Jump to content

25 % minus. Incotro ?

23 replies to this topic

#21 crysmary

Junior Member

• +Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Locationgalati

Posted 28 August 2010 - 06:08 PM

ştiţi bancul cu iţic, care s-a dus la rabin ca să se planga că stă într-o singură cameră cu soţia, copiii şi soacra... iar rabinul l-a sfătuit să bage în cameră o capră, apoi o oaie, o vacă, un măgar şi nişte găini? şi când iţic s-a plâns că nu-i deloc mai bine, ci mult mai rău, rabinul l-a sfătuit să scoată afară, pe rând, noii co-locatari. iar iţic, rămas din nou doar cu soţia, copiii şi soacra, s-a simtit, brusc, teribil de fericit.

eu nu cred că zvonul cu zilele libere băgate pe gât se va adeveri.

Edited by crysmary, 28 August 2010 - 06:10 PM.

#22 Daniel

Member

• +Members
  • PipPip
  • 215 posts

Posted 03 September 2010 - 06:55 PM

Chestiunea cu 25 % s-a vazut ca s-a intimplat dar , se aude o chestie si mai si de la inceputul lui ianuarie 2011 . Cica conform noilor norme de calcul scaderea se continua cu inca 20 % .Poate fii adevarat ? Voi ce ati auzit ? Si asa cum spun toti, interesul pentru munca trebuie sa sporeasca dupa asa intimplari . :doh: :hmmmt:

#23 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 03 September 2010 - 07:11 PM

Vezi aici: Noua lege unica de salarizare a bugetarilor pt. anul 2011 :clip:

#24 Adi11

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 04 September 2010 - 01:57 PM

Se pare ca si la mine este ca peste tot in tara.Mie seful imi zice de la obraz sa ma ocup de masina,iar cand le-am zis de coli s-au simtit foarte ofensati ca am avut tupeul sa le spun asa ceva.Iar lingaii si sifonarii sunt tratati preferential.Ei patruleaza doar cu masina iar talpasii cu agentii de paza pe jos.De cand s-au facut taierile de salariu s-au inmultit si controalele.Nu stiu ce sa zic,dar eu nu mai pot sa inghit manevrele astea care se fac........

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users