Jump to content

Presedintele ne ia partea...

14 replies to this topic

#1 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 09 September 2010 - 06:35 PM

Băsescu: "Trebuie să le dăm poliţiştilor mai multă putere"

9 Septembrie 2010
Preşedintele Traian Băsescu s-a referit, într-un interviu acordat Radio România Actualităţi, la necesitatea de a spori puterea de care dispun poliţiştii, în lupta cu clanurile mafiote, anunţă Mediafax.
"E bine să punem capăt acum activităţii acestor clanuri, în mod deosebit pe terorizarea comercianţilor, cărora le iau taxă de protecţie, pe traficul de carne vie, pe traficul de stupefiante. Statul român are capacitate să o facă, are forţa să o facă, dar trebuie protejaţi poliţiştii, ofiţerii de informaţii, procurorii în această bătălie. Timp de 20 de ani teama a fost de excese (...) dar, până a ne convinge că este dăunător să dăm mai multă putere, autoritate şi protecţie poliţistului, procurorului, haideţi să o dăm", a declarat şeful statului.

Băsescu a precizat concret că se referă la facilitarea dreptului de uz de armă a poliţiştilor. "Ofiţerul de poliţie are zece ezitări să se apere, stă şi îi ia şapca din cap cum aţi văzut la televizor şi mai dă de câte un avocat care îl ţine două ore în stradă cu un tupeu incredibil", a precizat Băsescu.

sursa: www.libertatea.ro

Ce parere aveti?

#2 Rookie

Loial

• Banned
  • 417 posts

Posted 09 September 2010 - 06:37 PM

Și tu mai ai încredere în ce spune ăsta?

#3 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 09 September 2010 - 06:43 PM

NICIODATA! Dar totusi, fiind presat de opinia publica, s-ar putea totusi sa se materializeze unele lucruri. Si din pacate, trebuie sa recunoastem ca, daca vrea Baselu, se poate, daca nu vrea, nu se poate..ca traim in Romania.

#4 gabriel

Junior

• +Members
  • Pip
  • 36 posts

Posted 09 September 2010 - 06:49 PM

E doar teatru, de ochii lumii.
Asta e ceva de genul ..."e bine sa fie bine!".

#5 bundesgrenzschutz

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • LocationBucuresti

Posted 09 September 2010 - 06:52 PM

Speranta moare ultima!

Daca presedintele a spus, trebuie sa se si faca! :emo-yessir:

#6 crysmary

Junior

• +Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Locationgalati

Posted 09 September 2010 - 07:23 PM

ne ia partea?! ne-a luat-o deja, sper să ni-o mai dea și înapoi!...

#7 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 09 September 2010 - 08:58 PM

BASESCU: ba politistii astia prosti da multi, vor sa o puna de greva. Ia sa le arunc eu un zaharel............ :ner:

#8 crysmary

Junior

• +Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Locationgalati

Posted 09 September 2010 - 09:30 PM

nimic nou. am trecut de vârful crizei... dar va urma o iarnă extrem de grea :ner: ... am citat din zisele aceleiași personalități... ia de la tata, ia de la mama, ia de la... :doh:

Edited by Administrator, 10 September 2010 - 11:41 AM.
Quote Inutil. Foloseste butonul ADD REPLY

#9 Robert

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • LocationArad, Romania

Posted 10 September 2010 - 11:13 AM

Poate se va materializa intr-un final...Posted Image

#10 Robert

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • LocationArad, Romania

Posted 10 September 2010 - 12:03 PM

Detalii despre acest subiect:
http://www.realitate...ere_743176.html

#11 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,860 posts

Posted 10 September 2010 - 12:50 PM

de acord cu @elvis. vrajeala de politician - era greu sa convinga guvernul sa bage o OUG ptr a imbunatati aceste aspecte deficitare? este presedinte din 2004 asa ca a avut timp destul sa o faca.

#12 eti

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,229 posts
  • Locationolt

Posted 10 September 2010 - 01:07 PM

fratilor, base nu e sanatos la dibla, e bolnav psihic, nu-l luati in seama! din 2004 si pana acum nu ne-a vazut?

#13 Daniel

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 224 posts

Posted 10 September 2010 - 05:00 PM

Asa este . Ciudatenia reiese din faptul ca , perioada in care ne-a uitat este destul de lunga . Apoi nu se vede nimic concret . Sunt numai vorbe goale . Daca intradevar gindea asa cum a precizat fiti fara grija ca, treaba se punea in aplicare in mare viteza . Dar nu este asa . Vorbe..vorbe..vorbe ! Din pacate ne-am cam saturat si pe buna dreptate . :hmmmt: :angry:

#14 dunelu

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,084 posts
  • LocationComanesti

Posted 10 September 2010 - 07:10 PM

Base a zis sa ne dea mai multa  putere dar n-a zis sa ni se dea si banii inapoi ?

#15 eti

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,229 posts
  • Locationolt

Posted 11 September 2010 - 08:05 AM

nu vom vedea nimic inapoi, atata timp cat se afla marinarul la carma tarii; a vazut ca se agita spiritele prin politie si ii este frica sa nu se sparga buba de aici, in rest minte cu nesimtire; nu suntem uniti, daca am fi cu siguranta ne-am recapata drepturile...spontane,spontane.....Posted Image

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users