Jump to content

Au fost interzise mutarile, transferurile si incadrarile din alte structuri in Politia Romana

76 replies to this topic

#21 Borisake

Registered User

• Juniors
  • 6 posts
  • Locationundeva din RO

Posted 14 August 2010 - 09:46 PM

Ok, este adevarat ce s-a scris, dar nu cred ca un cdt. nu stie ce vorbeste. Stiu o sa ziceti ca a semnat directorul, dar cum zicea si un coleg mai sus in Bucuresti nu este ca in tara.
Deci raman inca sa sper in continuare.

#22 bestkyky

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPip
  • 475 posts
  • Locationsomewhere in MH

Posted 16 August 2010 - 11:56 AM

Stie foarte bine ce vorbeste, dar te pacaleste! :naughty:
Deh, in situatii din astea de criza trebuie sa ''mananca'' si gura ''cdt-ului'' ceva...
E bine ca esti optimist. Bafta!

#23 statistician

Registered User

• Juniors
  • 11 posts

Posted 19 August 2010 - 10:47 AM

La repartitia din 2009 nu am prins in judetul meu. Sunt casatorit, am probleme de familie si vreau sa ma mut in judetul meu. Oare este posibil?Ce trebuie sa fac? Raspunsul la raport este cel prin Dispozitia 42793 de sistare a mutarilor dintr-un judet in altul.In orice alt sector de activitate este permis mutarea/transferarea dintr-un judet in altul, conform Codului Muncii, in Politie de ce nu se poate? Va rog, vreau un raspuns....

#24 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 19 August 2010 - 11:11 AM

Nu cred ca este posibil atat timp cat este in vigoare Dispozitia 42793.
Prin "probleme de familie" la ce te referi? Probleme sociale, medicale etc. ???

#25 statistician

Registered User

• Juniors
  • 11 posts

Posted 20 August 2010 - 07:10 AM

Sotia este intr-un judet si eu in altul. Pana voi reusi sa-mi aprobe raportul pentru apropiere de familie ,pentru mine este cea mai mare problema.

#26 vionora

Registered User

• Juniors
  • 6 posts

Posted 30 August 2010 - 12:39 PM

Ce pot afirma sigur este faptul ca fără aprobarea raportului de mutare, la nivel de secretar de stat, nu se face nici o mutare a cadrelor din cadrul ministerului, nici cel puţin în cadrul unui Inspectorat judeţean pe altă funcţie. Din nici un motiv.Si asta până la noi ordine ;)

#27 maximo

Member

• Members
  • PipPip
  • 237 posts
  • LocationNeamt

Posted 02 September 2010 - 12:25 PM

View PostMarius, on 07 August 2010 - 03:07 PM, said:

Inspectorul General al Politiei Romane a emis Dispozitia Nr. 42793 din 05.08.2010 prin care se sisteaza absolut toate mutarile, transferurile si incadrarile din alte structuri in cadrul Politiei Romane, incepand cu data de 05.08.2010.
Cu aceeasi data au fost sistate si mutarile intre ordonatorii tertiari de credite aflati in subordinea Inspectoratului General al Politiei Romane.
Aceasta masura este motivata de procesul de reforma institutionala ce urmaza sa aiba loc la nivelul tuturor unitatilor Ministerului Administratiei si Internelor si pt. protectia personalului propriu.

desemenea este interzisa mutarea pol.de la OP la alte servicii...
cu alte cuvinte, esti in OP pe viata...

#28 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 02 September 2010 - 05:00 PM

View Postmaximo, on 02 September 2010 - 12:25 PM, said:

desemenea este interzisa mutarea pol.de la OP la alte servicii...
cu alte cuvinte, esti in OP pe viata...

Legati de glie ca iobagi.........

#29 aTenTie

Registered User

• +Members
  • 5 posts

Posted 29 September 2010 - 02:35 PM

Pai au fost sistate doar mutarile intre ordonatorii tertiari de credite aflati in subordinea Inspectoratului General al Politiei Romane.
Asta inseamna ca mutarile in cadul aceluiasi IPJ, ori in cazul tau mutarile in cadrul DGPMB, nu sunt interzise. Nu mai sunt permise mutarile de la alte structuri (Frontiera, Jandarmerie, Pompieri etc.) catre IGPR si mutarile de la un judet la altul, ori in sau din cadul DGPMB.

Aici ai gresit :
intre ordonatorii tertiari - Asta inseamna numai intre unitatile subordonate IGPR (ordonator secundar) - IPJ + DGPMB (ordonator tertiar)
Nu are legatura cu mutarea de la IGPR la Frontiera etc. Astia sunt odonatori secundari.

Nu poate un ordin al sefului IGPR sa se aplice Politiei de Frontiera sau Jandarmeriei.

#30 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 29 September 2010 - 02:47 PM

Vezi in primul post:

View PostMarius, on 07 August 2010 - 03:07 PM, said:

Inspectorul General al Politiei Romane a emis Dispozitia Nr. 42793 din 05.08.2010 prin care se sisteaza absolut toate mutarile, transferurile si incadrarile din alte structuri in cadrul Politiei Romane, incepand cu data de 05.08.2010.
Cu aceeasi data au fost sistate si mutarile intre ordonatorii tertiari de credite aflati in subordinea Inspectoratului General al Politiei Romane.
Aceasta masura este motivata de procesul de reforma institutionala ce urmaza sa aiba loc la nivelul tuturor unitatilor Ministerului Administratiei si Internelor si pt. protectia personalului propriu.

Cat despre afirmatia asta:

View PostaTenTie, on 29 September 2010 - 02:35 PM, said:

Nu poate un ordin al sefului IGPR sa se aplice Politiei de Frontiera sau Jandarmeriei.

Nu ai dreptate, cei din Politia de Frontiera si Jandarmerie se pot muta oriunde doresc, mai putin in cadrul IGPR-ului.
Pentru a se muta in cadrul Politiei Romane este necesar acordul sefului IGPR, care a decis ca nu il mai acorda.

Citeste mai atent inainte de a face astfel de afirmatii.

#31 katalinpol

Registered User

• Juniors
  • 2 posts

Posted 29 September 2010 - 04:55 PM

si totusi ?! cand se abroga dispozitia asta ? vreau sa ma mut si eu in judetul de domiciliu ca sa ma pot casatori cu prietena mea! :(

#32 sheriffu

Member

• +Member
  • PipPip
  • 205 posts
  • LocationSUCEAVA

Posted 30 September 2010 - 12:27 PM

deci sa inteleg ca daca la terminarea scolii sunt repartizat in alt judet decat cel de provenienta va trebui sa stau acolo pana la noi ordine fara sa pot sa ma transfer dupa perioada de tutela ?

#33 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 30 September 2010 - 01:58 PM

Cel mai indicat e să înveți și să obții o medie care să-ți permită să ajungi direct la tine acasă.

#34 blue1guardian

Member

• +Member
  • PipPip
  • 200 posts
  • LocationBihor, România

Posted 31 October 2010 - 11:12 PM

Încă a rămas în vigoare dispoziţia asta care sistează mutările dintr-un IPJ în altul?

#35 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 01 November 2010 - 04:58 PM

Inca nu a veni una care sa o abroge.

#36 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,885 posts
  • LocationValcea

Posted 01 November 2010 - 05:04 PM

Eu am vaga impresie ca ar merge o mica actiune in instanta, in special pentru cei casatoriti si care lucreaza in alt judet decat sotia/sotul...se pot invoca prevederile Codului Familiei unde scrie ca o familie nu poate fi despartita sub nicio forma sau ceva de genul. Nu mai retin exact, a trecut ceva vreme de cand am studiat dreptul civil.

#37 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 01 November 2010 - 05:22 PM

Se mai semneaza contractele cu ministerul cand intri in scoala de politie, Kmcoio?

#38 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,885 posts
  • LocationValcea

Posted 01 November 2010 - 05:26 PM

Presupun ca intrebarea ta e retorica...

#39 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 01 November 2010 - 07:02 PM

Chiar nu mai stiu.
Daca da, in contractul ala este stipulat ca vei merge unde are ministerul nevoie, pentru ca din cauza asta baga niste bani in instruirea ta.
Treburile cu logodnica, continuarea studiilor etc nu prea tin pe la IGPR.
Cea mai buna metoda este sa inveti in scoala ,sa ai medie mare ,sa poti prinde judetul pe care il doresti.
Daca prin scoala prinzi fluturi si te gandesti la nemurirea sufletului pe principiul ,,dormi in pace scoala politist te face" risti sa ajungi in judetul Iasi.
Zic si eu, nu trebuie sa si am dreptate. :emo-yessir:

Edited by Elvis, 01 November 2010 - 07:03 PM.

#40 SandoKhan

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,048 posts

Posted 01 November 2010 - 08:56 PM

Sau sa iti mai faci o logodnica in localitatea in care ai sa fii ¨aruncat¨... :clip:
Doua batai strica, dar doua logodnice..... nu.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users