Cum poti ajunge in trupele speciale ale politiei
Posted 26 December 2011 - 11:35 PM
Posted 04 May 2012 - 08:33 PM
Posted 04 May 2012 - 08:41 PM
Posted 04 May 2012 - 08:53 PM
Edited by arcan, 04 May 2012 - 08:56 PM.
Posted 04 May 2012 - 09:15 PM
calitatiile care m-ar recomanda sa lucrez la sir timis ar fi in primul rand ambitia,disciplina si conditia fizica(m-am pregatit pt k mi s-a spus k vin la scoala sa recruteze elevi pt sias,si am ajuns la performanta de:70 flotari,+70 genoflexiuni,+70 abdomene,18 tractiuni la bara fixa,1700m rezistenta si 100m viteza.si in plus imi doresc sa fac un sport de contact de performanta
Posted 05 May 2012 - 11:44 AM
Posted 05 May 2012 - 11:46 AM
Posted 05 May 2012 - 12:10 PM
Edited by SIRtm, 05 May 2012 - 12:13 PM.
Posted 05 May 2012 - 12:15 PM
Posted 05 May 2012 - 12:19 PM
Edited by Cristi, 05 May 2012 - 12:32 PM.
Posted 05 May 2012 - 02:13 PM
"Asa merg la noi treburile astea."? prin aceasta replica am vrut sa spun k generatia mea a fost tinuta 10 luni acasa fara a fi incadrata, pentru k era vorba de vechime si totodata experienta pe care am pierdut-o.
Posted 05 May 2012 - 04:28 PM
.In al doilea rand, referitor la dorinta ta, eu cred ca ar fi bine sa incepi a te informa ce inseamna munca in aceste structuri, si mai ales in iadul de la Timis.
In al treilea rand, ai nevoie de minim 80 kg si 1,80 la SIR Timis.(Asa am auzit si eu).
In al patrulea rand cred ca stii, ca pentru a avea acces in acea structura, nu e suficient sa poti face 70 de flotari.(sper ca le faci cu bratul intins -pieptul jos)
Nu ne-ai spus ce timp scoti la alergare.
p.s
Catalin are dreptate in parte cand spune ca nu e rau sa ai experienta in strada inainte de SIR.Totusi, uneori un tanar cu mintea neimbacsita de cutume si obicieiuri neortodoxe este mult mai receptiv la noul intalnit in SIR, decat unul obisnuit ...aaa...hmmm...cu caile gresite ale meseriei....
Edited by arcan, 05 May 2012 - 04:36 PM.
Posted 05 May 2012 - 04:58 PM
In al doilea rand vreau sa iti spun ca am 83 kg si 1.78 m.(am vazut de exemplu la sir prahova o doamna sau domnisoara care avea 1.50 m)
In al treilea rand am participat la unul din antrenamentele pe care le-au desfasurat doi luptatori din cadrul Serviciului de Interventii si Actiuni Speciale(SIAS) cu o echipa de interventie dintr-un judet(nu vreau sa dau nume,nu e vorba de SIR Timis) si am vazut exact ce imi doresc.
In al patrulea rand nu ma tem de iadul care ma va astepta in orice judet.Si chiar daca imi va fi teama nu voi arata acest lucru.
Si nu in ultimul rand as vrea sa te intreb, arcan, daca esti din jud.Timis sau daca lucrezi la o structura de interventie.(bineinteles a Politiei,nu a primariei).
Iar ca o remarca, flotarile le fac corecte, cat despre timpii de la alergari nu mai retin pentru ca m-am cronometrat cat am fost in scoala(mai exact in urma cu 10 luni)
Posted 05 May 2012 - 05:44 PM
Concluzia este că, la forțele speciale nu au ce căuta astfel de băieți, cum este și SIRtm, decât abia după ce îl temperează strada și prinde cu adevărat niște hoți, vede și învață care este traseul și tot ce presupune ca un hoț să ajungă la beci, în caz contrar va continua să prindă fluturi cu sporturi de contact/bătaie ce nu au nicio legătură cu munca de poliție.
Posted 05 May 2012 - 06:27 PM
Posted 05 May 2012 - 06:27 PM
Bineinteles ca nu au avut parte de aceasta satisfactie, iar asta, datorita colegilor lor cu experienta in operativ, care aveau idee cum se pune problema in fata procurorului.
Posted 05 May 2012 - 06:50 PM
Posted 05 May 2012 - 07:10 PM
Posted 05 May 2012 - 07:20 PM
SIRtm, on 04 May 2012 - 09:15 PM, said:
SIRtm, on 05 May 2012 - 06:50 PM, said:
Nu te supăra pe noi, dar chiar ai început să prinzi fluturi, ori eşti incoerent în exprimare. Din postările tale nu am înţeles decât că trebuie să ai muşchi şi condiţie fizică ca să ajungi pe la SIR. Este greşit felul cum vezi lucrurile, plus de asta te înfierbânţi cam repede. Un poliţist care ajunge în forţele speciale trebuie să dea dovadă de tact, calm, stăpânire de sine, etc. În plus de toate acestea trebuie să aibă un bagaj minim de cunoştinţe pe care le are poliţistul din stradă. Altfel ajungi ca jandarmii să păzeşti trenurile de armament şi când ajungi la destinaţie să te trezeşti fără arme.
Posted 05 May 2012 - 10:41 PM
In al doilea rand,daca tu crezi ca trebuie sa ai "muschi" sa faci ceea ce am spus eu ca fac,adica flotari, tractiuni etc. eu te-as contrazice si as spune ca iti trebuie antrenament cu o conditie fizica buna.
In al treilea rand vreau sa iti spun ca nu ma imbat cu apa rece si nu cred ca daca ai muschi si esti mare sau faci un sport de contact esti bun pentru SIR.
Acum vreau sa iti spun ca nu mi-a sarit mustaru repede, ci doar am vrut sa imi spuna cei care stiu despre ce am intrebat,chiar nu m-am enervat deloc.Iar despre fluturi nu cred ca am ajuns sa ii prind inca(referitor la calitatile care ma recomanda am fost intrebat; si degeaba iti zic ca sunt calm sau eu mai stiu ce pentru ca aceste calitati se dovedesc nu se spun; am spus ce pot sa fac momentan pentru a participa la un concurs,adica pe langa sport sunt ambitios etc. nu pot spune ca am experienta in politie pentru ca din punctul meu de vedere esti politist abia dupa vreo 5 ani de operativ)Cat despre calm,tact,stapanire de sine etc. nu cred ca ii cazul sa spui ca sunt contrar acestor calitati doar din ce am scris.Eu spun ca cel mai bine, despre cei ce vor sa faca parte din echipa speciala de interventie, isi pot da cuvantul cei ce se ocupa cu recrutari dupa ce i-a vazut fata in fata pe candidati.parerea mea)
Pentru incheiere vreau sa va multumesc celor care mi-au oferit lamuriri la intrebarile mele si sa va spun celor care cred ca mi-a sarit mustarul si ca sunt un exemplu negativ pentru echipa de interventie sa nu mai trageti concluzii fara a vedea persoana sau macar fara a purta un dialog pe anumite teme,fie ele si profesionale.Si app,pe cei care i-am deranjat prin postarile mele va rog sa ma scuzati si sa intelegeti ca nu asta a fost intentia mea.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users