"Tot cineva din intern a facut site-ul asta si ne monitorizeaza. Nimik nu este intamplator....Si apoi bagati in seama o sa fim cand o sa ne revoltam cu totii impotriva sistemului asta fals, care una arata pe sticla si alta e in realitate. Stiti voi la ce ma refer....Un sistem care da bine pe sticla cu multe deficiente in spate...Cat o sa mai inghitim prostiile sitemului ? pana cand? Nu o sa fie prea tarziu intr-o zi....Degeaba se zbate unul sau doi,,, trebuie sa facem ceva fiecare dintre noi pentru tara asta, si deocamdata unii isi bat joc si noi ii ascundem de frica ca ne da afara, ca o sa avem probleme toata viata, ca o sa fim monitorizati, ca incalcam atributiile de serviciu si multe altele....Presa nu stie nimik, decat ce trebuie sa afle....Restul....Adevarul e undeva la mijloc...."
Ce naiba sa-ti mai raspund si eu "Adevaratule.." chiar esti politist ?( sau poate ma insel eu ...si esti un mic elev sau student la una din institutiile noastre de invatamant....)
Ce ai vrut sa spui cu INTERN(cineva din intern), ca nu am inteles ...si acum sa folosesc un citat.."NIMIK".
Sa ma ierti dar pana acum nu am vazut la nici un coleg care posteaza pe acest forum, prescurtari de
mess( poate ca suntem din cei cu bacalaureatul luat...) care la ora actuala sunt de litera a 3-a...si apoi daca ti-e atat de frica de monitorizari...lasa-te de postat pe forum, ori cel putin nu mai fii alarmist...
Daca esti politist, sincer imi cer scuze, dar sper ca nu-ti intocmesti actele procedurale din dosare(ori p.v.-urile de contraventie) cu "citate din mess"...
Edited by teolucian63, 06 September 2011 - 11:08 PM.