Ultrajul asupra politistilor
Started by Marius, Sep 05 2010 12:25 PM
204 replies to this topic
Posted 18 November 2011 - 06:07 PM
Hai sa nu exageram acuma.......cu atatea decoratii si tampenii,ca pana la urma urmei ma duc si eu la o speta si mi-o complic si doamne fereste ce patesc
.Daca pateam eu asta,sefii imi ziceau ca 'nu m-am orientat'(o expresie pe care o urasc).sau dece n-am respectat principiul proportionalitatii,alta tampenie in cazul in care tu esti singura patrula si daca ceri sprijin il primesti dupa 30 de min(Sectii locale....)
Posted 21 November 2011 - 10:53 PM
Nu îmi explic de ce trebuia să fie și cineva cu camera de filmat acolo?
Răspunsul:nu a fost nici cum un gest de apreciere, de respect pentru efortul depus de colega noastră, de riscurile pe care și le asumă, ci un act de populism. Dacă aș fi fost prefect, aș fi făcut acest demers pe ”șest” și astfel, i-aș fi dat destinatarului posibilitatea să mulțumească pentru gest, public sau nu, dacă ar fi apreciat gestul...dar eu nu sunt prefect...
Răspunsul:nu a fost nici cum un gest de apreciere, de respect pentru efortul depus de colega noastră, de riscurile pe care și le asumă, ci un act de populism. Dacă aș fi fost prefect, aș fi făcut acest demers pe ”șest” și astfel, i-aș fi dat destinatarului posibilitatea să mulțumească pentru gest, public sau nu, dacă ar fi apreciat gestul...dar eu nu sunt prefect...
Edited by lionn, 21 November 2011 - 10:53 PM.
Posted 24 November 2011 - 04:09 PM
Bărbatul care a luat un poliţist pe capotă a primit doi ani de închisoare
Bărbatul care a luat un poliţist pe capotă, la Arad, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Decizia a fost dată de Curtea de Apel Timişoara, după ce iniţial, şoferul primise o pedeapsă cu suspendare.

Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani. Şoferul a fost înregistrat de aparatul radar când a depăşit viteza legală. Oprit de poliţişti, el a încercat să-i mituiască. Pentru că poliţiştii nu au primit banii, a încercat să fugă.
Şoferul mai are totuşi o şansă să scape de închisoare: decizia Curţii de Apel Timişoara poate fi atacată la Curtea Supremă.
Bărbatul care a luat un poliţist pe capotă, la Arad, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Decizia a fost dată de Curtea de Apel Timişoara, după ce iniţial, şoferul primise o pedeapsă cu suspendare.

Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani. Şoferul a fost înregistrat de aparatul radar când a depăşit viteza legală. Oprit de poliţişti, el a încercat să-i mituiască. Pentru că poliţiştii nu au primit banii, a încercat să fugă.
Şoferul mai are totuşi o şansă să scape de închisoare: decizia Curţii de Apel Timişoara poate fi atacată la Curtea Supremă.
Posted 24 November 2011 - 06:36 PM
este un inceput, mai ales ca avem cu executare desi indeplinea conditiile ptr suspendarea executarii in ambele forme. cred ca merita minim 4.
Posted 12 December 2011 - 12:35 PM
COMUNICAT
Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti au dispus, la data de 10.12.2011, reţinerea pe o durată de 24 de ore a inculpatului Lambru Daniel Alexandru cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.
Totodată, aceştia au solicitat instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpatului, cerere admisă de magistraţii Judecătoriei Ploieşti care au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.
Probatoriul administrat în cauză a relevat următoarea situaţie de fapt:
La data de 09.12.2011, în jurul orelor 1900, pe fondul consumului de alcool, inculpatul în timp ce se afla în faţa sediului societăţii comerciale la care lucra soţia sa, a ameninţat cu moartea şi a lovit cu pumnul în zona feţei pe I.N.F. (agent şef principal din cadrul Poliţiei Urlaţi), aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users