Jump to content

Parasirea garnizoanei de catre politisti

57 replies to this topic

#41 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,172 posts

Posted 23 August 2010 - 08:03 PM

Am iesit din tara anul trecut, cat si in vara lui 2008 si nu a fost nevoie sa predau legitimatia de serviciu si nici sa fac raport pt a fi aprobat de inspectorul sef. :huh:

#42 Rusy

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 786 posts

Posted 23 August 2010 - 08:13 PM

La fel si eu, am fost plecat din tara si anul asta si nu a trebuit sa fac nici un raport, chiar am avut si legitimatia cu mine si au vazut-o si cei de la aeroport da nimeni nu a zis nimic si oricum legitimatia nu o predau nimanui, doar la inchierea carierei.

Edited by Rusy, 23 August 2010 - 08:13 PM.

#43 allyyys25

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • LocationMoldova....

Posted 23 August 2010 - 08:17 PM

View PostMarius, on 23 August 2010 - 08:03 PM, said:

Am iesit din tara anul trecut, cat si in vara lui 2008 si nu a fost nevoie sa predau legitimatia de serviciu si nici sa fac raport pt a fi aprobat de inspectorul sef. :huh:

Da, bine ca asa au plecat si de la noi in afara....si ce?..nu au zis la nimeni, nu s-au mai complicat ei cu rapoarte, au lasat legitimatia acasa ..nici macar pistolul nu l-au predat!...mai ales in concediu, parca cineva stie unde pleci tu?...ca esti in ro sau in afara?!

#44 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 23 August 2010 - 08:33 PM

Anul trecut eu am fost în Germania, iar înainte de a pleca, chiar m-am interesat la MRU, pentru că știam la fel, respectiv că trebuie să predau legitimația. Iar de la MRU mi s-a spus că nu mai este necesar nici raportul și nici predarea legitimației.
In plus, anul acesta, am câțiva colegi care au fost prin Grecia, Turcia, etc și niciunul nu a făcut vreun raport separat, doar au menționat în acel tipizat ce îl facem toți înainte de a intra în concediu.
Cred că la voi au rămas pe vechile proceduri. :clip:

#45 allyyys25

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • LocationMoldova....

Posted 23 August 2010 - 08:36 PM

View PostCatalin, on 23 August 2010 - 08:33 PM, said:

Anul trecut eu am fost în Germania, iar înainte de a pleca, chiar m-am interesat la MRU, pentru că știam la fel, respectiv că trebuie să predau legitimația. Iar de la MRU mi s-a spus că nu mai este necesar nici raportul și nici predarea legitimației.
In plus, anul acesta, am câțiva colegi care au fost prin Grecia, Turcia, etc și niciunul nu a făcut vreun raport separat, doar au menționat în acel tipizat ce îl facem toți înainte de a intra în concediu.
Cred că la voi au rămas pe vechile proceduri. :clip:
Nu stiu, faza e ca Dispozitia e din 09.08.2010, poate inainte era pe vechi si abia de luna asta o fi intrat iar in vigoare....vechile proceduri! Ia sa vezi , daca te interesezi acuma, nu cred ca ti se va mai spune aceeasi chestie! Doar nu e un regulament intern numai aici la noi! Ar fi chiar culmea! :hmmmt:

#46 Rusy

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 786 posts

Posted 24 August 2010 - 02:23 PM

Cred ca dispozitia asta a facut-o vre-o minte odihnita, a dat copy\paste sa nu-si piarda postul de ofiter. E o aberatie la fel cum era planul de munca zilnic.

Edited by Rusy, 24 August 2010 - 02:23 PM.

#47 dunelu

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,084 posts
  • LocationComanesti

Posted 24 August 2010 - 04:33 PM

Ce prevederi are Dispozitia din 09.08.2010 ?

#48 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 24 August 2010 - 09:50 PM

Ally intreaba seful de la MRU despre Adresa I.G.P.R. nr. 82459 din data de 03.04.2008 .
Dupa sa mai tastezi sa ne spui si noua ce ti-a zis. :hmmmt:

#49 videosuzy

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 425 posts
  • LocationBucuresti

Posted 24 August 2010 - 09:58 PM

Imi cer scuze ca ma bag si eu in vorba insa am sesizat ca, undeva mai sus, se tot discuta de incalcarea unor drepturi. Acum, ca unul care a fost si este in continuare afectat de tot felul de OU si OG si alte asemenea prostii ce au ajuns sa "bata" orice LEGE, intreb, asa cu smerenie: ce anume au facut acei colegi care au "cedat" 5 (cinci) zile/luna, anul trecut si anul acesta 25% din salariu? A mai strigat cineva ca nu e constitutional? Sau poate ca a strigat...dar l-a auzit cineva? A simtit ca a primit inapoi zilele declarate "concediu fara plata"?
Nu zic ca nu e o ingradire a dreptului la libera circulatie, insa, din cate stiu, statutul politistului este acela de: functionar public cu statut special, adica, un fel de liliac (nici pasare dar nici soarece). Cu alte cuvinte, cand e sa va cereti drepturile, va spun ca sunteti MILITARI...Cand e vorba de obligatii, sunteti civili (sau poate ca invers? Voi stiti mai bine).
Oricum, personal recunosc ca nu am predat NICIODATA legitimatia, ba chiar am folosit-o cu succes, de cate ori am fost in afara, pentru ca in statele in care am ajuns e respectata UNIFORMA MILITARA, nu ca la noi, fapt care-ti confera o serie de avantaje, mai ales pentru un cetatean strain (avantaje de care beneficiaza cu succes colegii din armata tarilor respective : Italia, Germania, Franta, Spania, Bulgaria si nu in ultimul rand Turcia).

Stima,

Cata

#50 allyyys25

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • LocationMoldova....

Posted 25 August 2010 - 08:15 PM

View PostElvis, on 24 August 2010 - 09:50 PM, said:

Ally intreaba seful de la MRU despre Adresa I.G.P.R. nr. 82459 din data de 03.04.2008 .

o voi cauta eu insumi maine pe Intrapol, pentru a vedea cu ochii mei ce prevede! chiar crezi ca seful se la resurse umane ar sti mai multe?...eu doar v-am spus ce continea dispozitia ce am primit-o noi luna asta! acum fiecare face ce si cum vrea, nu ma priveste nici intr-un fel! Nici eu daca as pleca din tara nu le-as face lor rapoarte sa-mi aprobe, ca as pleca oricum!

#51 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 28 August 2010 - 04:37 PM

View Postallyyys25, on 25 August 2010 - 08:15 PM, said:

chiar crezi ca seful se la resurse umane ar sti mai multe?...
Pai daca nu stie eu zic sa il/o dati afara.

#52 allyyys25

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • LocationMoldova....

Posted 01 September 2010 - 05:34 PM

Am cautat eu insami adresa cu pricina si nu am gasit nimic! Vreo 3 zile la rand am tot cautat si nimic!...nu stiu unde s/ar putea gasi aceasta adresa si la ce se refera!..Daca era vb de o dispozitie, ordin..ceva de genul asta, era mai usor de gasit, dar asa...o adresa....cam slabe sanse! :unsure:

Edited by allyyys25, 01 September 2010 - 05:35 PM.

#53 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 02 September 2010 - 04:26 PM

Ally daca eu am gasit-o la MRU tot acolo o vei gasi si tu.

#54 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 02 September 2010 - 04:30 PM

Are caracter secret aceea adresă?

#55 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 02 September 2010 - 04:33 PM

Nu Catalin o gasesti la Cartu.

#56 povi

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 10 September 2010 - 01:02 PM

Hai, Elvis, zi-ne ce contine adresa asta ! :rolleyes:

#57 rosenthal

Incepator

• Juniors
  • 1 posts

Posted 29 October 2011 - 06:48 PM

va salut! stim cu totii ca nu exista garnizoane din pricina demilitarizarii politiei.Insa actele normative care prevad parasirea garnizoane sunt inca in vigoare si dateaza de prin 98. De aceea exista inca termenul de garnuzoana.Pentru ca acele acte normative au ramas.Cu respect!

#58 castana

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 110 posts
  • LocationTulcea

Posted 01 November 2011 - 10:35 PM

stim cu totii ca nu exista garnizoane din pricina demilitarizarii politiei
azi am primit o modificare a roiului. sintagma parasire de garnizoana se inlocuieste cu cea de parasire localitate de resedinta..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users