Ai dreptate, nu stiu ce va fi dar situatia e foarte disperata si o mare bataie de joc. Sa nu sti de pe o zi pe alta ce faci e un lucru mare asta in conditia in care noi am acceptat sa intram in sistemul asta din tinerete, deci ne-am taiat orice sansa sa ne specializam in alt domeniu. Acum poate intr-o noapte viseaza ca nu mai au nevoie de tine si poti pleca. Intrebarea e unde?!!! la cules de ''cacadari"? in ce tara din lume exista asa o bataie de joc?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Decizia din decembrie interzice mutari, transferuri din alte institutii in Pol. Romana, atat, deci nu si in interiorul IJP... restul deciziilor sunt interne, la nivel de conducere. Au primit de la centru o "indicatie-ordin" dar nu intr-o lege....
Eu unu nu mai inteleg nimic si nu stiu cui sa ma adresez...

chiar nu stiu ce planuri sa imi fac pentru ca deja locuiesc intr-un alt judet decat sotia de 6 ani.. e cam mult si nu stiu cat mai astept. Salariul era parca motivant dar in conditiile astea, se cam duc avantajele, ramane doar riscul...
Celor care aveti atestate cu acoperire internationala va sfatuiesc sa incercati afara...