Jump to content

Colaborarea dintre Politie si Jandarmerie

293 replies to this topic

#181 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 07 January 2011 - 08:02 PM

nu va mai luati de copil, e si el dezamagit de unii colegi...si eu prefer sa lucrez cu unii jandarmi decat cu unii dintre colegi... numai sa le puna gps si sa iau hidrant la mine :))

elvis, cred ca exagrezi putin..

#182 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 07 January 2011 - 08:07 PM

Nu pot sa stau cu miinile in san Bozo cand vad ca politistii isi denigreaza colegii si prin asta ne fac rau la toti.

#183 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 07 January 2011 - 08:11 PM

fiecare padure are uscaturi...ce vrei, sa le ascundem? mai bine nu, ca le place sa stea ascunsi...
eu mi-am luat amenda de la procuror din cauza la o uscatura cade a dat cu fuga cand nu era cazul... de atunci am zis ca ii scot la vedere pe toti astia, poate scapam de o o parte din ei macar...

#184 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 07 January 2011 - 08:20 PM

Bozo sper ca politia sa se curate din interior .
Dar nici nu sunt de acord ca oricine sa isi dea cu parerea.
Exista DGA, SIPI, parchete unde cei care au cunostiinta despre astfel de fapte sa faca informari.
Restul e tacere. :emo-yessir:

#185 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 07 January 2011 - 08:26 PM

tu nu ai aflat nici acum ca institutiile astea sunt pentru altceva decat ce ar trebuii?
tu nu stii de cine sunt controlate?
reclama tu un nepotel sa vezi ce pataste...

#186 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 07 January 2011 - 08:37 PM

Bozo tu ai facut informari sau reclamatii pana acum la parchet, domnul ministru sau la Corpul de control?
Am mai spus ca in politie ne conducem dupa legi si ordine nu dupa proverbe si zicatori.
Eu am facut, am ajuns si in instanta ,si iti spun sa nu mai crezi toti gugustiucii care nu stiu pe ce lume traiesc.
Ia fa tu o informare la Corpul de control sa vezi sunt interesati?
Cu stima. :emo-yessir:

Edited by Elvis, 07 January 2011 - 08:38 PM.

#187 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 07 January 2011 - 08:43 PM

am fost prin multe... si la secretarul de stat am fost, dar atunci era om de valoare, nu ca acum...
vorbesc din experienta

#188 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 08 January 2011 - 02:48 AM

Jandarmule Andrew, ia trimite-mi pe pm ce te laudai ca trimiti sa vedem ce politist esti 'mneata... :naughty:

#189 rustic

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 82 posts

Posted 08 January 2011 - 10:14 AM

Sunt de acord intrutotul cu ceea ce spune Elvis, se cunoaste ca e om care a fost "mancat" de STRADA, stie ceea ce spune.Multe persoane de pe acest forum ar avea ce invata de la Elvis si spun asta doar din replicile acestui om de pe forum nu il cunosc personal.

#190 vladmarius

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 232 posts

Posted 08 January 2011 - 04:28 PM

Da ayrton, pt ca cine nu munceste, nu greseste. Ce eficienta si promtitudine au ei, ca alearga dupa niste contraventii banale, gen bautul in locuri publice si le uita pe cele importante. Ca nu stiu pe ce iau banii in ziua de 14 ale lunii, ca joaca carti la locul de munca pt ca nu au altceva de facut, pt ca atunci cand ii pui sa faca ceva, nu am intalnit sa-i duca capul sa faca ceva bun din prima, ca uite asa ajung colegi cu noi si ne mai intrebam de ce suntem asa de prosti si uite asa ajung pe cele mai caldutze locuri, iar tu cand vei imbatrani sa nu ai unde te duce, pt ca pilosul jandarm a ajuns de mult acolo.
Ii vedem actionand in gashca dar as vrea sa-i vad cum actioneaza de unul singur cu 30 de tigani violenti sub influenta bauturilor alcoolice. De fapt ce ma mai gandesc eu, as vrea sa-i vad muncind, nu mimand munca.

#191 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 20 January 2011 - 08:14 PM

Știu că nu se cade ca cineva să-și citeze propriile posturi, dar o fac totuși pentru a vă reaminti acel clip în care un jandarm afirma despre polițiști că ia șpagă.
Este vorba de acest post:

View PostCatalin, on 29 December 2010 - 01:42 PM, said:

Priviți cu atenție acest clip.
Este urcat pe YouTube de ziariștii unui cotidian local din Brăila.

La începutul clipului puteți vedea ce spune jandarmul ăla, în prezența ziaristului ce filmează, când aceea prostituată aduce în discuție „o altă poliție”, citez:
„le-ai dat șpagă la ăia!”
Ei bine, încă o dată se confirmă zicala conform căreia sunt unii care văd paiul din ochiul altora, dar nu văd bârna din ochii lor.
Drept urmare, avem un exemplu clar și elocvent:

Ieri, 19.01.2011, orele 19.00, ofiţeri din cadrul poliţiei judiciare a Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti, au prins în flagrant un jandarm în timp ce primea 200 lei de la o tânără pentru a nu lua măsurile legale faţă de ea pentru practicarea prostituţiei.
În fapt, în luna decembrie 2010, G.L a depus un denunţ la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti împotriva lui C.I., plutonier în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – Brigada Specială de Intervenţie. În urma activităţilor specifice desfăşurate de ofiţerii D.G.A. – Bucureşti s-a stabilit că subofiţerul a solicitat şi primit de la denunţătoare 350 lei în schimbul nesancţionării acesteia pentru practicarea prostituţiei. Bărbatul a convins-o pe tânără că este agent de poliţie şi i-a promis că o va avertiza cu privire la orice eventual control al poliţiei.
Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută de art. 215 alin. 1 şi 2, C. pen., urmând ca, astăzi, 20.01.2011, să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

D.G.A. - Biroul Informare şi Relaţii Publice

#192 pmilitianu

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 03 February 2011 - 04:27 AM

parerea mea este ca aceasta colaborare este utila DOAR pe hartie.
Iata ce se vrea:
O zona mai mare acoperita de politisti.
Cum poate fi realizat acest lucru decat daca nu vor mai fi echipaje de 2 politisti ( la un loc).
punem cate un politist si il "ajuta" jandarmul. Teoretic si asa in cazul unei interventii oarecare, care nu implica neaparat o interventie in forta, unul din membrii echipajului vorbeste cu cetateanul, iar celalalt este atent la ceea ce se intampla in jur....adica ii apara spinarea....asta ar putea face si un jandarm...
Dar in practica, constatam ca desi jandarmul trebuie DOAR sa sprijine actiunile politistului, acesta nu face decat sa intre, prost, in discutii, mai mult politistul trebuie sa ii poarte de grija sa nu cumva sa o incaseze...
eu personal am avut in "dotare" ...O JANDARMERITA!!!! si nu va imaginati ca era vreo karatista....era o fetita de 20 de anisori ce avea 25 de kg uda...crede cineva ca ma apara ea?...e...asta ne cam face de ras...

#193 wraith

Junior

• Members
  • Pip
  • 20 posts

Posted 04 February 2011 - 07:18 PM

ayrton , nu trebuie sa fii doctor in psihologie ca sa realizezi de ce "opinia publica" despre care vorbesti percepe Jandarmeria ca o institutie mult mai eficienta , sau cel putin asa era privita pana acum . Este normal sa fie asa atat timp cat jandarmii stau bine mersi in cazarmi si nu aplica mii de amenzi zilnic , nu fac perchezitii domiciliare ori alte lucrusoare "deranjante" pentru unii , normal ca sunt mai bine vazuti cand ei actioneaza in grup si au camere de luat vederi dar in realitate nu fac nimic pentru simplul motiv ca nu au competenta sa o faca iar acei cetateni cand au o problema legata de ordine publica tot la politistul de proximitate ajung in final trimisi chiar de jandarmi in unele cazuri si asta nu e tot . Este cunoscut faptul ca Jandarmii rezolva spete foarte usoare in asentimentul cetateanului care doreste acest lucru pe cand politistul se loveste de lucrari cu mult mai complexe care cer un timp de solutionare ceva mai marisor si de asemeni mai cere si prijinul cetatenilor , sprijin destul de greu de obtinut mai ales cu legislatia n vigoare . Jandarmeria are treaba ei care nu trebuie sa se intersecteze cu cea a politiei si cel putin din punct de vedere legal nu o face numai ca unii sefi au vazut colaborarea asta materializandu-se in echipaje mixte ( un politist cu un jandarm) ceea ce este total gresit pentru ca pui acel politist sa lucreze singur . Din punctul meu de vedere sprijinul jandarmeriei ar fi fost cu mult mai eficient daca ei ar fi actionat separat coordonati de sefii de schimb politisti si ar fi intervenit doar in sprijin acolo unde este nevoie de ei iar politistii sunt in inferioritate ( vezi scandaluri , tulburari grave ale ordinii publice etc) . In alta ordine de idei vreau sa se stie ca nu am nimic impotriva jandarmilor mai ales ca 5 ani am lucrat si eu in aceasta institutie doar ca asa stau lucrurile in realitate .

#194 aling

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 03 March 2011 - 09:25 PM

Ne-au bagat pe noi jandarmii sa va pazim pe unii dintre voi,peste tot sunt ``uscaturi``,am colegi care transpira cind intocmesc un PV dar am vazut si politisti care dau jumate din minim la 61, Dupa parerea mea prosti sunt si la jandarmerie si la politie,degeaba tot dam vina unii oe altii,mai bine ne-am face griji in privinta guvernatilor,nu vedeti ca puterea ne conduce dupa deviza ``Dezbina si condu`` :( Sper ca nu am suparat pe nimeni dar toti mancam aceeasi paine

#195 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 03 March 2011 - 09:40 PM

daca esti jadarm de ce te-ai dat politist in alte postari, mai "uscatura"?

#196 aling

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 03 March 2011 - 09:54 PM

daca esti jadarm de ce te-ai dat politist in alte postari, mai "uscatura"?
invata sa scri si sa citesti ca sa putem sa purtam o discutie

Edited by aling, 03 March 2011 - 09:54 PM.

#197 georgedi

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • Locationbucuresti

Posted 03 March 2011 - 09:57 PM

SA SCRII iar nu ,,sa scri,,

#198 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 03 March 2011 - 10:05 PM

Acum ca m-ai invatat sa scriu incorect hai sa discutam.
Spune ce ai de zis, de ce te-ai dat politist?

Edited by bozo, 03 March 2011 - 10:06 PM.

#199 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 03 March 2011 - 10:18 PM

Bozo tu nu ai observat până acum că stă în firea lor ... au în sânge acest comportament de cârtițe, specific impostorilor, a celor ce vor să pară ceea ce de fapt în realitate nu sunt. De aceea nici nu reușesc să depășească stadiul de „wanna be”, pentru că așa sunt îndoctrinați.
N-ai cu cine ...

#200 drAGO5

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 458 posts

Posted 04 March 2011 - 08:31 PM

aling - daca nu stiai si la Legea nr.61/1991 rep., in cazul minorilor, limitele minima si maxima se reduc la jumatate.Probabil astfel de situatii ai observat cand politistii aplicau jumatate din minim, dar nu ti-ai dat seama de motivul real. :hmmmt:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users