Posted 05 October 2010 - 12:45 AM
Pentru ca unii bat campii in continuare fara sa-i doara, o sa postez asta peste tot unde scoateti tampenii la adresa mea, fara sa va fi criticat macar, doar pentru ca am intrat in discutii cu o informare si cateva citate din lege. Asa vede si lumea cat de democrati si obsedati sunt unii de atac la persoana, insulte si calomnii, neputand purta un dialog.
Ati luat-o inainte pe aratura si o tineti in continuare asa... NU are rost, asta nu este discutie, este taman inchizitie si aveti tupeul sa acuzati de asta pe altii.
Nici o opinie despre ce s-a facut si ce s-a scris, atacati persoana.
Cat despre site-ul cnp, mai lasa-ti-o balta. M-am uitat si eu, in afar de 2 postari ale lui Marius - Marios si una a lui potopul, NU SUNT STERSE NICI O ALTA POSTARE.
Vreti sa vi le pun aici sa vedeti ce contin? Nici o referire la discutii, doar acelasi atac furibund la persoana si CNP. Conform regulilor site-ului, ca si cele de pe alte site-uri, postarile de acest gen se sterg, daca se insista se blocheaza contul. In schimb am vazut zeci de discutii contradictotii si acolo, NESTERSE, asa ca lasati-o moarta cu cenzura
Repet, oriunde critica poate fi utila, chiar aici, numai ca unii nu o suportati, generalizati din complexe, mania persecutiei si intoleranta.
Spunand astfel de cuvinte, ca reactie la coltii infipti in beregata oricui nu-i de acord cu unii de aici, reactionati de fapt mai rau decat cei de care spuneti si am spus, ca reactie.
Nu vi se pare ca am dreptate daca va puneti in pielea mea? Ba da, aata timp cat, repet, la o informare si cateva vorbe spuse fara nici o rautate, ati atacat in haita persoana.
Lupii moralisti atata au asteptat, sa fie contrazisi, ca sa treaca la discutii murdare, in loc sa discute pe baza celor facute sau scrise.
In rest, toate apelativele vi se potrivesc de minune, intoarse catre voi insiva, eu nu m-am luat de nimeni gratuit, dar vad ca in schimb v-ati gasit de lucru sa va descarcati mizeriile la adresa mea.
Nu conteaza ce spun, ce fac, conteaza ca am intrat pe un teren minat unde doar daca laudam pe cineva am sanse de supravietuire, nu? Si mai acuzati de asta pe celalalt! Halal caracter.
Multi va legati ca ... de om fara sa aveti habar cine sunt si ce fac, dar daca tot am facut putina morala la cei care m-au atacat, gata avalansa de mizerii, fara nici un argument, fara un pic de discernamant. Eu am castigat un pariu ca asa se va intampla, din pacate nu v-ati dezmintit citiva, iar ceilalti doar v-ati repezit la mirosul sangelui ... Reactie de carnivore ...
Este corecta o astfel de apreciere atata timp cat nu discutati problema, fapta, masura, ci atacati persoana si nu faceti decat sa intoarceti pe dos fiecare cuvant au vorba. Democratic... Mai vorbiti de sefi...