Jump to content

Au fost interzise mutarile, transferurile si incadrarile din alte structuri in Politia Romana

76 replies to this topic

#41 blue1guardian

Member

• +Member
  • PipPip
  • 200 posts
  • LocationBihor, România

Posted 01 November 2010 - 09:03 PM

View PostElvis, on 01 November 2010 - 05:22 PM, said:

Se mai semneaza contractele cu ministerul cand intri in scoala de politie, Kmcoio?

Da, se semnează şi se stipulează că pe o perioadă de 10 ani după ce termini eşti obligat să lucrezi, iar în cazul în care renunţi sau încetezi raporturile de serviciu din motive imputabile respectivului. plăteşti costurile aferente şcolarizării. Bineînţeles, cu cât ai lucrat mai mult, cu atât şi-au recuperat ei mai mult investiţia şi, implicit, cu atât are de plătit mai puţin respectivul.

#42 bijou

Registered User

• Juniors
  • 14 posts

Posted 25 November 2010 - 10:56 AM

dragi colegi,nimik noutati?nu mai stie nimeni nimik?astept si eu raspuns..de la voi

#43 theolina

Registered User

• Juniors
  • 2 posts

Posted 06 April 2011 - 05:41 PM

Imi aduc aminte ca am citit undeva intr-o lege sau HG despre mutari si undeva scrie ca institutia trebuie sa faca tot posibilul sa te mute cu familia sau sa aduca familia la tine. Pt. asta trebuie sa fii casatorit.. Nu stiu exact...cauta in statutul politistului sau in legea chiriilor...nu-i stiu numarul. E o lege si pe langa lege mai exista si o HG.

#44 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 06 April 2011 - 05:45 PM

Este un ordin al MI, ca acolo unde este posibil politistii sa fie transferati in localitatile de domiciliu.
Dar nu pentru ca vezi Doamne s-ar gandi la familiile politistilor, ci pentru a mai putea taia din chirii.

#45 oracle

Registered User

• Juniors
  • 13 posts

Posted 24 May 2011 - 09:01 PM

Buna, sunt membru nou dar am nevoie de sfaturile voastre pentru ca vad ca detineti mult mai multe informatii decat mine. Sunt si eu un "caz social" frontierist si vreau sa ma transfer intr-un alt judet pentru a locui cu sotia mea. Ma omoara transferu asta de un an, acum am tot asteptat sa treaca restructurarile dar in ritmul pe care il au cred ca ies la pensie...

Eu va rog sa imi spuneti care e pana la urma aplicabilitatea legii?! Se aplica si Politiei de Frontiera? eu am citit atent postarile voastre dar nu m-am lamurit:
1. sunt interzise transferurile in cadru Pol. Frontiera?Daca sunt interzise atunci e punct pana la noua lege, daca nu sunt interzise at trebuie ca in locul unde vreau sa ma transfer sa fie un loc vacant?pentru ca acum nu exista asa ceva deci ar trebui sa ma ia peste numarul de angajati actuali...
2. sunt interzise transferurile de la frontiera in politie, iar daca se aproba asa ceva poate fi doar o decizie a secretarului de stat?!

Sper sa puteti sa imi dati niste raspunsuri...

#46 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 24 May 2011 - 09:12 PM

1. Nu stiu daca sunt interzise transferurile in cadrul Politiei de Frontiere, dar normal si logic ar fi sa nu existe nicio restrictie (la intrebarea asta cu siguranta iti vor raspunde colegii de la frontiera care sant mai informati decat mine).
2. Am vazut si am citit cu ochii mei dispozitia IGPR prin care au fost sistate absolut toate mutarile, transferurile si incadrarile din alte structuri in cadrul Politiei Romane, iar alta dispozite care sa o abroge nu a aparut.

#47 oracle

Registered User

• Juniors
  • 13 posts

Posted 25 May 2011 - 06:36 PM

multumesc pentru lamuriri. Nu imi dau seama de unde sa iau informatii specifice frontierei :) pentru ca nu e nimeni interesat sa le ofere....
Din frontiera s-au transferat doi colegi de ai mei tot in frontiera dar alt judet, cu data de 1decembrie, deci teoretic ar cam trebui sa se poata...
eu retin ca s-a adaugat ceva legii acesteia in luna decembrie care a extins interdictia de transfer si la noi... dar stiu asta doar din zvonuri...

Legea despre care s-a discutat pe forum e intr-adevar asa... am primit si eu informarea oficiala.

Edited by oracle, 25 May 2011 - 06:37 PM.

#48 Leonidas67

Member

• +Members
  • PipPipPip
  • 296 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 26 May 2011 - 12:02 PM

Stimate Oracle, vreau sa te anunt ca si la noi in frontiera ca de altfel in tot MI sau sistat transferurile !

#49 oracle

Registered User

• Juniors
  • 13 posts

Posted 01 June 2011 - 10:48 PM

Mutarile din alte structuri in politie s-au interzis prin legea data de IGPR 50215/08.12.2010 dar asta nu spune nimic de alte structuri... exista o baza legala pentru decizia de sistare a transferurilor la noi sau e o decizie interna pana la terminarea "reformei'?

vreau sa stiu ce trebuie sa astept, abrogarea unei legi sau schimbarea unor decizii.. pt ca e o diferenta......

Edited by oracle, 01 June 2011 - 10:50 PM.

#50 Dorin17

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,143 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 01 June 2011 - 10:55 PM

Deocamdata s-au sistat toate transferurile! Chiar si in cadrul aceluiasi inspectorat. Asta pana cand termina ei de dat oamenii afara! Pe urma om mai vedea!

#51 bogdan11

Member

• +Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Locationcalarasi

Posted 02 June 2011 - 07:46 AM

am stat si am citit cam toate paginile topicului si am inteles ca undeva prin luna decembrie s-au sistat cam toate mutarile (intre arme) :hmmmt:
acum intreb si eu : daca in cadrul inspectoratului unde lucrez , de la inceputul anului si pana in prezent s-au mutat numai putin de 4 lucratori (stiuti de mine), din care ultimul incepand cu 01.06.2011, intreb si eu : IN BAZA LA CE????...oare "unii" sunt prostii-prostilor???...oare nu exista lege pentru toti, ci doar pentru "jmecheri"???...chiar nu s-au saturat sa ne sfideze atat de mult???...dupa ce ca ne iau din bani si ne dau afara, nu ne lasa nici sa ne mutam unde credem ca avem mai multa "liniste"? :angry:
SA LE FIE RUSINE TUTUROR CELOR CARE AU PUS UN MARE "NU!!!" PE TOATE RAPOARTELE DE MUTARE!

#52 oracle

Registered User

• Juniors
  • 13 posts

Posted 02 June 2011 - 10:30 PM

Ai dreptate, nu stiu ce va fi dar situatia e foarte disperata si o mare bataie de joc. Sa nu sti de pe o zi pe alta ce faci e un lucru mare asta in conditia in care noi am acceptat sa intram in sistemul asta din tinerete, deci ne-am taiat orice sansa sa ne specializam in alt domeniu. Acum poate intr-o noapte viseaza ca nu mai au nevoie de tine si poti pleca. Intrebarea e unde?!!! la cules de ''cacadari"? in ce tara din lume exista asa o bataie de joc?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Decizia din decembrie interzice mutari, transferuri din alte institutii in Pol. Romana, atat, deci nu si in interiorul IJP... restul deciziilor sunt interne, la nivel de conducere. Au primit de la centru o "indicatie-ordin" dar nu intr-o lege....

Eu unu nu mai inteleg nimic si nu stiu cui sa ma adresez... :( chiar nu stiu ce planuri sa imi fac pentru ca deja locuiesc intr-un alt judet decat sotia de 6 ani.. e cam mult si nu stiu cat mai astept. Salariul era parca motivant dar in conditiile astea, se cam duc avantajele, ramane doar riscul...

Celor care aveti atestate cu acoperire internationala va sfatuiesc sa incercati afara...

#53 Vip3R

Member

• Banned
  • 103 posts

Posted 05 June 2011 - 05:50 AM

s-au sistat mutarile pe naiba....unul dintre colegi cu data de maine s-a mutat oficial de la OP/patrulare la pol rurala

#54 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 05 June 2011 - 10:45 AM

Viper cati ani de politie ai?
Sa inteleg ca cei de la politia rurala nu lucreaza la OP ?

Edited by Elvis, 05 June 2011 - 10:47 AM.

#55 alin2770

Member

• +Members
  • PipPipPip
  • 455 posts
  • Locationcraiova

Posted 05 June 2011 - 08:53 PM

probabil ca s-a mutat in cadrul aceluiasi IPJ, deci se poate si in al doilea rand siguranta publica si posturile de politie tin amandoua de OP

#56 oracle

Registered User

• Juniors
  • 13 posts

Posted 09 August 2011 - 05:19 PM

Nici o schimbare? :) Se zvoneste ca se vor putea face transferuri, stiti cva?!

#57 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 09 August 2011 - 05:37 PM

Se pot face mutari, nu se fac insa transferuri.

#58 m5bmw

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 16 posts
  • LocationHunedoara

Posted 09 August 2011 - 07:03 PM

Adevar este ce spui...ca si la noi la politia Hunedoara in ziua cand am primit dispozitia de punere la dispozitie s-au mutat doi colegi de la noi de la siguranta publica unu la rutiera si alta la evidenta operativa
si avem un coleg care de 5 ani sau 6se chinuie saracul sa se mute in deva ca se plange cal omoara naveta si sefii nu il lasa sa plece cu pretexte, ,ca ba sa aduca raport aprobat, ba sa vorbeasca cu sefii unde vrea sa plece ca, il lasa daca vine cu raport semnat de la politia unde vrea sa plece si apoi il fac reclama proasta ca sa nu il primeasca nimeni . mare mizerie si in politia hunedoreana.eu am cativa ani de politie si deja mie sila de ce e la hunedoara

Edited by Catalin, 09 August 2011 - 09:28 PM.
Te rog nu mai da quote la postul anterior.

#59 oracle

Registered User

• Juniors
  • 13 posts

Posted 04 September 2011 - 05:38 PM

Marius, daca sti mai multe te rog sa imi spui si mie.
Se pot face mutari pe baza a ce? lege noua? mutari in acelas IJP se puteau si pana acum... ce pot in IJP diferite? din structuri diferite? daca s-au ocupat acum prin concurs toate posturile cel nou ca ce chestie se transfera? pente numarul de oameni care trebuia sa ramana..e supliment?

plss sa imi spui daca sti mai multe

#60 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 05 September 2011 - 10:53 AM

In judetele unde exista locuri libere, foarte putine , se pot face mutari dar numai intre IPJ -uri.
Exista judete unde mai au 5-6 locuri libere.
Nu se pot transfera cei de la frontiera, jandari etc.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users