Parte din postarile mele pot sa arate cam ce fel de cetatean sunt. Unii chiar m-au interpelat spunandu-mi ca e putin cam prea dezvoltat simtul civic insa, de aceasta data, politistul nu avea ce sa faca mai mult decat a facut, ezitarile lui venind mai mult dinspre latura umana decat dinspre cea profesionala.
Consider ca motivele ar fi fost acestea:
- situatia mocnea ca un vulcan, oricand putand izbucni un conflict intre soferi, gura-casca si soferita, o atitudine mai ferma conducand poate la escaladarea conflictului;
- politistul era singur, ori, in astfel de cazuri, daca ar fi fost doi, probabil ca unul din acestia ar fi facut ca prima miscare, scoaterea cheii din contact, evitandu-se miscarile de avansare ale masinii;
- copilul din masina reprezenta o piedica in executarea focului de avertizare, chiar si in plan vertical, uzul de arma fiind foarte strict din acest punct de vedere;
- lipsa de protectie a politistului (o femeie ce se deda la astfel de istericale nu poate fi o "femeie obisnuita", fiind clar ca poate sa actioneze pe toate caile, in primul rand impotriva acestui politist).
Nu vreau sa considerati ca as lua parte politistului insa cred ca, la conditiile actuale, acesta a procedat asa cum a considerat ca-i mai bine. Oricum, e clar ca, pentru moment parea dovedit de catre soferita insa, hotararea finala de a actiona cu riscul vietii pana la lichidarea acestei situatii, a fost determinata si de atitudinea soferilor frustrati, atitudine deloc linistitoare pentru isterica in cauza.
Respect pentru politistii adevarati!
Edited by videosuzy, 07 September 2010 - 10:57 PM.