Jump to content

Au fost interzise mutarile, transferurile si incadrarile din alte structuri in Politia Romana

86 replies to this topic

#81 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 21 February 2012 - 11:32 PM

De la OP la OP se poate.
Nu pleci cu functie cu tot, te muti pe o functie libera din I.P.J. -ul respectiv.

#82 adydaniel

Junior

• Members
  • Pip
  • 39 posts
  • LocationMEHEDINTI

Posted 23 February 2012 - 03:01 PM

pt cei cu interventii si telefoane date persoanei potrivite....va garantez ca se poate.....un coleg,ofiter de altfel,s-a mutat de la politia de frontiera la SPP.....asa ca.....va salut!!!! :hmmmt:

#83 minutzu

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 334 posts

Posted 23 February 2012 - 03:04 PM

SPP nu e în Poliţia Română.

#84 Orbu

Incepator

• Juniors
  • 11 posts
  • LocationSibiu

Posted 09 April 2012 - 06:01 PM

nu se poate nici de la OP la OP , nu pentrumoment cel putin , poate numai cand aduc si incadreaza elevii din scoala o sa fie o scurta perioada in care se vor mai putea face cateva mutari , dar numai in cadrul aceluiasi inspectorat de politie

#85 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 09 April 2012 - 07:06 PM

Orbu se pot face mutari si intre judete....... chiar intre frontiera si IPJ-uri.
Chiar daca nu sunt locuri................pentru ,,jmecheri de jmecheri de jmecheri" se fac.

Edited by Elvis, 09 April 2012 - 07:07 PM.

#86 Cristi D

Junior

• +Members
  • Pip
  • 27 posts

Posted 09 April 2012 - 08:04 PM

Chiar maine vreau sa ma duc sa depun un raport pentru mutare la un alt I.P.J. M-am interesat la I.P.J.-ul la care vreau sa ma duc, si am inteles ca sunt locuri, inclusiv pe O.P., profil pe care sunt acum. Sper sa nu mi-l mai refuze si pe asta pe motiv ca sunt sistate mutarile, acesta fiind unul din cele doua motive pentru care m-au refuzat pana acum (celalalt fiind ca nu sunt oameni destui acolo unde lucrez). Recunosc ca nu am mai incercat de ceva timp sa ma mut, dar si eu am auzit niste zvonuri ca acum se pot face mutari (sper sa fie adevarat) si nu prea vreau sa ratez sansa.

#87 Cristi D

Junior

• +Members
  • Pip
  • 27 posts

Posted 01 May 2012 - 09:24 AM

Ok...Nu am mai ajuns sa imi depun raportul pentru ca intre timp s-a schimbat inspectorul sef la noi si mai am putin de asteptat pana acomodeaza. Dar am vorbit cu adjunctii si am fost si la cadre. Si toti mi-au spus ca nu ar fi bine sa ma mut pentru ca aici as avea, chipurile, sanse de promovare mai mari decat in judetul de domiciliu. Asta pentru ca aici este deficit de cadre. Dar niciunii nu mi-au zis ca nu ma pot muta pentru ca sunt mutarile sistate, motivul lor preferat pe care mi-l bagau pe gat de fiecare data cand deschideam subiectul acesta.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users