Dotarea cu auto la posturile de politie
Posted 01 September 2010 - 10:07 AM
Eu si colegii mei folosim masinile personale, cheltuim bani din buzunarul propriu pentru benzina, suportam cheltuiala cu stricaciunile masinii.
De ce altii sunt avantajati din punctul asta de vedere, de ce dotarea nu e la fel peste tot, caci aceeasi munca o prestam si noi, poaste mai cu simt de raspundere. Eu, de exemplu, cheltui pe luna pentru benzina masinii personale, in interes de serviciu, 200-250 lei, iar colegii mei la fel.
Deasemenea, noi care nu avem masina de serviciu, nu beneficiem nici de zilele libere sporului de antena(pana la 6 zile/an).
Multumesc!
Posted 01 September 2010 - 10:42 AM
Trebuie sa fii nemultumit de faptul ca postul de politie unde iti desfasori activitatea nu a primit in dotare masina de serviciu, ce treaba ai cu "capra vecinului"?
Posted 01 September 2010 - 10:52 AM
Marius, on 01 September 2010 - 10:42 AM, said:
Trebuie sa fii nemultumit de faptul ca postul de politie unde iti desfasori activitatea nu a primit in dotare masina de serviciu, ce treaba ai cu "capra vecinului"?
care sunt criteriile de acordare auto pt posturi?!
Posted 01 September 2010 - 03:38 PM
Posted 01 September 2010 - 08:39 PM
daca seful de post s-ar implica mai mult,nu cred ca nu s-ar gasi un auto,fi el si mai vechi(nu neaparat Logan)care sa va fie repatizat si voua!
Edited by cipri83, 01 September 2010 - 08:40 PM.
Posted 01 September 2010 - 11:42 PM
Marius, on 01 September 2010 - 11:34 AM, said:
Gresesti si nu dai dovada de colegialitate.
Munca colegilor de la alte posturi e la fel de importanta ca si a ta, iar ei nu au nicio vina ca sefii tai au decis sa nu repartizeze masina de serviciu la postul de politie unde lucrezi.
pentru serviciu?
dunelu, on 01 September 2010 - 08:53 PM, said:
Posted 01 September 2010 - 11:46 PM
Daca doresti sa rezolvi problema, nu vei progresa sustinand aceasta idee, incearca sa soliciti sprijinul CNP-ului si al Sindicatului unde esti membru.
Posted 02 September 2010 - 07:21 AM
Munca colegilor de la alte posturi e la fel de importanta ca si a ta, iar ei nu au nicio vina ca sefii tai au decis sa nu repartizeze masina de serviciu la postul de politie unde lucrezi.
Kmcoio, on 01 September 2010 - 03:38 PM, said:
cu ce ii aduci pe recalcitranti la post?
sau daca ai , doamne fereste, omor sau talharie?te duci pe jos dupa 4 h?
nu e vina mea, ca sef de post, ca nu am masina la post, si nu dau dovada de lipsa de colegialitate cand spun ca alti colegi, de la alte posturi, nu au nicio treaba cu munca de politie, insaau masini de serviciu...
Posted 02 September 2010 - 08:50 AM
cipri83, on 01 September 2010 - 08:39 PM, said:
daca seful de post s-ar implica mai mult,nu cred ca nu s-ar gasi un auto,fi el si mai vechi(nu neaparat Logan)care sa va fie repatizat si voua!
tot timpul am marjat pe prevenire...daca desfasor activitati de prevenire,nu mai am situatia operativa asa de incarcata..
dar eu ma refeream ca alti"colegi"de ai nostri, care nu prea se omoara cu munca de politie, au primit masini..si altii nu..ca nu sunt numai eu in situatia asta..si ca sa ti faci treaba la post, mai folosesti si masina personala..ati uitat cum era pana in 2006, cand posturile nu aveau masini in dotare?! nu foloseati atunci masinile personale sau va rugati de cate unul sa va duca la un scandal sau accident?! acum asta e, ne-am boierit cu totii, numai ca unii sunt boieri si altii nu...asta inseamna discriminare..sau nu?
maximo, on 01 September 2010 - 11:42 PM, said:
pentru serviciu?
asa este...si e corect?
Posted 02 September 2010 - 12:45 PM
maximo, on 02 September 2010 - 07:21 AM, said:
Daca esti sef de post, ce demersuri ai facut pt a primii autoturism de serviciu?
PS: Citeste si tu aici: Folosirea functiei Replay si MultiQuote (citarea altor posturi).
Posted 02 September 2010 - 04:09 PM
maximo, on 01 September 2010 - 10:07 AM, said:
Eu si colegii mei folosim masinile personale, cheltuim bani din buzunarul propriu pentru benzina, suportam cheltuiala cu stricaciunile masinii.
De ce altii sunt avantajati din punctul asta de vedere, de ce dotarea nu e la fel peste tot, caci aceeasi munca o prestam si noi, poaste mai cu simt de raspundere. Eu, de exemplu, cheltui pe luna pentru benzina masinii personale, in interes de serviciu, 200-250 lei, iar colegii mei la fel.
Deasemenea, noi care nu avem masina de serviciu, nu beneficiem nici de zilele libere sporului de antena(pana la 6 zile/an).
Multumesc!
Daca imi arati un ordin sau o lege care prevede ca tu trebuie sa folosesti masina personala, sa bagi benzina din buzunar si sa folosesti telefonul personal in interesul serviciului eu promit aici de fata cu toata lumea ca il/o mananc fila cu fila.
Colegii tai care au toata dotarea prevazuta in tabela de inzestrare poate au facut si altceva decat sa stea precum ganditorul de la Hamangia.
Eu zic sa le dai un telefon si sa ii intrebi. Poate o sa te lumineze. Parerea mea.
Edited by Elvis, 02 September 2010 - 04:11 PM.
Posted 02 September 2010 - 07:44 PM
Cu scuzele de rigoare pentru limbajul mai dur abordat,
Al dvs,
Ajutor de sef de post care are Logan in dotare dar tot nu se duce la interventii dupa orele de program, ca nu sunt platite. SIC!
Posted 02 September 2010 - 08:03 PM
maximo, on 01 September 2010 - 10:07 AM, said:
Ai perfectă dreptate, doar întrebarea este formulată greşit . Colegial ar fi sunat de felul următor :
"De ce postul de poliţie la care lucrez nu este dotat ca şi celelalte posturi cu autovehicul de serviciu şi staţie mobilă ?"
Edited by aromas, 02 September 2010 - 08:03 PM.
Posted 02 September 2010 - 10:27 PM
„Colegilor, sfătuiți-mă ce trebuie să fac pentru ca postul de poliţie la care lucrez să fie dotat ca şi celelalte posturi cu autovehicul de serviciu şi staţie mobilă ?"
Probabil că omul trăiește cu o falsă impresie, crezând că aici vorbește cu șefii lui?!
Posted 03 September 2010 - 05:27 PM
Kmcoio, on 02 September 2010 - 07:44 PM, said:
Cu scuzele de rigoare pentru limbajul mai dur abordat,
Al dvs,
Ajutor de sef de post care are Logan in dotare dar tot nu se duce la interventii dupa orele de program, ca nu sunt platite. SIC!
Scopul meu era sa aflu niste sfaturi de la colegi, nu sa fiu jignit, dar daca tu asa stii sa-ti respecti colegii, e treaba ta..
si daca am un 112 cu omor sau talharie imi voi folosi masina personala, daca tie iti place sa stai pasiv, e treaba ta..
cu stima, un sef de post care nu are Logan la post..
Elvis, on 02 September 2010 - 04:09 PM, said:
Daca imi arati un ordin sau o lege care prevede ca tu trebuie sa folosesti masina personala, sa bagi benzina din buzunar si sa folosesti telefonul personal in interesul serviciului eu promit aici de fata cu toata lumea ca il/o mananc fila cu fila.
Colegii tai care au toata dotarea prevazuta in tabela de inzestrare poate au facut si altceva decat sa stea precum ganditorul de la Hamangia.
Eu zic sa le dai un telefon si sa ii intrebi. Poate o sa te lumineze. Parerea mea.
Edited by maximo, 03 September 2010 - 05:24 PM.
Posted 03 September 2010 - 05:34 PM
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users