Jump to content

Medie bac pentru Vasile Lascar

9 replies to this topic

#1 benkb

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 80 posts
  • LocationBucuresti

Posted 19 February 2012 - 06:16 PM

Am vazut pe site-ul scolii de la Campina ca ultima medie de bac la admitere in 2011 a fost undeva peste 8. Aveti idee in anii anteriori care a fost ultima medie de bac cu care s-a putut intra?
Eu am dat bacalaureatul anul acesta si am luat undeva pe la 7 40...

#2 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 540 posts

Posted 19 February 2012 - 06:24 PM

Primordial este punctajul de la examenul de admitere, nu media de la BAC, care este folosita doar pentru departajare in cazul in care mai multi concurenti au acelasi punctaj. Asa ca invata sa ai un rezultat cat mai bun la admitere si sa nu mai depinzi de media de la BAC.

#3 MSI

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 156 posts

Posted 19 February 2012 - 09:38 PM

Mai bine te-ai orienta catre alt domeniu. :emo-yessir:

#4 nicu

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 54 posts
  • LocationSibiu

Posted 19 February 2012 - 10:20 PM

Eu zic sa te pregatesti bine la gramatica si engleza ca sa nu ai emotii cu privire la criteriul de departajare :) Si inca ceva! Nu uita de probele sportive!

#5 Dau

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 113 posts
  • LocationGalaţi/București

Posted 20 February 2012 - 10:28 AM

MSI, nici nu ai ajuns să muncești propriu-zis în domeniul ăsta și deja ai început cu sfaturi de ăstea?
Nu cred că mai sunt persoane care să creadă că în Poliție curge miere și lapte. Fiecare este liber să-și aleagă meseria.
Tu de ce nu renunți în momentul de față la această meserie? Ești tânăr și te poți orienta foarte repede. Din câte cunosc nici nu trebuie să plătești școlarizarea. Ce te reține?

Edited by Dau, 20 February 2012 - 10:30 AM.

#6 blue1guardian

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 219 posts
  • LocationBihor, România

Posted 21 February 2012 - 01:36 PM

Exact. De acord cu Dau.
@ MSI
Fără supărare, dar mâine poimâine, dacă deja nu ai făcut-o, parcă văd că o să fii cel care o să zică altor candidaţi, elevi sau colegi mai tineri că au intrat în poliţie când trebuia să plece. Lasă omul să întrebe, să-şi urmeze visul şi să facă ce-i place. Dacă nu o să fie oameni care o să facă asta din pasiune, meseria asta nu ar mai avea aceeaşi nuanţă şi calitate.

#7 MSI

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 156 posts

Posted 21 February 2012 - 02:29 PM

View PostDau, on 20 February 2012 - 10:28 AM, said:

MSI, nici nu ai ajuns să muncești propriu-zis în domeniul ăsta și deja ai început cu sfaturi de ăstea?
Nu cred că mai sunt persoane care să creadă că în Poliție curge miere și lapte. Fiecare este liber să-și aleagă meseria.
Tu de ce nu renunți în momentul de față la această meserie? Ești tânăr și te poți orienta foarte repede. Din câte cunosc nici nu trebuie să plătești școlarizarea. Ce te reține?
Mai bine i-ai raspunde la intrebare si nu sa-mi raspunzi mie, nu am nevoie de ideiile tale. Si eu i-am dat un sfat.

#8 Dianna

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 81 posts

Posted 21 February 2012 - 05:11 PM

Benkb, in 2010, la admitere, Sc de Agenti de Politie ''Vasile Lascar'' Campina, media de la bacalaureat a coborat pana la 8,70!

View PostDianna, on 21 February 2012 - 05:11 PM, said:

Benkb, in 2010, la admitere la Scoala de Agenti de Politie ''Vasile Lascar'' Campina, media de la bacalaureat a coborat pana la 8,70!

#9 Marinescu

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 594 posts
  • LocationBucuresti

Posted 21 February 2012 - 05:17 PM

Repet...desi s-a mai spus....media de la bacalaureat nu are nicio relevanta decat in situatia in care pe ultimele locuri sunt candidati cu acelasi nr de puncte obtinute si pentru departajarea lor se tine cont de media de la bacalaureat

#10 Dau

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 113 posts
  • LocationGalaţi/București

Posted 21 February 2012 - 11:02 PM

MSI, puteai să-ți argumentezi opinia într-un fel. Ai dat un răspuns pe care mai bine îl țineai pentru tine.
Știi care e problema mea, am fost acum ceva vreme într-un stagiu scurt de practică în București și auzeam același sfat pe care tu i l-ai oferit celui de mai sus doar că provenea de la un puștan care abia terminase Câmpina de maxim un an și mă întreba pe mine de ce naiba am mai vrut să intru în Poliție, el fiind cu un an mai mic ca mine de vârstă. Și eu i-am pus întrebarea de ce mai stă în sistemul asta având în vedere că are toată viața înainte și n-ar fi o problemă să-și găsească un loc de muncă.
În schimb îi înțeleg pe cei mai în vârstă care se plâng de salariu, condiții, pentru că nu este ușor la vârsta lor să-ți găsești peste noapte un loc de muncă într-un domeniu cu totul diferit, dar tu un puștan de 20-24 de ani să mă întrebi pe un ton de semi-sictrir că ce dracu' mai caut eu în Poliție mi se pare total deplasat.
Te salut.

Edited by Dau, 21 February 2012 - 11:03 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users