Citind cu atenție, am constatat cu părere de rău că domnul vicepreședinte al CNP Asofronie ce folosește username-ul Mediatorul a uitat în totalitate care este scopul său în aceea funcție pe care o deține și se comportă ca un veritabil șef din vremuri apuse ce își permiteau orice cu subordonații. Se pare că domnia sa nu poate accepta părerile critice la adresa sa, ci dorește să primescă numai laude și ovaționări.
De asemenea, probabil că are o fixație pentru teoria conspirației, pentru că pe toți cei ce își permit să nu fie de acord cu domnia sa, îi acuză că nu sunt membrii ai CNP și că „umblă cu cioara vopsită”, probabil datorită vendetei personale ce o poartă cu cei de la SNPPC. Fapt ce personal nu mă interesează mai deloc, întrucât eu sunt membru al altui sindicat.
Nu mi s-a părut în regulă și m-au deranjat răspunsurile primite de niște colegi de la frontieră, care după părerea mea, au intrat și au semnalat că nu au primit toate drepturile bănești, dar probabil din neatenție sau pur și simplu din necunoaștere, au făcut referire la norma de hrană și nu la suplimentul 12B. După câteva replici prin care, ca de obicei au fost trimiși să depună câte o sesizare, s-a confirmat faptul că ceea ce strigau ei în disperare era adevărat. Numai că domnul Mediatorul a simțit nevoia să le stoarcă lămâia în nas puțin acelor colegi, profitând de confuzia pe care au făcut-o între norma de hrana și suplimentul 12B, adresându-le niște apelative ironice.
Acestea sunt posturile din discuția cu domnul Mediatorul:
Frazele scrise cu roșu aparțin domnului vicepreședinte la fel și porțiunile aflate în quote.

Domnilor colegi nu mai acceptați să fiți luați peste picior, să vi se răspundă ironic, de către cineva ce are obligația să vă trateze cu demnitate din moment ce este plătit din cotizațiile noastre.
Cât timp plătim acele cotizații avem tot dreptul să punem întrebări, chiar și incomode, să cerem explicații, fie că le convine sau nu unora, dar nu uitați să o faceți într-un mod civilizat.