Jump to content

Care este cel de-al doilea job?

39 replies to this topic

#21 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 13 September 2010 - 02:36 PM

Din păcate, mă tem, că legal nu există acestă posibilitate.

#22 maxu08

Devoted Member

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,617 posts

Posted 13 September 2010 - 02:59 PM

atunci nelegal exista? :naughty:

#23 maxu08

Devoted Member

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,617 posts

Posted 13 September 2010 - 03:18 PM

atunci cind o sa am nevoie poate imi recomandati pe cineva care a lucrat la Investigare Fraude si acum este retras din activitate.

mersi ptr info

#24 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 22 September 2010 - 07:28 PM

View PostRusy, on 07 September 2010 - 01:51 PM, said:

Subscriu la postul lui Catalin. Mai ales profesia de instructor auto. Consider ca mai mult ar invata un viitor sofer de la un politist legislatia rutiera decat de la un instrucator auto, care a citit-o printre randuri.

Rusy din păcate am găsit și o confirmare oficială a ministerului în care se spune clar că în viziunea lor profesia de instructor auto nu este compatibilă cu cea de polițist conform legislației actuale. Am găsit un răspuns al MAI la această întrebare pe site-ul Federației Naționale a Sindicatelor Pro Lex.

Posted Image

Posted Image

#25 raschi4u

Registered User

• Juniors
  • 10 posts

Posted 22 September 2010 - 07:41 PM

cei mai multi dintre noi nu au timp sa isi petreaca cu familia, dar sa aiba un al doilea job
dar cunosc persoane care au al doilea job ( in afara politiei ) cu mult inaintea crizei si cred ca nu e singurul judet unde se intampla asa ceva

#26 danpin

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 796 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 10 October 2010 - 05:16 PM

View Postmaxu08, on 13 September 2010 - 03:18 PM, said:

atunci cind o sa am nevoie poate imi recomandati pe cineva care a lucrat la Investigare Fraude si acum este retras din activitate.

mersi ptr info

cand o sa ai nevoie vorbim

#27 Rusy

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 727 posts

Posted 10 October 2010 - 05:28 PM

Multumesc Catalin, din pacate e asa cum ma asteptam, capetele patrate gandesc cu c... .

#28 vladionut

Registered User

• Juniors
  • 9 posts
  • Locationbucharest

Posted 11 February 2011 - 11:48 AM

http://www.capital.r...vat-136818.html , http://www.realitate...tii_722392.html,
--chiar daca s-au mai discutat aspectele acestea anterior doresc sa reinvii topicul si sa pun aceeasi intreabare insa Pe anul 2011 : CARE AR FI CEL MAI BUN SECOND JOB PENTRU POLITISTI ?

#29 florinp

Registered User

• Juniors
  • 2 posts

Posted 18 April 2011 - 04:32 PM

salut, eu am gasit post de dispecer la o firma de transport, dar rămâne întrebarea: e sau nu e...?

#30 dioda

Registered User

• +Members
  • 6 posts

Posted 08 November 2011 - 10:35 PM

eu as vrea sa stiu daca pot sa imi infiintez un atelier de reparatii televizoare si alta aparatura electronica, dar nu stiu unde sa ma interesez, in ce lege scrie clar despre astfel de activitati

#31 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 08 November 2011 - 10:45 PM

Din câte am văzut eu, s-a împământenint următoarea practică:
  • nimeni dintre cei cu funcţii de decizie sau comandă nu îţi va da un răspuns exact (sau cu alte cuvinte, nimeni nu-şi va asuma răspunderea unui răspuns clar)
  • iar dacă te vei apuca să faci şi altceva, imediat băieţii de la protecţie internă te vor băga-n cărţi şi vei fi cercetat
Cam aşa stau lucrurile, referitor la această problemă.

#32 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,774 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 09 November 2011 - 11:38 AM

Asta cu aveti voie sa munciti si in alta parte a fost o alta prosteala pentru prosti.
Pentru a putea sa ne taie mai usor din sporuri.
Ceva de genul :
-Si care sunt activitatile pe care avem voie sa le prestam?
-Nu stim........

#33 simona86

Member

• +Member
  • PipPip
  • 81 posts

Posted 09 November 2011 - 01:39 PM

dar activitati in domeniul apiculturii si accesare de fonduri europene in acest domeniu se poate? sau intra in conflict cu meseria de politist? stie cineva? ar ajuta si niste cazuri concrete...

#34 Bogdanel

Member

• +Member
  • PipPipPip
  • 320 posts
  • LocationOraşul celor 7 Coline

Posted 09 November 2011 - 08:44 PM

asta cu apicultura m-ar interesa si pe mine ca am si eu ceva stupi si ma gandesc sa fac un proiect anul care vine..

#35 Joy

Member

• Members
  • PipPip
  • 92 posts
  • LocationBucharest- Romania

Posted 09 November 2011 - 11:26 PM

Eu sincer nu cred ca exista nici cea mai mica posibilitate in ceea ce priveste un al doilea job.
Doua motive ar fi elocvente si anume: lipsa unei legislatii coerente si al doilea impozitarea si taxele referitoare la somaj,asigurari de sanatate,etc care se mai percep inca o data chiar daca esti angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata.
Aceste aspecte m-au facut sa ma gandesc foarte bine cum sa fac astfel incat sa nu devin evazionista,desi legea intracolo ma indruma si cum sa pot castiga totusi ceva avand un al doilea job -pentru ca angajandu-ma in conditiile legii (ca PFA sau altele de genul) nu-mi ramane nimic din castig...

Exemplificare simpla: castig 200 Ron ca webdesigner- colaborare....si legea ma obliga sa platesc la aceasta suma avand PFA 230 Ron contributia la pensii...de unde as achita daca eu am numai 200 Ron incasati???
Legea nu-i facuta pentru oameni cinstiti ,ci pentru cei care stiu sa se strecoare ...

Suntem la pamant ca si grecii,italienii ... mafia este infloritoare...deeeeehhhhhh

Daca am fi avut un sistem nemtesc sau nordic nu s-ar fi ajuns aici...sa ne gandim cum sa gasim sau sa alegem un al doilea job fara sa intram in conflict de interese cu actualul sau cu legea,devenind evazionisti-fara intentie.

#36 hpavictor

Member

• Members
  • PipPip
  • 52 posts

Posted 10 November 2011 - 10:43 AM

Daca declari un al doilea job esti garantat cap de lista pe lista viitoarelor disponibilizari.........
Totul este o capcana pentru naivi .
Deja sustii ca ai cum sa te intretii si fara " ajutorul " MAI , deci.........
Daca seful devine brusc invidios si ai declarat ca esti lautar , fotograf la nunti , sonorizator la nunti , coafor -frizer - manichiurist / a ( valabil si pentru doamne ) nu mai pupi liber sambata sau duminica ( de drept sau prin schimb de tura etc ) decat daca esti dispus sa " donezi " mici atentii care rezulta din activitatea extraprofesionala .
Poate ca s-ar preta mai bine sofer de taxi , sau parcangiu / bodyguard la discoteci , cluburi de noapte ,
Iese banu" nefiscalizat......... :naughty: :naughty: :naughty:
Sper ca stiti de gluma........

Edited by hpavictor, 10 November 2011 - 10:45 AM.

#37 SandoKhan

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,048 posts

Posted 10 November 2011 - 09:00 PM

View Posthpavictor, on 10 November 2011 - 10:43 AM, said:

.........
Daca seful devine brusc invidios si ai declarat ca esti lautar , fotograf la nunti , sonorizator la nunti , coafor -frizer - manichiurist / a ( valabil si pentru doamne ) nu mai pupi liber sambata sau duminica ( de drept sau prin schimb de tura etc ) decat daca esti dispus sa " donezi " mici atentii care rezulta din activitatea extraprofesionala .
Poate ca s-ar preta mai bine sofer de taxi , sau parcangiu / bodyguard la discoteci , cluburi de noapte ,

Ai uitat sa treci tragator de elita...... :)

#38 biki

Registered User

• Juniors
  • 7 posts

Posted 13 November 2011 - 02:03 PM

Cunosc un politist care dupa programul de 8 ore(e la birou) preda economie la un liceu....

#39 Sony

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 13 November 2011 - 06:18 PM

View Posthpavictor, on 10 November 2011 - 10:43 AM, said:

bodyguard la discoteci , cluburi de noapte ,

Cunosc cel putin doua cazuri de la mine din judet, de politisti care isi rotunjesc veniturile in timpul liber cu astfel de activitati. :)

#40 Ecou

Member

• +Members
  • PipPip
  • 141 posts
  • LocationBucuresti

Posted 14 November 2011 - 08:18 PM

Am colegi care sunt arbitri și observatori la fotbal. Au efectuat un raport motivat, au atașat hârtii justificative, au primit viză de la Oficiul Juridic, au depus raportul la resurse umane,s-a aprobat, iar tot ce mai rămâne de făcut este să își declare venitul :))

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users