reveetdesir, on 06 August 2010 - 03:16 PM, said:
Da, acum am inteles mult mai bine fenomenul si iti multumesc pentru rabdare cu care mi-ai oferit cat mai multe amanunte. Dar totusi ramane o portita prin care poti ajunge un bun membru al unei grupe de interventie din cadrul Politiei - dar depinde de persoana in cauza si de colectivul unde ajunge.
Să nu mă înțelegi greșit, eu aici nu vorbesc despre tine. Nu te cunosc și nu știu ce fel de om ești, de aceea nici nu pot face referire la tine.
Cu siguranță că există și pot exista excepții de foști jandarmi care s-au adaptat bine ca polițiști și rezultatele sunt pe măsură.
Dar în general vorbind, e greșit și dăunător acest cult al „fentării sistemului” ce s-a împământenit în societatea noastră. Nu face altceva decât să omoare competiția, selecția corectă, ambiția și perseverența, ceea ce duce la deprofesionalizarea oricărei categorii profesionale.
reveetdesir, on 06 August 2010 - 03:16 PM, said:
Dar despre SPP ce imi poti spune ? Eu am auzit ca e foarte bine acolo,chiar este asa ?
Nu știu și nu cunosc foarte bine subiectul și nu vreau să-mi dau aiurea cu părerea.