Nu am absolut nimic de adaugat, imi mentin opinia in ceea ce te priveste ,ceea ce au strigat politistii la adresa presedintelui t-i se potriveste perfect cu mentiune ca : iesi afara ..... din C.N.P. .
Presedintele a discutat cu reprezentantii CNP
Started by florin, Sep 28 2010 04:43 PM
84 replies to this topic
Posted 06 October 2010 - 03:23 PM
Posted 06 October 2010 - 05:40 PM
rusineeeeeee!
Posted 06 October 2010 - 11:13 PM
razvratitul01, on 05 October 2010 - 10:03 PM, said:
Esti bolnav tu ca te-ai luat de mine fara sa-ti fi adresat un cuvant si ca dupa ce ai vazut comunicatul CNP si informarea postata aici, nu ai spus nimic de continut, ci doar aberatii la adresa subsemnatului, desi pana atunci nu m-am luat de nimeni. Cand v-am replicat la cativa ca ati intrecut masura, ati amplificat scandalul in loc sa raspundeti la ceva concret. Doar otrava imprastii. Foloseste-o sanatos ca tot ce acuzi este de fapt comportamentul tau, Nici eu nu te mai bag in seama pana nu poti discuta civilizat. Daca poti intelege asta.
Nu vezi fratioare ca dumneata esti cel bolnav?
Sa iti aduc aminte ca te ascunzi sub nickul Razvratitul, chiar facand pe diversionistul intr-o postare in care ziceai ca esti coleg cu Radu Sandu si cu tine insuti? Sau suferi de dedublare de personalitate? Eu zic sa parasesti C.N.P. si sa iti cauti de lucru...in mediul privat...
Posted 04 February 2011 - 01:02 PM
Este tare interesant cum ti-ai dat seama ca acest razvratitul 01 este chiar mediatorul, alias vicepresedintele CNP Asofronie Constanrtin. Apreciez flerul si intuitivitatea atat de apropiata de ...exactitate. Cu toata stima si s-aveti sanatate !
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users