Jump to content

Ce browser folosesti ?

38 replies to this topic

Poll: Care browser corespunde preferintelor voastre? (86 member(s) have cast votes)

Ce browser folosesti pentrua naviga pe internet?

1. Internet Explorer (9 votes [10.47%] - View)

Percentage of vote: 10.47%

2. Mozilla Firefox (44 votes [51.16%] - View)

Percentage of vote: 51.16%

3. Opera (8 votes [9.30%] - View)

Percentage of vote: 9.30%

4. Chrome (22 votes [25.58%] - View)

Percentage of vote: 25.58%

5. Altul (3 votes [3.49%] - View)

Percentage of vote: 3.49%

Vote Guests cannot vote

#1 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 396 posts

Posted 18 August 2010 - 02:07 PM

Care sunt preferintele voastre ?
Ar fi grozav sa expuneti si care sunt motivele ce v-au determinat sa faceti alegerea respectiva. :)

#2 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 18 August 2010 - 02:15 PM

În mod curent folosesc Mozilla Firefox, se mulează cel mai bine preferințelor mele.
Parcă ar fi un puzzle, în care adaugi aplicațiile de care ai nevoie și pe care le folosești în mod curent.
Bine, acum și Chrome cu Opera au preluat această rețetă, dar sunt încă la început și probabil că obișnuința are un cuvânt greu de spus în alegerea mea, pentru că folosesc mozilla de câțiva ani buni.
De Internet Explorer am uitat de mult, mai ales că la ora actuală e cel mai nesigur browser de internet.

#3 videosuzy

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 425 posts
  • LocationBucuresti

Posted 18 August 2010 - 02:34 PM

Utiizez IE8 si 9 pentru ca am softuri ce-mi asigura interconectarea cu diverse sisteme de operare si care nu accepta decat acest tip de browser. Oricum, faptul ca pierdusera teren in favoarea altor browsere, a determinat compania sa scoata versiunile 8/9 si 10, versiuni care, pe langa o imbunatatire net superioara a modalitatii de gestionare diverselor aplicatii, au adus si cele mai bune caracteristici de securitate, inclusiv blocarea de la doua pana la de patru ori mai multe site-uri infectate decat browserele concurente (dupa cum se lauda chiar ei).
In plus, e vorba si de obisnuinta. Am avut si alte browsere instalate insa trebuia sa caut tot timpul flash player pentru diverse aplicatii (inclusiv youtube) si era enervant ca, atunci cand aveai mai putin timp sau "ardea camasa pe tine" sa primesti mesaj: "aceasta aplicatie nu ruleaza decat pe IE. Pentru alte browsere downloadati plug-in dedicat".

Stima

#4 moga

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 18 August 2010 - 02:49 PM

Firefox de foarte multi ani.

#5 Eduard

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,110 posts

Posted 18 August 2010 - 04:19 PM

Am folosit firefox, dar de un cca. 6 luni folosesc Google Chrome ( este mult mai rapid, si poti folosii si o gramada de extensii)
Incearca Google Chrome si vei fii foarte multumit .

#6 Miadry

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 884 posts
  • LocationBraila, Romania

Posted 18 August 2010 - 04:51 PM

Mozilla fiindca pe acesta mi l-a instalat cel care mi-a instalat si Windows-ul. :)

#7 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 18 August 2010 - 05:30 PM

Google chrome clar! :) foarte simplu, foarte rapid, multe extensii, foarte receptiv la istoric si asa mai departe...:)

#8 mihai770

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 130 posts
  • LocationBucurești, 127.0.0.1

Posted 18 August 2010 - 07:46 PM

Firefox pe PC ... dar cat de curand Chrome.
IE pe PDA(Windows Mobile)
Opera pe Symbian

#9 moga

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 18 August 2010 - 09:16 PM

View PostEduard, on 18 August 2010 - 04:19 PM, said:

Incearca Google Chrome si vei fii foarte multumit .
M-ai convins sa il testez. Acum il instalez. Poate voi mai posta odata peste timp ca a devenit Ghrome favoritul :clip:

Edited by moga, 18 August 2010 - 09:17 PM.

#10 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 18 August 2010 - 09:29 PM

Eu folosesc Mozilla, intrucat are mute posibilitati de customizare si care sunt foarte usor de folosit, instalat dezinstalat, etc. Nu am avut timp si rabdare sa incerc Chrome, dar promit sa incerc si revin cu impresii. :)

#11 Sony

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 352 posts

Posted 18 August 2010 - 09:43 PM

Mozilla Vulupea-in-flacari. :) De ce? Stabilitate mult mai mare ca a IE-ului plus siguranta crescuta.

#12 Rookie

Loial

• Banned
  • 417 posts

Posted 18 August 2010 - 11:07 PM

Eu folosesc Opera. M-am obisnuit cu el de mult, iar acum cu noua versiune 10.xx producatorii sustin ca ar fi cel mai rapid.
Au si o functie doar a lor, "butonul Turbo" care cica ajuta foarte mult in cazul conexiunilor mai slabe la net. :clip:

#13 castana

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 110 posts
  • LocationTulcea

Posted 19 August 2010 - 08:34 PM

firefox; ca alternativa la ie, pentru ca ma enerveaza ca cineva sa-mi bage pe gat un program anume...
chrome.... candva, dar l-am lasat.

#14 dunelu

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,083 posts
  • LocationComanesti

Posted 20 August 2010 - 06:56 PM

Opera- e destul de rapid si m-am obisnuit.

#15 cipri83

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 608 posts
  • Locationromania

Posted 21 August 2010 - 02:36 PM

Mozilla este mai rapid.iar daca se restarteaza calculatorul,revine la pagina de net unde eram!

#16 Eduard

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,110 posts

Posted 21 August 2010 - 05:29 PM

@cipri83
acelasi lucru face si google chrome

Edited by Eduard, 21 August 2010 - 05:30 PM.

#17 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 21 August 2010 - 08:18 PM

Și Opera. :clip:

De altfel toate trei au posibilitatea atașării unor add-ons de genul Fast dial, în care vă puteți stabili pe pagină de start stite-urile frecventate și să le puteți accesa în urma unui simplu click. Eu folosesc Fast Dial la Mozilla de multă vreme și e unul dintre motivele pentru care prefer acest browser. :good:

#18 BlackArt

Incepator

• Juniors
  • 3 posts
  • LocationGalati

Posted 23 August 2010 - 08:26 PM

Firefox pentru toate motivele de mai sus. Am incercat si eu Chrome dar mi s-a parut putin cam anapoda la design + ca nu am gasit unele din optiunile avansate pe care le gaseam la Firefox. In schimb am observat o diferenta de viteza fata de Mozilla, si asta in favoarea Chrome.

Si o glumita :

La ce este bun Internet Explorer ? Ca sa iti downloadezi Mozilla . :D

Edited by BlackArt, 23 August 2010 - 08:28 PM.

#19 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 27 October 2011 - 08:30 AM

Pentru cei ce folosiţi Chrome, a apărut o nouă versiune a browser-ului ce aduce câteva noutăţi:

#20 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 27 October 2011 - 08:52 AM

pentru "linistea sufletului meu" cind ma dau pe net folosesc un sistem de operare "live cd", altul decit windows. avantajul, virusii nu prea se iau de acest sisttem de operare, daca hdd-ul nu este "montat" sistemul nu il vede, nu exista, iar la iesire tot cer s-a "salvat involuntar" in calculator, se sterge.
respectivul sistem foloseste ca browser implicit sea monkey

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users