Jump to content

Aparitii sau mentiuni in mass-media ale forumului politistilor - Politisti.ro

22 replies to this topic

#1 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 373 posts

Posted 06 September 2010 - 12:07 PM

Vreau sa strangem aici un fel de jurnal cu aparitiile sau mentiunile despre forumul politistilor - Politisti.ro in mass-media.

• 12 August 2010
    Evenimentul Zilei - articol: "Poliţiştii fierb de teama disponibilizărilor masive"
    [...]
    Poliţiştii se agită on-line
    Forumurile poliţiştilor (precum www.politisti.ro), site-urile sindicatelor şi organizaţiilor profesionale (www.snppc. ro, www.cnpromania.ro) abundă în informaţii, mai mult sau mai puţin oficiale, privind pregătirea unor disponibilizări masive în cadrul MAI. Acestea ar urma să aibă loc de la 1 ianuarie 2011.
    [...] - link -

• 17 august 2010
    Ediție Specială - articol: "Pro Lex sesizează ministerul în cazul comisarului Enescu "
    [...]
    Numirea lui Georgel Enescu în funcţia de şef al DGIPI Dolj a generat o reacţie în lanţ în rândul poliţiştilor, mai ales după articolul publicat în ziarul nostru de sâmbătă, care a fost preluat integral pe site-ul www.politisti.ro, administrat de Comunitatea Poliţiştilor din România.
    [...] - link -

#2 Rusy

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 727 posts

Posted 06 September 2010 - 01:12 PM

In sfarist, e bine ca ne vede si pe noi cineva. Poate deschidem ochii unora si scapam de specimene precum jianu care stiti si voi ce aberatii zicea de curand la tv si revenim macar la salariile ce le-am avut.

#3 Sony

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 06 September 2010 - 01:43 PM

Clipul de pe ProTV cu cel care a batut un politist, avea antetul POLITISTI.ro

#4 Robert

Member

• +Members
  • PipPip
  • 102 posts
  • LocationArad, Romania

Posted 08 September 2010 - 09:50 AM

• 08 Sep. 2010
    Realitatea TV - articol: "Poliţist, luat pe capotă de o şoferiţă nervoasă-VIDEO"
    [...]
    O şoferiţă mult prea grăbită a luat un poliţist pe capotă, atunci când acesta a încercat să o oprească. Un trecător a filmat incidentul şi a postat filmuleţul pe un forum al poliţiştilor.
    [...] - link -

#5 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 16 November 2010 - 08:42 PM

• 21 Octombrie 2010
    CityNews.ro - articol: "Lipsa dotarii cu anvelope de iarna ar putea fi sanctionata"
    [...]
    Obligativitatea cauciucurilor de iarna impune un cost suplimentar de cateva sute de lei pentru soferi, dar mai ales pentru firmele private. Pe forumul politistilor acest subiect a iscat mai multe discutii.
    [...] - link -

#6 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 23 November 2010 - 05:20 PM

Clipul cu imaginile de la „Flagrantul” presupusei mite pt Fătuloiu, a fost preluat de:
  • 19.11.2010
    Libertatea.ro - articol: "Dan Valentin Fătuloiu a refuzat o şpagă de 1 milion de euro"
    - link -
    Libertatea.ro - articol: "Exclusiv | 1 milion de euro, mită pentru Dan Valentin Fătuloiu"
    - link -
  • 19.11.2010
    agenda.ro - articol: "Tentativa de mituire la cel mai inalt nivel. Tinta: Fatuloiu! S-au oferit bani, vile si masini de lux"
    - link -
  • 20.11.2010
    www.blic.rs - articol: "Rumunija: Pritvoren tajkun zbog podmićivanja sa milion evra"
    - link -

#7 Octavian

Member

• Members
  • PipPip
  • 203 posts

Posted 24 November 2010 - 06:13 PM

A aparut ceva si in ziarul national despre acest forum.

Attached File  articol national.jpg (255.02K)
Number of downloads: 122

#8 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,885 posts
  • LocationValcea

Posted 10 June 2011 - 03:41 PM

De dimineata, in jurul orei 09.30, fiind in masina, am auzit la PRO FM fiind mentionat forumul politisti.ro, prezentatorii spunand ca exista un forum al politistilor din Romania, respectiv politisti.ro, unde acestia discuta diverse subiecte de interes atat pentru ei, cat si pentru cetateni, aratandu-se ingrijorati pentru faptul ca multe subiecte de discutie sunt de genul Emigrare Australia, Emigrare in Canada, realitate pentru unii, un vis pentru altii si Doua job-uri, iar politistii, chiar si in putinul timp liber pe care il au, discuta astfel de subiecte provocate de stresul in care traiesc zi de zi. :emo-yessir:

#9 Robert

Member

• +Members
  • PipPip
  • 102 posts
  • LocationArad, Romania

Posted 10 June 2011 - 03:47 PM

...si as mai adauga faptul ca cei doi ''realizatori'' ai emisiunii, niste baieti simpatici dealtminteri, incercau un misto ieftin, de bazar pe seama forumului iar replica ce imi vine acum in minte era de genul "Da' politistii au forum? Si cine LE (???!!!) scrie acolo?'' (aluzie cum ca nu ar exista politisti care sa stie scrie pe un fourm); all in all, scârbos! :emo-box: :emo-box: :emo-box: :emo-box:

#10 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,885 posts
  • LocationValcea

Posted 10 June 2011 - 04:26 PM

Da, dar s-a linistit cel care a afirmat asta imediat. :hmmmt:

#11 alin2770

Member

• +Members
  • PipPipPip
  • 455 posts
  • Locationcraiova

Posted 11 June 2011 - 08:15 PM

glume de santier

#12 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 19 June 2011 - 12:12 PM

In urma cu cateva minute a fost difuzat pe Antena 3 acest clip video:

#13 alin2770

Member

• +Members
  • PipPipPip
  • 455 posts
  • Locationcraiova

Posted 19 June 2011 - 01:48 PM

am vazut ca este deschis un topic pe tema aceasta, dar o mai zic si aici: felicitari creatorilor clipului si administratorilor

#14 emi

Registered User

• +Members
  • 11 posts

Posted 19 June 2011 - 02:04 PM

Super tare clipul .Felicitari realizatorilor.

#15 Robert

Member

• +Members
  • PipPip
  • 102 posts
  • LocationArad, Romania

Posted 01 August 2011 - 11:06 AM

Un videoclip care mi-a ridicat parul pe ceafa! Felicitari creatorilor si respect maxim!

#16 teolucian63

Member

• +Members
  • PipPip
  • 164 posts
  • LocationBucuresti-sector 4

Posted 02 August 2011 - 12:07 AM

Spre rusinea mea, am vazut tocmai acum videoclipul....m-au trecut fiori si nu numai pe mine...este chintesenta acestei profesii...iubita de unii si urata de multi...cuvintele nu-si au rostul....cel sau cei care au realizat videoclipul sunt geniali....

#17 adevarat

Registered User

• Juniors
  • 4 posts

Posted 06 September 2011 - 10:57 AM

Tot cineva din intern a facut site-ul asta si ne monitorizeaza. Nimik nu este intamplator....Si apoi bagati in seama o sa fim cand o sa ne revoltam cu totii impotriva sistemului asta fals, care una arata pe sticla si alta e in realitate. Stiti voi la ce ma refer....Un sistem care da bine pe sticla cu multe deficiente in spate...Cat o sa mai inghitim prostiile sitemului ? pana cand? Nu o sa fie prea tarziu intr-o zi....Degeaba se zbate unul sau doi,,, trebuie sa facem ceva fiecare dintre noi pentru tara asta, si deocamdata unii isi bat joc si noi ii ascundem de frica ca ne da afara, ca o sa avem probleme toata viata, ca o sa fim monitorizati, ca incalcam atributiile de serviciu si multe altele....Presa nu stie nimik, decat ce trebuie sa afle....Restul....Adevarul e undeva la mijloc....

#18 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 06 September 2011 - 11:05 AM

View Postadevarat, on 06 September 2011 - 10:57 AM, said:

Tot cineva din intern a facut site-ul asta si ne monitorizeaza. Nimik nu este intamplator....

Cum ti-ai dat seama?

#19 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 06 September 2011 - 06:15 PM

Adevarat esti politist?
Ca nu stiu ce sa fac sa te ignor sau sa te tavalesc?

#20 danpin

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 796 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 06 September 2011 - 08:35 PM

View Postadevarat, on 06 September 2011 - 10:57 AM, said:

Tot cineva din intern a facut site-ul asta si ne monitorizeaza.

Si eu sunt de aceeasi parere. Iti dau un sfat: nu mai intra pe forumul asta ca administratorii vad ce faci tu in casa, in timp ce esti pe forum, si cateva ore dupa aceea ...

:ner:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users