Jump to content

Un politist pe placul meu

5 replies to this topic

#1 razvanbb

Incepator

• Juniors
  • 2 posts

Posted 08 September 2010 - 02:42 PM

Salut!

Nu vreau sa fac reclama dar vreau sa va atrag atentia asupra unui clip care este pe locul 1 pe trafictube.ro

Topul se construieste automat pe baza voturilor vizitatorilor. Clipul de mai sus are un punctaj de 201 puncte iar cel de pe locul doi este la 146 (distanta mare).

cu respect,

Razvan

Edited by Administrator, 08 September 2010 - 05:32 PM.

#2 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 396 posts

Posted 08 September 2010 - 02:49 PM

Pe viitor am rugamintea la tine sa inserezi direct in post clipurile de pe Youtube.
Softul forumului ofera aceasta posibilitate, nu trebuie decat sa utilizezi butonul Insert media.
Gasesti aici mai multe detalii:
Cum adaugati un clip YouTube direct in post Cum inserati un link catre un fisier media intr-un post
Multumesc pentru intelegere.

#3 vladmarius

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 232 posts

Posted 08 September 2010 - 04:25 PM

#4 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 08 September 2010 - 04:36 PM

Razvane, nu am nimic cu tine personal, dar ti-am urmarit site-ul si am vazut acolo ca esti cam incontra politistilor in cate se pare...comentariile frivole nu isi au rostul...stii bine la ce video ma refer...acum, de carcote suntem toti buni, dar de chestii bune, nu. Aveai dreptate, au trecut pe rosu, dar asta nu inseamna sa generalizam si sa extindem un caz izolat la toata politia...nu de alta, dar ma jignesti pe mine personal, care am obiceiul sa respect regulile de circulatie, si sunt politist. Intelegi?

#5 razvanbb

Incepator

• Juniors
  • 2 posts

Posted 09 September 2010 - 08:15 AM

Te inteleg perfect.

De aia am si facut filmuletul de mai sus. Si de asta l-am si adus pe acest forum. Am vrut sa va arat ca totusi lumea apreciaza Politia Romana. Ma repet... este primul in topul general (din toate filmele de pe trafictube). Iar aprecierea a fost facuta de catre public.

Si din cele 1180 de filme doar doua sunt cu politia care trece pe rosu.

Restul de 1178 sunt soferi, motociclisti si scooteristi care fac diverse infractiuni. Si intr-adevar, aceasi problema o au si motociclistii. Din cauza unora care folosesc strada drept pista de curse, toti motociclistii sunt catalogati negativ.

Si sa nu crezi ca am ceva cu politia sau cu politstii. Ieri am avut o intalnire cu cei de la Educatie Rutiera din Bucuresti si vom incerca sa facem ceva impreuna.

Edited by razvanbb, 09 September 2010 - 08:22 AM.

#6 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 09 September 2010 - 05:42 PM

Am inteles si apreciez atitudinea afisata. Nu este bine sa extindem niste cazuri izolate la general. Sunt de acord ca sunt unii care ne fac institutia de ras si aceia trebuie sa raspunda potrivit prevederilor legale in vigoare. Insa trebuie sa respectam Politia ca institutie si pentru ce reprezinta.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users