Jump to content

Glock 17 calibrul 9mm

Glock Glock 17 Pistol Arma Pistol glock 9 mm Dotare Politie

260 replies to this topic

#181 Browning

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 156 posts

Posted 20 November 2011 - 09:32 AM

View Postdanpin, on 19 November 2011 - 09:12 PM, said:

Tare de tot accesoriul.
Dar cand vad "micuti cu ochii oblici" dinastia prezentand ceva, ma duc cu gandul la PLIMA, ABEBAS, MIKE, Reebuk, etc

Producatorii accesoriului sunt israelieni
http://www.caatactic...y.asp?catID=376

#182 mihai81

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 97 posts

Posted 20 November 2011 - 11:24 PM

Frumos,frumos,dar legal este?

#183 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,106 posts
  • LocationWild West

Posted 21 November 2011 - 09:04 AM

Ce sa nu fie legal ?

#184 Browning

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 156 posts

Posted 21 November 2011 - 12:39 PM

View Postmihai81, on 20 November 2011 - 11:24 PM, said:

Frumos,frumos,dar legal este?

Este un accesoriu de imbunatatire al Glockului..Deoarece nu contine elemente esentiale de arma, teava, inchizator ,mecanism de dare a focului, nu poate fi supus autorizarii, deci este in vanzare libera.Practic,il poti comanda, plati, si sa-l primesti prin posta.

#185 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 21 November 2011 - 04:24 PM

asta da dar de folosit mai greu... Am impresia ca are sistem de ochire red-dot , care e ilegal, amortizorul e ilegal, incarcator de capacitate marita- inutil, din moment ce legea zice sa ai maxim 12 boabe la tine pentru autoaparare.

#186 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 21 November 2011 - 06:12 PM

Am impresia ca are sistem de ochire red-dot , care e ilegal, amortizorul e ilegal,

se pare ca nu este un red dot ;) linia aia rosie era doar o marcare a liniei de mira, iar amortizor... din cite glockuri am vazut, nici unul nu era prevazut cu filet pentru amortizor, iar sistem de prindere "penseta" nu prea are unde sa prinda.
poate cu o teava interschimbabila .....

#187 livu

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 152 posts
  • Locationbucuresti

Posted 21 November 2011 - 06:25 PM

o comanzi fara amortizor si sistem de ochire red-dot, oricum e super tare, am vazut pe site ca au pentru mai multe modele de pistol.

#188 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 21 November 2011 - 06:39 PM

si asa supertare, pe unde te-ai gandit ca ai putea folosi acel accesoriu?

#189 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 21 November 2011 - 06:39 PM

in lege nu zice ca trebuie neaparat cu filet, zice "dispozitive destinate sau adaptate diminuarii zgomotului cauzat prin arderea unei încarcaturi". La accesoriul respectiv se prinde de el cu filet, in prelungirea tevii pistolului. Oricum, destul de inutil pentru autoaparare, in "civil" sa transformi un pistol in arma de asalt. Totusi pentru colectie e cool :D

#190 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 21 November 2011 - 08:20 PM

lasind legea la o parte si discutind strict la subiectul "montarea unui amortizor" la pistoalele glock din dotarea personala (g17, g19), vroiam sa scot in evidenta faptul ca NU se pot monta pe pistolul ASA CUM IESE DIN MAGAZIN ;)

#191 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 21 November 2011 - 08:59 PM

doritorii vor trece pe la "tuning" mai intai ;)

#192 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 21 November 2011 - 09:26 PM

da Garcia, corect!
Trebuie schimbata teava

#193 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 22 November 2011 - 06:29 AM

daca economia nationala ar mai fi "duduit" ca acum 10-15 ani in urma, chiar si cel mai novice strungar ar fi fost in stare sa ii faca un filet metric cu pas de max 0.25, pe o lungime de 10 - 15 mm si totul se rezolva simplu, dar cum strungari "domnu' gadea, nu mai ieste", de asemenea nici oameni care sa mai gindeasca tehnolgic, ne rezumam sa cumparam de-a gata.

#194 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 22 November 2011 - 08:57 AM

Am vazut ca la cele cu amortizor teava e mai lunga, filetul fiind in exterior. Degeaba ii faci filet, ca nu are loc de manson sa infiletezi amortizorul.

#195 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 22 November 2011 - 09:47 AM

Corect. La cele cu amortizor ţeava este mai lungă, iese puţin în afară, iar filetul este pe exterior.
Referitor la accesoriile despre care se discută un pic mai sus, doar aşa de dragul distracţiei, personal îmi place acest Magpul FMG-9. Când a fost făcut acel clip era doar la stadiul de prototip. Nu ştiu dacă au început să-l producă.

#196 livu

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 152 posts
  • Locationbucuresti

Posted 22 November 2011 - 05:44 PM

View Postdanpin, on 21 November 2011 - 06:39 PM, said:

si asa supertare, pe unde te-ai gandit ca ai putea folosi acel accesoriu?
in poligon pentru distractie ca in rest, pentru uz civil nu prea ai la le sa o folosesti, doar nu o sa mergi cu sub haina.

#197 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 396 posts

Posted 22 November 2011 - 06:06 PM

View Postmihai81, on 22 November 2011 - 11:25 AM, said:

p.s Asa ca sugestie pt. admini.Era un topic despre arme in general care a fost inchis.Glock e minunat,dar nu e singurul.Poate ar fi opoertuna redeschiderea.

Uite ,de exemplu ,o alta minunatie care e insa pe langa subiect,dar e la jumate de pret fata de Glock:
Acel topic a fost transformat intr-un versus dintre glock si celelalte pistoale existente. Majoritatea postarilor de acolo comparau orice alt pistol cu glock. Si va ramane asa deoarece era o sursa de flame pe forum.
Daca doresti sa discuti despre un anumit model de pistol, poti initia un topic separat in care pentru inceput poti posta caracteristicile, cateva poze si eventual impresiile sau un review personal despre acesta. Si se va discuta acolo strict despre modelul respectiv.
Numai bine.

#198 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,442 posts

Posted 22 November 2011 - 09:03 PM

Am dat split acelor posturi în care se discuta despre legalitatea sistemelor de ochire de tip red dot, pentru a nu amesteca subiectele.
De aceea am rugămintea de a discuta în acel topic despre acel subiect. Mulţumesc.

#199 mihai81

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 97 posts

Posted 22 November 2011 - 10:13 PM

Inca o chestie legata de legalitatea Roni.In lege(atat cea veche,cat si cea noua) apare ceva legat de aspectul de arma automata.Mai precis,arme semiautomate cu aspect de arma automata sunt permise vanatorilor si colectionarilor.Tragatorilor sportivi nu,iar pt arme de autoaparare nu mai tin minte.
Ce-i ala aspect de arma automata in acceptiunea legiuitorului?Care sunt elementele ce dau acest aspect si cum pot fi ele ocolite?

#200 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,172 posts

Posted 22 November 2011 - 10:16 PM

Si care e legatura cu acest topic?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users