Pai trebuie sa practici meseria de politist o vreme ca sa prinzi experienta, nu?
Nu cred ca poate sa-sti spuna cineva ce sa faci ca sa ai sanse la concurs. Nu cred ca exista o formula magica, o reteta secreta a succesului sau ceva de genul.
Tot ce poti sa faci este sa-ti practici meseria de politist cat mai bine si de acolo inainte vei vedea tu...
Care sunt pasii pentru a lucra in D.P.I.R.?
Started by ibogdan, Aug 11 2010 01:05 PM
27 replies to this topic
Posted 01 April 2011 - 02:35 PM
In primul rand sa inveti sa scrii corect, fara prea multe semne de intrebare si fara expresii tip mIRC, intrucat exista undeva mai sus in dreapta un link catre un regulament care daca nu este respectat, s-ar putea sa fie motivul pentru care nu vei mai avea privilegiul de a accesa acest site.
Posted 01 April 2011 - 03:54 PM
Daca vei deveni un politist bun, care sa aiba placerea si "foamea" de a prinde infractori, cu siguranta vei fi apreciat si iti vor fi recunoscute abilitatile, si in plus, daca in toata aceasta perioada vei duce o viata sanatoasa dpdv fizic, pastrandu-ti abilitatile sportive, fara excese de alcool, nu va fi decat o chestiune de timp pana sa ajungi la o astfel de formatiune.
Intradevar, traseul este destul de lung, dar iti garantez ca daca iti doresti cu adevarat sa devii politist si sa bagi gunoaie la racoare, timpul va trece foarte repede si vei avea multe satisfactii.
Bafta!
Intradevar, traseul este destul de lung, dar iti garantez ca daca iti doresti cu adevarat sa devii politist si sa bagi gunoaie la racoare, timpul va trece foarte repede si vei avea multe satisfactii.
Bafta!
Posted 30 August 2011 - 01:05 AM
Sa traiti domnilor!
Sunt elev la scoala de politie de la Campina si as vrea sa fac parte din serviciile politiei de interventie rapida.Va rog daca puteti sa ma indrumati ori sa-mi recomandati pe cineva care lucreaza deja in domeniu pentru a ma lamuri cu privire la neclaritatile pe care le am.Mentionez ca am citit dar am niste intrebari la care ar putea sa-mi raspunda cineva care a lucrat sau lucreaza in domeniu.Va mulktumesc!
Sunt elev la scoala de politie de la Campina si as vrea sa fac parte din serviciile politiei de interventie rapida.Va rog daca puteti sa ma indrumati ori sa-mi recomandati pe cineva care lucreaza deja in domeniu pentru a ma lamuri cu privire la neclaritatile pe care le am.Mentionez ca am citit dar am niste intrebari la care ar putea sa-mi raspunda cineva care a lucrat sau lucreaza in domeniu.Va mulktumesc!
Posted 24 September 2011 - 03:47 PM
vladiator93, on 24 September 2011 - 03:24 PM, said:
Sunt sportiv la C.S Dinamo Bucuresti si practic canotaj...pe masura rezultatelor si a posturilor libere se poate sa ma angajez in politie.....dupa o anumita perioada dupa ce as face o specializare as putea trece la o grupare precum D.P.I.R s-au SIAS?
Posted 11 January 2012 - 03:23 PM
tot respectu pentru acesti oameni,isi dedica viata acestei meserii fara sa li-se acorde merite sau mai stiu eu ce !!!sunt elev la campina promotia 2011(cea amanata),am 21 de ani 1,86 si 85 kg,am dat proba si pentru spp insa m-au eliminat la psihologic dupa ce am luat 9,50 la probele sportive...imi doresc ca nu dupa mult timp de la avansarea mea in grad sa devenim colegi,tatal meu a fost agent de politie o viata intreaga,fratele meu a calcat si el pe urmele noastre si e anul 2 la campina dar promotia 2012,am trait cu politia in casa toata viata mea,imi place aceasta meserie si am ales din pasiune sa fac asa ceva !!!
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users