Jump to content

Ultrajul asupra politistilor

204 replies to this topic

#21 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,885 posts
  • LocationValcea

Posted 05 September 2010 - 07:42 PM

Nesimtitul...nici sa vorbeasca corect nu stie...auzi ..."toti mai multi politisti sa lucreze..."...dupa ce ca e agramat, mai si semnalizeaza...astia ne conduc pe noi, stimati colegi...ASTIA, fir-ar mama lor a dracului de nenorociti ordinari cu cine i-a pus in functie.

#22 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,146 posts
  • Locationolt

Posted 05 September 2010 - 07:44 PM

daca nu facem 'ceva' astia ne omoara! duca-se dracu de idioti, astia ne fac de ras, nu garcea.....

#23 cry

Member

• +Members
  • PipPip
  • 81 posts

Posted 05 September 2010 - 07:50 PM

Asta nu o sa dispara niciodata, poate doar la pensie. E bine ancorat si nu face decat sa schimbe locul in functie de directia vantului. Acum este in umbra, la OP, dar o sa iasa soarele din nou pe strada lui si atunci o sa vedeti evolutie!
Asta e sistemul, ma tem ca nu o sa apucam schimbarea lui.

#24 Wallah

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 16 posts

Posted 05 September 2010 - 08:35 PM

Pe naiba!Iese la pensie ,intra in politica si ramane pe val.Intamplator,aseara,lecturam cu evlavie,,Codul de etica si deontologie al politistului"(mai fac si d'astea)si filozofam de unul singur pe marginea lui.Nu am gasit nicaieri ceva care sa se refere la gradul de expunere,atat al politistului,cat si al familiei acestuia la incidente de acest gen si la modul in care se poate autoproteja..

#25 Ispy

Member

• +Members
  • PipPip
  • 86 posts
  • LocationBuzau

Posted 05 September 2010 - 09:20 PM

Bai fratilor!!!! ...ca sa zic asa pe graiul nostru pur. :clip:
Voi ati ascultat ce a spus omul asta, Jianu (... si doar atat pentru ca gradul si functia nu si le merita) ...a tinut-o sus si tare cu lipsa de devotament a politistilor si cu procedurile "faurite" de ei? Eu nu imi pot imagina cu sa dai dovada de devotament si sa faci totul asa cum specifica procedurile fara a avea o chifla in stomac, fara a sti daca luna urmatoare iti poti achita datoriile, fara a sti daca luna urmatoare mai ai ce manca. VOI REUSITI?
Cum sa ne facem munca asa cum trebuie si cum vedem ca se intampla in celelalte tari cand la noi nu exista lege, iar stimabilii judecatori si procurori nu dau 2 bani pe noi?

...iar noi ca niste prosti (nu vreau sa jignesc pe nimeni) ne riscam aiurea cand toti (interlopi + parlamentari + UNII procurori + UNII judecatori) sunt "complici" (daca pot sa zic asa) PENTRU CE?

CA SA SE FACA ASTIA CARE NE CONDUC INTR-ADEVAR CEVA TREBUIE CA VREO CATIVA DINTRE NOI SA MOARA SI SA DUDUIE PRESA ...si poate nici atunci.:angry: :angry: :angry:

#26 georgedi

Member

• +Members
  • PipPip
  • 243 posts
  • Locationbucuresti

Posted 05 September 2010 - 09:29 PM

as vrea sa fiu cu uta asta...singuri intr un birou:angry:

#27 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 05 September 2010 - 10:45 PM

Gunoiul a fost găsit și ridicat de colegii din București, undeva prin cartierul Rahova. Cel puțin așa am înțeles de pe la jurnalele de știri.

#28 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,774 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 05 September 2010 - 11:04 PM

Ai mai fost ultragiat un politist.........piesa de schimb.
Astia sunt sefii care ne apara.
Auzi era in timpul liber. :doh: Care timp liber ba Jianule?
Prostul familiei ce esti.
Domnilor politisti stiti la fel de bine ca si mine ca ultrajele se inregistreaza in proportie de 10% in tara asta de c...t.
Restul e folclor. ,,Donii" procurori nici macar nu se mai deplaseaza la fata locului daca politistii mai pot merge pe picioare cand li se aplica cate o corectie de catre cei ca uta.
Cum ii mai rabda Dumnezeu pe sefii ca Jianu?
Platim pentru ca generatiile trecute au tacut si au stat in pozitia ghiocelului ,,sa nu il supere pe sefu".
Spontane baieti,spontane. :emo-yessir:

Edited by Elvis, 05 September 2010 - 11:05 PM.

#29 razvratitul01

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 25 posts

Posted 05 September 2010 - 11:05 PM

Nu faptul ca a scazut numarul ultrajelor este semnificativ in acest moment, este bine, dar aici este vorba de atacarea unui politist caruia i s-a pus in pericol viata si merita macar cat de cat condescendenta si solidaritate. Din moment ce anchetase pe jigodie ptr bataia prietenei in aprilie are legatura cu serviciul Jianule tampit!!! Sefului de post i-a fost frica de si-a retras fata plangerea, sau au cazut la pace? Dar de la asemenea papagali la ce sa te astepti? Sper sa-si revina colegul, sa-l ajutam si noi si sa facem corp comun impotriva astaora.

#30 rommel

Junior Member

• +Members
  • Pip
  • 19 posts
  • LocationIASI

Posted 05 September 2010 - 11:30 PM

traiesc cu speranta ca aberatiile spuse de nenea Iancu Jianu asta le-a vazut si cineva din Minister ... eventual ministrul .. iar de luni sa il intrebe de sanatate ori sa faca misto de el ... PENIBIL !!!!!
Apropo SNPPC-ul de ce nu iese pe sticla?... pai moment mai bun decat asta pentru a sensibiliza pe cineva care ar fi ?
ca referitor la scaderea de 25% , sa ma ierte Dumnezeu da cam subtire !!!

#31 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 05 September 2010 - 11:46 PM

rommel,

Azi cand la Antena 3 se afla Jianu, a intervenit telefonic Consilierul juridic al SNPPC-ului Dumitru COARNA.
Pana acum, sincer va spun, nici nu stiam ca exista omul asta, dar in interventia de azi l-a facut praf pe marele comandant.

PS: Nu sunt membru SNPPC.

#32 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 06 September 2010 - 12:16 AM

Acuzatii politice grave intre reprezentantii locali ai PDL si PSD la Targoviste in urma agresiunii asupra unui politist.
Reprezentantii celor doua partide se acuza reciproc de legaturi cu lumea interlopa, dupa ce omul legii a intrat in coma.

"Mâine voi adresa o interpelare domnului Blaga. Voi anexa toate documentele pe care eu le-am trimis şi ministrului de Interne şi inspectoratului judeţean de poliţie. Voi face copii după tot ce s-a publicat în presa locală", a declarat Adrian Ţuţuianu, senator PSD.

Florin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, spune că PDL nu are nicio legătură cu lumea interlopă.
"Îl dau în judecată pentru calomnie şi pentru toate acuzele care mi se aduc pe nedrept. PDL nu are niciun fel de legătură cu lumea interlopă. Îi amintesc domnului Ţuţuianu că primarul nostru a fost bătut de membrii marcanţi PSD. Respectivul individ este un derbedeu", a spus preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

#33 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 06 September 2010 - 10:15 AM

Aceasta este o fotografie mai recentă a gunoiului. E bine să rețineți semnalmentele, iar dacă magistrații îl vor elibera, cum au mai făcut-o de altfel, poate avem ocazia să ne facem singuri dreptate în țara asta de ...
Posted Image
După incidentul din primăvară, procurorii au decis să-l pună însă în libertate, deşi colegii din Târgoviște l-au acuzat de tâlhărie şi lipsire de libertate. Fata agresată şi-a retras plângerea, dar rămăseseră acuzaţiile de lipsire de libertate şi tâlhărie. Procurorii au dispus însă neînceperea urmăririi penale. Probabil are vreun înger păzitor pe la Parchet, pe acolo.

#34 maxu08

Devoted Member

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,617 posts

Posted 06 September 2010 - 10:45 AM

eu zci ca un bocanc pe maxilar l-ar potoli macar cit timp ar fi in spitalul de chirurgie maxilo-faciala. In mod sigur ca o corectie fara martori i-ar arata si cealalta fata a vietii - aia in care nu se afla in virful lantului trofic. daca va fi eliberat ca nu prezinta pericol social ma astept sa rezolvati "problema" corespunzator. :naughty:

#35 SandoKhan

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,048 posts

Posted 06 September 2010 - 11:19 AM

Mai oameni buni! Daca ii dai un bocanc in maxilar poti sa ajungi sa faci parnaie pentru un gunoi. Dar daca il somezi legal si ii bagi un glonte in piept (ca sigur nu va fugi) atunci iti faci datoria. Stiut fiind ca e periculos, nu e necesar dacat ca politistii sa aplice ceva mai lax uzul de arma.... asa mai fara sa te gandesti la "saracul om"!

#36 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 373 posts

Posted 06 September 2010 - 01:13 PM

Eu sunt convins ca aceste afirmatii se datoreaza supararii si a indignarii ce pe toti ne incearca, avand in vedere evenimentele petrecute in ultima vreme. De asemenea am convingerea ca in cazul in care va veti intalni cu acest tanar, veti actiona perfect legal si ireprosabil, fara sa va lasati prada sentimentelor. :clip:

#37 Raptor

Registered User

• Juniors
  • 13 posts

Posted 06 September 2010 - 01:15 PM

Este cu adevarat tragic ce se petrece in tara asta. Asa cum bine a punctat un coleg intr-un post anterior ar trebui sa luam exemplu de la omologii nostrii de peste ocean. Din cate am vazut (si nu prin filme) exista intre ei un fel de intelegere tacita, o lege nescrisa ca cel care a vatamat sau mai grav a ucis un politist sa beneficieze in cel mai scurt timp de acelasi tratament. Am vizionat recent un videoclip al carui link nu-l mai gasesc din pacate, in care un astfel de specimen, dupa ce impuscase mortal un politist a fost incoltit; omul nu dadea nici un semn ca ar dori sa opuna rezistenta insa politistii l-au somat de cateva ori, cu toate ca nu era in nici un fel amenintator in momentul respectiv, dupa care efectiv l-au ciuruit. Au tras toti...pentru a nu fi gasit un singur vinovat in cazul in care cineva s-ar gandi(improbabil) sa-i traga la raspundere. Gunoiul asta nenorocit nu avea voie sa ajunga la spital si in fata camerelor de filmat ale televiziunii pe picioarele lui.
O jigodie nenorocita care probabil nu a muncit vreodata o ora in viata lui pentru a-si castiga traiul(stereotipul "smecherului" roman) a nenorocit un om care lupta de partea dreptatii. Lucrurile astea se petrec aproape zilnic insa noi inca nu avem curajul sa demonstram prin fapte ca nu avem de gand sa mai toleram sa fim injurati, scuipati, batjocoriti, ucisi, nenorociti pe viata fara sa ripostam, tinuti fiind de botnitele si jugurile astea legale care, ironic, ni se aplica numai noua.Sunt convins ca daca evenimentul asta nefericit a creat un precedent in randul golanilor de pe strazi, cat de curand si noi ne vom forma o forma de protectie care nu va depinde de dispozitia unui procuror sau judecator si de baiguielile agramate ale parlamentarilor pe care ei le numesc pompos legi.
Sa ne rugam pentru viata colegului nostru si sa ne gandim ca astazi poate fi randul unuia dintre noi!O zi buna tuturor!

#38 maxu08

Devoted Member

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,617 posts

Posted 06 September 2010 - 01:57 PM

@admin: exista cai legale de a calca cu bocancul pe maxilar un asemenea specimen. nimeni de aici nu adera la mijloace nelegale, nu am vazut pe nimeni sa sustina incalcarea legii. de aceea exista "opunere la arestare' urmata de " incercarea suspectului de a lua arma politistului prin mijloace violente"

Asa am auzit, insa nu mai tin minte de la cine si unde :naughty:

#39 stelistman

Member

• +Members
  • PipPip
  • 177 posts

Posted 06 September 2010 - 04:26 PM

Azi un alt specimen a ragait pe post ceva mai cretin:Saniuta, fost ministru de interne a lansat intrebarea despre ce cauta politistul in acel loc la acea ora.Bai animalule, si din cauza ta, care ai condus politia, s-a ajuns in situatia asta.De maine dac vine vreun cetatean cu plangere ca a fost batut intr-un loc asta am sa-l intreb si eu: ce cauta-i acolo?

#40 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,885 posts
  • LocationValcea

Posted 06 September 2010 - 04:33 PM

Ce idiot, 'tu-i ceara masii de nenorocit...adica pana la urma tot politistul este vinovat nu? Jigodiile dracului...mai conteaza ce facea politistul acolo? Sau noi politistii suntem niste jucarii pe care le scoateti in orele de munca si apoi tre sa stam in cutiuta? Nesimtitul dracului ordinar...sper sa iti iei o sticla in cap la fel ca si colegul nostru...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users