Jump to content

Dotarea PPC-urilor

1 reply to this topic

#1 maximo

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 04 September 2010 - 09:47 PM

La postul de politie unde lucrez, MAI ne-a dotat cu: calculator, statie fixa cu antena prin unde radio, panou pentru transmiterea de date, telefon fix...aaaa, si bicicleta tip MAI.
MAI a "uitat"sa ne doteze cu hartie, pixuri, imprimanta, plicuri, procese-verbale, coperti pentru dosare penale, dosare de penitenciar, indigo, auto, statii mobile, intranet
La voi cum e?
cu stima, :emo-yessir:

Edited by maximo, 04 September 2010 - 09:48 PM.

#2 Daniel

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 224 posts

Posted 07 September 2010 - 02:22 PM

maximo parerea mea este ca , trebuie sa faci raport detaliat referitor la dotarile primite si la lipsa de operativitate existenta ,datorata lipsei altor dotari absolut necesare , care sa interactioneze cu cele existente . Ai dai frumos un numar de inregistrare si al trimiti la esalonul superior .Si astepti . Nimeni nu te condamna daca ,nu iti iese ceva datorita slabei dotari dar , sigur te vor intreba daca ai adus la cunostiinta neajunsurile . Apoi si daca se gaseste vreunul sa acuze ceva , tu ai o acoperire . Te asigur ca nimeni nu te indeamna sa faci abuzuri pentru a acoperii ce nu asigura statul . Si trebuie sa perseverezi cu aceste hirtii . Apoi daca totusi gasesti vreunul tenace care vrea sa iti faca ceva , directia este instanta . Acolo o sa vezi ca domnii magistrati, nici nu stiu cine sunt personajele care au treaba cu tine si nu cunosc decit litera de lege care spune ceva .Dar daca perseverezi cred ca , din putinul care este tot primesti si tu ceva . Trebuie sa-ti dai silinta . ;)

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users