.....Dragi colegi,care stiti cate locuri sunt disponibile pe bucuresti anu asta sau in alte ipj-uri din tara?...Ast reply-ul vostru!...va multumesc!
Page 1 of 1
Repartitie 2010 campina good
Posted 30 July 2010 - 08:59 PM
nimic....
.....nimeni nu spune nimic....?......
Posted 31 July 2010 - 09:05 AM
Pentru ca este un mister total.
Cel mai probabil dupa 16 august........daca nu vin inainte pompierii, janfdarmii si frontieristii.
Cel mai probabil dupa 16 august........daca nu vin inainte pompierii, janfdarmii si frontieristii.
Posted 31 July 2010 - 04:15 PM
Sa le uram succes colegilor absolventi.
Mai multe se pot vedea aici:
http://www.politiaro...gina/index.aspx
Mai multe se pot vedea aici:
http://www.politiaro...gina/index.aspx
Posted 31 July 2010 - 05:03 PM
Deoarece acel comunicat al IGPR-ului va dispărea după câteva zile, citez ceea ce vă interesează pe voi din el:
„Cei 871 de absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, alături de cei 148 ai Şcolii de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, vor fi repartizaţi la formaţiunile de criminalistică şi ordine publică, urmând să fie prezenţi în stradă, atât ziua, cât şi noaptea, pentru a veghea la siguranţa cetăţenilor.
Noii poliţişti îşi vor începe activitatea profesională în slujba legii şi a comunităţii începând cu data de 16 august a.c., urmând a fi repartizaţi, în funcţie de necesarul de personal şi de rezultatele obţinute, în structurile Poliţiei Române.”
Bine ati venit colegilor!
„Cei 871 de absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, alături de cei 148 ai Şcolii de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, vor fi repartizaţi la formaţiunile de criminalistică şi ordine publică, urmând să fie prezenţi în stradă, atât ziua, cât şi noaptea, pentru a veghea la siguranţa cetăţenilor.
Noii poliţişti îşi vor începe activitatea profesională în slujba legii şi a comunităţii începând cu data de 16 august a.c., urmând a fi repartizaţi, în funcţie de necesarul de personal şi de rezultatele obţinute, în structurile Poliţiei Române.”
Bine ati venit colegilor!
Posted 01 August 2010 - 04:51 PM
,,şi de rezultatele obţinute, în structurile Poliţiei Române.”
Ce imi place limba de lemn.
Care rezultate?
Ce imi place limba de lemn.
Care rezultate?
Share this topic:
Page 1 of 1

Help
Add Reply
Back to top