eu vad problema asa:
toate dotarile pe care ni le dorim, tr sa fie sprijinite si de un cadru legislativ...
pt ca altfel le avem, nu le putem folosi, sau daca o facem, ne legam la cap...
sa incepem cu BARA METALICA (sau bullbar, cum o numesc amatorii de off-road)... sa presupunem ca se doteaza masinile cu asa ceva, vei putea sa scoti de pe autostrada vreun "nebun" care nu opreste la semnal?!
apar dupa aceea si discutii privind raspunderea civila (compania de asigurari nu acopera daune din evenimente rutiere produse intentionat, care nu sunt considerate "accidente") .... abia daca au masinile noastre RCA, nici vorba de asigurare casco speciala
spre exemplu, legislatia rutiera din Spania, permite politiei rutiere sa foloseasca "orice mijloace oportune" in a opri un vehicul, atunci cand reprezinta un pericol pentru siguranta rutiera... si chiar o fac
in alta ordine de idei, o MARE problema o reprezinta pregatirea politistilor pentru a le folosi.... stiu o sa sariti la mine, spunand ca sunteti soferi (poate chiar profesionisti) cu multa experinta... dar nu e suficient. conducerea autovehiculelor in conditii speciale (politie, SMURD, ISU etc) presupune o tehnica si o pregatire speciala, cunoasterea unor manevre evazive, o pregatire mentala diferita (pt ca se conduce agresiv) si multe altele... un curs serios dureaza minimum 30-40 ore intr-un poligon special amenajat...
asta ar tr sa face noi, si nu "mizeria" de testare teoretica pt conducerea masinilor unitatii, pe care o trece si un adolescent care invata teoria
cat despre culoare si vopsea, cred ca ar tr sa se puna accent pt "vizibilitatea" pe care o obtii din inscriptionarea autospecialei, si nu cat de frumoasa este (desi, putem sa avem in vedere si asa ceva). cand esti la un CFL, noaptea, pe drumurile europene din RO, prefer sa fiu vazut de la un 1 km... poate ca mai mult ar tr investit in semnalele luminoase (flashuri LED si rampe de semnalizare)... chiar daca nu realizam acest lucru, masina de serviciu tr sa te si protejeze, nu doar sa-ti "mute fizicul" dintr-un loc in altul... apropos, mai acum ceva vreme daduse o minte luminata un ordin, ca atunci cand esti in misiune, si opresti la vreun control/filtru/CFL, sa scoti masina de serviciu in afara carosabilului