Jump to content

Dotarea cu auto la posturile de politie

44 replies to this topic

#21 maximo

Member

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 03 September 2010 - 05:54 PM

View PostKmcoio, on 03 September 2010 - 05:34 PM, said:

Aha...deci eu te jignesc, dar tu nu imi insulti inteligenta cu parerile tale? Pai din cauza unora ca tine suferim si noi ceilalti...ca voi sunteti superpolitisti care puteti mucni si pe 200 de lei, ca voi aveti constiinta? Tu crezi ca eu nu am constiinta? Dar constiinta trece prin stomac...pe ala de la banca nu il doare de mine ca nu am bani sa ii platesc, imi ia casa pe care m-am chinuit sa o cumpar pentru copii...si tu imi spui mie? Fa raport ca nu ai cu ce sa iti indeplinesti atributiile de serviciu, nu te mai stropsi la noi pe forum. Noi te-am ajuta cu mare drag, daca ai fi solidar cu cauza noastra.

eu sunt vinovat ca suferi tu?!
eu unde lucrez, la srl?
stai linistit, ca si mie mi-a luat din salariu..
daca nu poti vb civilizat cu un coleg, e treba ta..
eu am o opinie, nu trebuie sa coincida cu a ta...
iti respect modul de gandire si asta as vrea si eu de la tine...
cu stima, un politist cu 10 ani vechime. :emo-yessir:

View PostElvis, on 02 September 2010 - 04:09 PM, said:

Ca te-ai nascut in Romania nu esti tu vinovat, ca ai parintii si rudele pe care le ai nu esti tu vinovat ,ca esti in locul nepotrivit la momentul nepotrivit nu esti tu vinovat, dar ca nu cunosti prevederile legale in vigoare tu esti vinovat.
Daca imi arati un ordin sau o lege care prevede ca tu trebuie sa folosesti masina personala, sa bagi benzina din buzunar si sa folosesti telefonul personal in interesul serviciului eu promit aici de fata cu toata lumea ca il/o mananc fila cu fila.
Colegii tai care au toata dotarea prevazuta in tabela de inzestrare poate au facut si altceva decat sa stea precum ganditorul de la Hamangia.
Eu zic sa le dai un telefon si sa ii intrebi. Poate o sa te lumineze. Parerea mea. :emo-yessir:

intradevar, nu e scris nicaieri ca trebuie sa-mi folosesc masina personala...insa nimeni dintre colegii de pe forum nu s-a folosit de masina sa, macar o data, in executarea unor misiuni?! Ma indoiesc...
Stiu care-mi sunt drepturile si obligatiile, sunt membru snppc...
Cu stima, :emo-yessir:

Edited by maximo, 03 September 2010 - 05:46 PM.

#22 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,885 posts
  • LocationValcea

Posted 03 September 2010 - 08:45 PM

Colegule, nu am nicio treaba cu tine, chiar nu vreau sa intram in clenciuri. Dar e vina NOASTRA ca astia isi permit sa isi bata joc de noi mai rau ca de niste muncitori necalificati. Daca societatea, prin reprezentantii sai, Guvernul, isi bate joc de noi, pe noi de ce ne-ar interesa de societate? Nu trebuie sa permitem asemenea abuzuri, chiar azi colega mea, care e mai noua in bransa, a propus sa cumparam fiecare cateun top de coli pe luna...eu am sarit ca ars ca nu dau niciun ban, la care ea, foarte speriata, a zis : si daca ne sanctioneaza?! Mi-a picat cerul in cap...pentru ce sa te sanctioneze ma fata? Ca nu ai mijloacele necesare desfasurarii activitatii? E ca si cum un antreprenor pe santier i-ar pune pe muncitori sa isi aduca de acasa caramizi sa construiasca ceva... Domnilor colegi, nu avem cu ce ne desfasura activitatea, NU ne-o desfasuram. Punct. Unde s-a mai vazut asa ceva? Faceti rapoarte in care mentionati ca va aflati in imposibilitatea de a va efectua sarcinile de serviciu din lipsa de logistica. Dar...intrebarea e...aveti curaj? Eu am unul redactat in calculator, saptamana viitoare il trimit la inspectorat. Chiar sunt curios de raspuns. Sa vedem cati mai aveti sange in instalatie sa faceti asa ceva. Sa va cereti drepturile, nu sa va considerati sclavi pe plantatie.

#23 dunelu

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,853 posts
  • LocationBacau

Posted 03 September 2010 - 08:49 PM

Nu te mai indoi ...ca si alti politisti de pe forum au folosit masinile lor ! Nu e corect dar de multe ori trebuie sa rezolvam probleme stringente si atunci...

#24 maximo

Member

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 03 September 2010 - 10:19 PM

View PostKmcoio, on 03 September 2010 - 08:45 PM, said:

Colegule, nu am nicio treaba cu tine, chiar nu vreau sa intram in clenciuri. Dar e vina NOASTRA ca astia isi permit sa isi bata joc de noi mai rau ca de niste muncitori necalificati. Daca societatea, prin reprezentantii sai, Guvernul, isi bate joc de noi, pe noi de ce ne-ar interesa de societate? Nu trebuie sa permitem asemenea abuzuri, chiar azi colega mea, care e mai noua in bransa, a propus sa cumparam fiecare cateun top de coli pe luna...eu am sarit ca ars ca nu dau niciun ban, la care ea, foarte speriata, a zis : si daca ne sanctioneaza?! Mi-a picat cerul in cap...pentru ce sa te sanctioneze ma fata? Ca nu ai mijloacele necesare desfasurarii activitatii? E ca si cum un antreprenor pe santier i-ar pune pe muncitori sa isi aduca de acasa caramizi sa construiasca ceva... Domnilor colegi, nu avem cu ce ne desfasura activitatea, NU ne-o desfasuram. Punct. Unde s-a mai vazut asa ceva? Faceti rapoarte in care mentionati ca va aflati in imposibilitatea de a va efectua sarcinile de serviciu din lipsa de logistica. Dar...intrebarea e...aveti curaj? Eu am unul redactat in calculator, saptamana viitoare il trimit la inspectorat. Chiar sunt curios de raspuns. Sa vedem cati mai aveti sange in instalatie sa faceti asa ceva. Sa va cereti drepturile, nu sa va considerati sclavi pe plantatie.

ai dreptate, colegule, imi cer scuze daca te am jignit...
azi am fost la adunarea generala cu snppc si vom intra in greva generala...
poate ne va auzi cineva, dar daca nu suntem uniti, degeaba..de ce sa ne temem de sanctiuni, daca e miscare sindicala?!
cu stima, :emo-yessir:

#25 Cristi

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,885 posts
  • LocationValcea

Posted 03 September 2010 - 10:25 PM

Asa te vreau...sa ne auzim cu bine!

#26 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,774 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 04 September 2010 - 02:44 PM

View Postmaximo, on 03 September 2010 - 05:27 PM, said:

era vb despre discriminare..

Pe ce criterii?

View Postmaximo, on 03 September 2010 - 05:54 PM, said:

intradevar, nu e scris nicaieri ca trebuie sa-mi folosesc masina personala...insa nimeni dintre colegii de pe forum nu s-a folosit de masina sa, macar o data, in executarea unor misiuni?! Ma indoiesc...
Stiu care-mi sunt drepturile si obligatiile, sunt membru snppc...
Cu stima, :emo-yessir:

Puteam sa jur ca esti membru SNPPC.
Mai grav este ca esti sef de post.
Imi pare rau de ajutorii tai ,sincer.

View Postmaximo, on 03 September 2010 - 10:19 PM, said:

azi am fost la adunarea generala cu snppc si vom intra in greva generala...
poate ne va auzi cineva, dar daca nu suntem uniti, degeaba..de ce sa ne temem de sanctiuni, daca e miscare sindicala?!

Mai vedem cu greva asta general.Sa dea Dumnezeu asa sa fie.

#27 maximo

Member

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 04 September 2010 - 05:52 PM

View PostElvis, on 04 September 2010 - 02:44 PM, said:

Pe ce criterii?

Puteam sa jur ca esti membru SNPPC.
Mai grav este ca esti sef de post.
Imi pare rau de ajutorii tai ,sincer.

Mai vedem cu greva asta general.Sa dea Dumnezeu asa sa fie.

nu e grav sa fii sef de post....e o responsabilitate mai mare...
sincer, as vrea sa fii in locul colegilor mei...ti-ai schimba parerea despre rural..in bine!

#28 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,774 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 05 September 2010 - 11:42 AM

Maximo, daca ai fi citit cu putina atentie postarile mele ,ai fi observat cu usurinta ca parerea mea despre lucratorii de la posturi este foarte buna.
Stiu foarte bine cu se confrunta.
Insa nu prea intelegi care este rolul tau ca sef de post.
Ca sa poti sa le ceri subordonatilor tai sa munceasca , ar trebui sa te zbati un picut sa le oferi si conditii.
Despre exemplul personal ai auzit ?
Pai daca seful de post este in genunchi si plange ca o moasa comunala , ajutorii ce sa faca?
Cate rapoarte ai facut conducerii I.P.J., I.G.P.R. sau M.I.R.A. in care sa arati problemele cu care te confrunti cu privire la dotare?
E mai bine sa bagi din buzunar, auzi ca ai apeluri pe 112 ? Pai si ce ?
Cand ai semnat contractul cu ministerul ti s-a pus vreo clauza in acel act ca trebuie sa efectuezi serviciul cu masina personala?
Ia fa bine si informeaza sefii. Pe cel de la logistica, seful de inspectorat iar daca acestia raman insensibili mergi pe cale ierarhica.
Dar fa asta in scris . In fiecare luna cate un raport. Nu te intreb de cati ani dureaza situatia asta la postul tau ca te fac de rusine.
Cu respect. :emo-yessir:

#29 maximo

Member

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 13 September 2010 - 10:45 AM

imi cunosc foarte bine rolul de sef de post...insa ai interpretat tu gfresit..colegii mei nu se plang ca lucreaza cu mine, din contra, facem totul cu simt de raspundere...si nu se rezolva totul doar cu rapoarte scrise...

si nu ai cum sa ma faci pe mine de rusine, poate doar pe tine..
respectele mele,
:emo-yessir:

#30 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,774 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 14 September 2010 - 05:02 PM

Daca si referatele de incepere a urmariri penale le faci cum ai tastat pe aici, ma indoiesc ca ma poti face de rusine.
Repet, imi pare rau pentru cei care lucreaza cu tine la post.

,,Mai bine sa mori in picioare decat sa traiesti in genunci."

Edited by Elvis, 14 September 2010 - 05:03 PM.

#31 maximo

Member

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 10 November 2010 - 09:46 PM

View PostElvis, on 14 September 2010 - 05:02 PM, said:

Daca si referatele de incepere a urmariri penale le faci cum ai tastat pe aici, ma indoiesc ca ma poti face de rusine.
Repet, imi pare rau pentru cei care lucreaza cu tine la post.

,,Mai bine sa mori in picioare decat sa traiesti in genunci."

de ce te hazardezi in afirmatii nefondate?
daca nu cunosti situatia de la postul unde lucrez sau activitatea mea, mai bine stai in banca ta...

#32 vladmarius

Member

• +Members
  • PipPip
  • 232 posts

Posted 11 November 2010 - 02:43 PM

:beer: luati o bere si taceti din gura!! Aceste certuri nu duc nicaieri, NU suntem mai politisti daca ne certam, indiferent de motive sau expuneri. hai sa fim prieteni cu totii si sa ne ajutam cu ce putem unii pe altii!!!

#33 maximo

Member

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 20 November 2010 - 11:10 PM

ai dreptate..
suntem colegi si nu trebuie sa ne jignim ...
sunt altii care ne jignesc pe noi: basescu, boc, fatuloiu...

#34 maximo

Member

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 21 November 2010 - 09:16 PM

si multumesc d-lui Soric ca ne-a dat masina la post..inscriptionata cu Politia Rutiera..

#35 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,774 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 23 November 2010 - 12:28 AM

Ii multumesti ca ai primit ce era pe tabela de inzestrare?
Dupa cati ani si-a indreptat privirea augusta spre tine nefericitul, muritorul de rand, sef de post la.....?

#36 maximo

Member

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 23 November 2010 - 01:06 AM

in Neamt nu au venit masini pt toate posturile de politie..le-au dat in functie de zona, drumuri, sosele...la mine e mai ferit de DN sau europeana..
bine ca mi-a dat si acum...si cu politia rutiera inscriptionata...
nu a intervenit nimeni la dl. Soric..m-am dus personal si, dupa ce a vazut rezultatele postului unde lucrez, mi-a zis ca se rezolva..
peste o luna..fix..am avut masina la post..
dar nu pentru asta il sustin... :emo-yessir:

#37 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,774 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 24 November 2010 - 08:53 PM

Acum cand tu ai masina la post , trebuie sa ii intelegi si mai bine pe cei care nu au.
Nu au venit pentru toate posturile ?Si ti se pare normal?
L-a interesat foarte mult pe Soric ca tu impreuna cu ajutorii tai aveti o activitate foarte buna..................cand te-ai dus la el si-a dat seama ca v-a facut o nedreptate cand nu v-a dotat postul cu masina de serviciu.Nu fi naiv.
Maximo daca nu ii spunei unde lucrezi credea ca esti din alt judet si ai venit sa iti semneze un orduin de serviciu.
Cu respect. :emo-yessir:

#38 maximo

Member

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 25 November 2010 - 11:14 AM

elvis, nu stiu cum e la voi, insa dl. Soric ne cunostea pe toti din subordine..
masina a dat-o la post, inscriptionata cu politia rutiera, nu rurala, pt ca atunci la ipj le-au dat alte masini, cu radarele invizibile...altfel nu primeam..
si inca mai sunt cate 2-3 comune in neamt care sunt cuplate la o singura masina..
nu stiu daca primeam daca nu ma duceam in audienta la dumnealui..

#39 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,146 posts
  • Locationolt

Posted 25 November 2010 - 11:27 AM

La voi la Neamt sunt RADARE INVIZIBILE, MAXIMO? :ner: :ner: :ner:

#40 Cristi

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,885 posts
  • LocationValcea

Posted 25 November 2010 - 11:49 AM

Cred ca si aparatul radar de pe autospecializata de la postul meu de politie e invizibil...Maximo, voi cum faceti sa il vedeti pe al vostru? Dati cu negru de fum prin masina? :naughty:

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users