Marius, on 06 September 2011 - 11:05 AM, said:
Aparitii sau mentiuni in mass-media ale forumului politistilor - Politisti.ro
Posted 06 September 2011 - 09:00 PM
Posted 06 September 2011 - 11:08 PM
Ce naiba sa-ti mai raspund si eu "Adevaratule.." chiar esti politist ?( sau poate ma insel eu ...si esti un mic elev sau student la una din institutiile noastre de invatamant....)
Ce ai vrut sa spui cu INTERN(cineva din intern), ca nu am inteles ...si acum sa folosesc un citat.."NIMIK".
Sa ma ierti dar pana acum nu am vazut la nici un coleg care posteaza pe acest forum, prescurtari de mess( poate ca suntem din cei cu bacalaureatul luat...) care la ora actuala sunt de litera a 3-a...si apoi daca ti-e atat de frica de monitorizari...lasa-te de postat pe forum, ori cel putin nu mai fii alarmist...
Daca esti politist, sincer imi cer scuze, dar sper ca nu-ti intocmesti actele procedurale din dosare(ori p.v.-urile de contraventie) cu "citate din mess"...
Edited by teolucian63, 06 September 2011 - 11:08 PM.
Posted 06 March 2012 - 06:01 PM
Posted 09 April 2012 - 04:23 PM
preluare din evz.ro din 9 apr.2012
Cum se contestă un proces verbal în instanță? Un șofer vă cere sfatul | VIDEO
Pe site-ul polițiști.ro, un șofer a postat un filmuleț pe care l-a surprins în trafic și în care se arată cum un agent de la circulație îl oprește pentru că a depășit pe linie continuă, pe motiv că pe banda lui erau mașini parcate. Șoferul vrea să știe cum poate contesta în instanță procesul-verbal.
Șoferul a povestit mai întâi cum a fost oprit de polițiști:
„Mă numesc M.F. sunt din Rm. Vâlcea și ieri seară un echipaj de poliție care se deplasa pe contra sens m-a oprit că am depășit un autovehicul pe linia continuă. Acel autovehicul era staționat, fiind doar o bandă pe sens (pe sensul meu de mers) a trebuit să calc linia continuă cu autovehiculul meu el fiind staționat cu semnalele luminoase aprinse (avariile), la 5-7 metri mai în față fiind oprit de echipajul de poliție și primind amendă pentru depășire pe linie continuă. Bineînteles, cu permisul de conducere suspendat pe 30 de zile. Ce se întampla… eu am camera de supraveghere în mașină și s-a filmat totul. Am să vin cu un video să vedeti despre ce e vorba mai concret.
Ce credeți, dacă contest procesul verbal pot câștiga în instanță anularea amenzii și anularea reținerii permisului ?! Mie mi se pare o mare nedreptate. Pe procesul verbal am scris: "Mi se pare o mare nedreptate, autovehicolul fiind staționat, eu fiind nevoit să îl depășesc pe linia continuă. Am să contest în instanță procesul verbal”, scrie șoferul pe site-ul www.polițiști.ro.
Posted 09 April 2012 - 04:35 PM
Posted 06 May 2012 - 10:23 PM
Dan, on 01 May 2012 - 07:51 AM, said:
Păcat că nu se apelează mai des la astfel de campanii în media, mai ales că au obligaţia să le difuzeze gratuit, conform legii audiovizualului.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users