Ultrajul asupra politistilor
Posted 05 September 2010 - 07:42 PM
Posted 05 September 2010 - 07:44 PM
Posted 05 September 2010 - 07:50 PM
Asta e sistemul, ma tem ca nu o sa apucam schimbarea lui.
Posted 05 September 2010 - 08:35 PM
Posted 05 September 2010 - 09:20 PM
Voi ati ascultat ce a spus omul asta, Jianu (... si doar atat pentru ca gradul si functia nu si le merita) ...a tinut-o sus si tare cu lipsa de devotament a politistilor si cu procedurile "faurite" de ei? Eu nu imi pot imagina cu sa dai dovada de devotament si sa faci totul asa cum specifica procedurile fara a avea o chifla in stomac, fara a sti daca luna urmatoare iti poti achita datoriile, fara a sti daca luna urmatoare mai ai ce manca. VOI REUSITI?
Cum sa ne facem munca asa cum trebuie si cum vedem ca se intampla in celelalte tari cand la noi nu exista lege, iar stimabilii judecatori si procurori nu dau 2 bani pe noi?
...iar noi ca niste prosti (nu vreau sa jignesc pe nimeni) ne riscam aiurea cand toti (interlopi + parlamentari + UNII procurori + UNII judecatori) sunt "complici" (daca pot sa zic asa) PENTRU CE?
CA SA SE FACA ASTIA CARE NE CONDUC INTR-ADEVAR CEVA TREBUIE CA VREO CATIVA DINTRE NOI SA MOARA SI SA DUDUIE PRESA ...si poate nici atunci.
Posted 05 September 2010 - 09:29 PM
Posted 05 September 2010 - 10:45 PM
Posted 05 September 2010 - 11:04 PM
Astia sunt sefii care ne apara.
Auzi era in timpul liber.
Prostul familiei ce esti.
Domnilor politisti stiti la fel de bine ca si mine ca ultrajele se inregistreaza in proportie de 10% in tara asta de c...t.
Restul e folclor. ,,Donii" procurori nici macar nu se mai deplaseaza la fata locului daca politistii mai pot merge pe picioare cand li se aplica cate o corectie de catre cei ca uta.
Cum ii mai rabda Dumnezeu pe sefii ca Jianu?
Platim pentru ca generatiile trecute au tacut si au stat in pozitia ghiocelului ,,sa nu il supere pe sefu".
Spontane baieti,spontane.
Edited by Elvis, 05 September 2010 - 11:05 PM.
Posted 05 September 2010 - 11:05 PM
Posted 05 September 2010 - 11:30 PM
Apropo SNPPC-ul de ce nu iese pe sticla?... pai moment mai bun decat asta pentru a sensibiliza pe cineva care ar fi ?
ca referitor la scaderea de 25% , sa ma ierte Dumnezeu da cam subtire !!!
Posted 05 September 2010 - 11:46 PM
Azi cand la Antena 3 se afla Jianu, a intervenit telefonic Consilierul juridic al SNPPC-ului Dumitru COARNA.
Pana acum, sincer va spun, nici nu stiam ca exista omul asta, dar in interventia de azi l-a facut praf pe marele comandant.
PS: Nu sunt membru SNPPC.
Posted 06 September 2010 - 12:16 AM
Reprezentantii celor doua partide se acuza reciproc de legaturi cu lumea interlopa, dupa ce omul legii a intrat in coma.
"Mâine voi adresa o interpelare domnului Blaga. Voi anexa toate documentele pe care eu le-am trimis şi ministrului de Interne şi inspectoratului judeţean de poliţie. Voi face copii după tot ce s-a publicat în presa locală", a declarat Adrian Ţuţuianu, senator PSD.
Florin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, spune că PDL nu are nicio legătură cu lumea interlopă.
"Îl dau în judecată pentru calomnie şi pentru toate acuzele care mi se aduc pe nedrept. PDL nu are niciun fel de legătură cu lumea interlopă. Îi amintesc domnului Ţuţuianu că primarul nostru a fost bătut de membrii marcanţi PSD. Respectivul individ este un derbedeu", a spus preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Posted 06 September 2010 - 10:15 AM

După incidentul din primăvară, procurorii au decis să-l pună însă în libertate, deşi colegii din Târgoviște l-au acuzat de tâlhărie şi lipsire de libertate. Fata agresată şi-a retras plângerea, dar rămăseseră acuzaţiile de lipsire de libertate şi tâlhărie. Procurorii au dispus însă neînceperea urmăririi penale. Probabil are vreun înger păzitor pe la Parchet, pe acolo.
Posted 06 September 2010 - 10:45 AM
Posted 06 September 2010 - 11:19 AM
Posted 06 September 2010 - 01:13 PM
Posted 06 September 2010 - 01:15 PM
O jigodie nenorocita care probabil nu a muncit vreodata o ora in viata lui pentru a-si castiga traiul(stereotipul "smecherului" roman) a nenorocit un om care lupta de partea dreptatii. Lucrurile astea se petrec aproape zilnic insa noi inca nu avem curajul sa demonstram prin fapte ca nu avem de gand sa mai toleram sa fim injurati, scuipati, batjocoriti, ucisi, nenorociti pe viata fara sa ripostam, tinuti fiind de botnitele si jugurile astea legale care, ironic, ni se aplica numai noua.Sunt convins ca daca evenimentul asta nefericit a creat un precedent in randul golanilor de pe strazi, cat de curand si noi ne vom forma o forma de protectie care nu va depinde de dispozitia unui procuror sau judecator si de baiguielile agramate ale parlamentarilor pe care ei le numesc pompos legi.
Sa ne rugam pentru viata colegului nostru si sa ne gandim ca astazi poate fi randul unuia dintre noi!O zi buna tuturor!
Posted 06 September 2010 - 01:57 PM
Asa am auzit, insa nu mai tin minte de la cine si unde
Posted 06 September 2010 - 04:26 PM
Posted 06 September 2010 - 04:33 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users