Glock 17 calibrul 9mm
Posted 25 June 2010 - 01:03 AM
Posted 25 June 2010 - 02:16 PM
Glock 23 vs H&K USP Compact - partea I
Glock 23 vs H&K USP Compact - partea a-II-a
Este interesantă de urmărit această comparație, pentru cei interesați, merită să pierdeți 20 min.
Posted 25 June 2010 - 02:27 PM
Posted 26 June 2010 - 06:08 AM
Nightwolf, on 07 June 2010 - 03:00 PM, said:
In mod normal, incarcatorul trebuie tinut in arma din toc, iar un glont pe teava tot timpul! Nu ai timp as incarci daca e vre-o urgenta. Blackhawk, Safariland si altele fac tocuri din polimer cu dubla retentie, iar arma nu poate sa iti fie luata sub nici o forma de cineva, pentru ca tocul nu permite sa o iei decit daca ridici pistolul perfect vertical. Daca iti sta cineva in spate si incearca, il va trage inspre spate, nu direct in sus, asa ca nu va putea. chiar daca incearca, e simplu sa il blochezi pe atacator. tocurile de piele nu sint bune de folosit decit in concealed carry sau civil.
Posted 06 July 2010 - 09:54 AM
Cu acest „Carabine Kit” în câteva secunde poți transforma pistolul Glock într-un SMG.
Posted 20 August 2010 - 01:33 PM
officerdelta, on 05 June 2010 - 09:41 PM, said:
In primul rand e vorba de priza pe care o ai pe un Glock, simti efectiv crosa armei in mana, apoi fiabilitatea, manevrabilitatea si nu in ultimul rand capacitatea magaziei ( 18-19 cartuse in loc de maxim 8)...
Venind vorba de siguranta , intr-adevar Glock-ul e un pistol rapid, dar functioneaza pe aceleasi principii... simple, adica :
- nu cred ca cei care poseda Carpati in dotare merg in teren cu cartus pe tzeava chiar daca pistolul are sigurantza.
- daca ai introdus cartus in camera cartusului atunci trebuie sa fi avut un motiv temeinic si vei executa foc deci oricum siguranta mai mult te-ar incurca in acele momente.
- invatarea manuirii armamentului se face intr-adevar deficitar la noi, mai ales pentru politistul obisnuit, deci nu poate scoate eficient pistolul din holster (care este de cacao de obicei - cel din dotare), nu stie de obicei ce inseamna un schimb tactic, tehnic sau de viteza al incarcatorului (schimburi care ar fi f utile in anumite cazuri) etc
Revenind la dotarea cadrelor cu acest pistol parerea mea e ca inca nu sunt destul de pregatiti oamenii pentru acest lucru adica politistii... si se vor intampla destule incidente ... am vazut nu de putine ori cum se descarca munitia din pistol si cum se verifica acesta "clantanindu-l" de manson de mai multe ori apoi percutand in directii total aiurea...
De asemenea am vazut ca majoritatea poarta incarcatorul in pistol in teren existand riscul ca la inghesuiala sa ti-l ia careva si sa te execute cu el ... bineinteles ca asa am fost toti invatati si din cauza ca nu se fac antrenament pentru incarcare rapida si altele ...
Scuze daca am fost un pic off topic dar , desi Glock-ul este un pistol excelent, din toate pct de vedere, nu cred ca suntem totusi inca in masura sa fim dotati cu asemenea arme...cel putin nu cu actuala legislatie si cu actualele antrenamente privind tragerile si manuirea armamentului...
Cu respect, Delta.
Crezi ca este corect sa umbli cu pistolul fara incarcator in el in timpul executarii misiunii?
Sau altfel spus unde(in ce tara )politistul face acest lucru.Parerea mea(fara suparare)este ca nu ar fi corect.
Respect.
Posted 29 August 2010 - 02:09 PM
Posted 06 October 2010 - 08:51 AM
Poate invatati si japoneza!
Posted 07 October 2010 - 08:12 PM
Posted 08 October 2010 - 11:34 AM
Posted 11 October 2010 - 11:12 PM
Posted 13 October 2010 - 08:30 AM
Posted 14 October 2010 - 06:38 PM
Posted 14 October 2010 - 07:12 PM
Mai degrabă diferenţa e din creşterea TVA+rotunjirea magazinului.
Posted 15 October 2010 - 07:07 AM
Sau poate cei de la Glock le fabrica in romania si apoi le trimit in Austria si scriu pe ele "Austria"
Posted 15 October 2010 - 08:54 AM
Cele aflate in dotarea Politiei Romane, cat si cele care se achizitioneaza de la Glock Romania sunt produse in Austria.
Posted 11 November 2010 - 12:20 PM
officerdelta, on 05 June 2010 - 09:41 PM, said:
In primul rand e vorba de priza pe care o ai pe un Glock, simti efectiv crosa armei in mana, apoi fiabilitatea, manevrabilitatea si nu in ultimul rand capacitatea magaziei ( 18-19 cartuse in loc de maxim 8)...
Venind vorba de siguranta , intr-adevar Glock-ul e un pistol rapid, dar functioneaza pe aceleasi principii... simple, adica :
- nu cred ca cei care poseda Carpati in dotare merg in teren cu cartus pe tzeava chiar daca pistolul are sigurantza.
- daca ai introdus cartus in camera cartusului atunci trebuie sa fi avut un motiv temeinic si vei executa foc deci oricum siguranta mai mult te-ar incurca in acele momente.
- invatarea manuirii armamentului se face intr-adevar deficitar la noi, mai ales pentru politistul obisnuit, deci nu poate scoate eficient pistolul din holster (care este de cacao de obicei - cel din dotare), nu stie de obicei ce inseamna un schimb tactic, tehnic sau de viteza al incarcatorului (schimburi care ar fi f utile in anumite cazuri) etc
Revenind la dotarea cadrelor cu acest pistol parerea mea e ca inca nu sunt destul de pregatiti oamenii pentru acest lucru adica politistii... si se vor intampla destule incidente ... am vazut nu de putine ori cum se descarca munitia din pistol si cum se verifica acesta "clantanindu-l" de manson de mai multe ori apoi percutand in directii total aiurea...
De asemenea am vazut ca majoritatea poarta incarcatorul in pistol in teren existand riscul ca la inghesuiala sa ti-l ia careva si sa te execute cu el ... bineinteles ca asa am fost toti invatati si din cauza ca nu se fac antrenament pentru incarcare rapida si altele ...
Scuze daca am fost un pic off topic dar , desi Glock-ul este un pistol excelent, din toate pct de vedere, nu cred ca suntem totusi inca in masura sa fim dotati cu asemenea arme...cel putin nu cu actuala legislatie si cu actualele antrenamente privind tragerile si manuirea armamentului...
Cu respect, Delta.
As dori sa te intreb care e diferenta intre schimbul tactic si cel tehnic de incarcator...
Posted 11 November 2010 - 10:36 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users