Semne distinctive ale sindicatelor
Posted 17 July 2010 - 08:58 PM
Posted 20 July 2010 - 12:24 PM
Posted 20 July 2010 - 04:30 PM
Frumos era ca actipildele sa aiba serie si sa stii exact cui i s-a dat!!!!
Edited by um2010, 20 July 2010 - 04:30 PM.
Posted 20 July 2010 - 05:53 PM
um2010, on 20 July 2010 - 04:30 PM, said:
Mă șefu' (am observat că nu ești la început de carieră, conform celor postate aici pe forum și nici nu mai ești într-o funcție de execuție, ai trecut la „the next level”), fără intenția de a fi impertinent, întreb și eu, nu cumva se scrie abțibild; abțibilduri; abțibildurile ?
Eu parcă să zic că așa se zice !?
Întreb un șef, pentru că nu sunt sigur, iar domnia voastră, având în vedere complexitatea și desăvârșirea studiilor de care dispuneți, cu siguranță mă puteți lămuri.
No offence!
Posted 20 July 2010 - 06:09 PM
@um2010: o sa te rog sa cauti pe net sigla ce apartine I.P.A, ce o am eu la acest avatar si sa dai Zoom sa vezi ce scrie sub "Servo per amikeco"!In caz ca nu gasesti
iti spun eu "ACEASTA EMBLEMA POATE FI FOLOSITA DOAR CU LEGITIMATIE IPA" !Numai bine...
Edited by Tudor, 20 July 2010 - 06:15 PM.
Posted 20 July 2010 - 07:32 PM
@ Tudor Am avut si eu un actipild (sic) cu IPA si stiu cum arata. O singura data am regretat ca nu il mai aveam in parbriz, cand in Salonic am luat o amenda pentru parcare. Colegul grec, dupa ce i-am zis ca sunt si eu politist in Romania a zis: "Bine, colega da' de ce nu ai lasat macar un bilet in parbriz prin care sa spui ca esti politist?"
Posted 20 July 2010 - 08:05 PM
@um2010: Hai ca asta-i tare cu biletul
Posted 21 July 2010 - 06:50 PM
Domnul Cerebel are oarecum dreptate.
La ce sunt bune actipildele (sic)? Pai ar fi doua situatii:
1. sa fi recunoscut usor pentru a primi un drept, facilitate, inlesnire etc. De exemplu: accesul intr-o parcare. Dar cum ele nu sunt valabile decat cu legitimatie.... nu prea le mai vad rostul. Iar pentru evitarea abuzului ele ar putea fi personalizate iar daca eu vad pe masina unui cocalar un asemnea insemn , ii fac o poza iar detinatotul de drept va trebui sa raspunda!
2. sa reprezinte suportul pentru o institutie, organizatie, cauza etc. Si aici cred ca daca ar fi vandute cu 10 - 100 - 1000 de lei bucata iar fondurile ar intra intr-un cont pentru ajutorarea familiilor politistilor cazuti la datorie, sau raniti sau... nu ar avea nimeni nimic impotriva.
Posted 22 July 2010 - 02:46 PM
Cat despre avantajele acestor insemne sunt destul de multe,nu numai una!Inainte de a intra in sistem purtam si eu la masina(provin dintr-o familie de politisti) si sincer sa iti spun m-a scapat de multe amenzi,blocari de roti,in parcari private am avut acces tot timpul,si chiar si de radar am scapat o data!deci sunt multe avantaje...
Edited by Tudor, 22 July 2010 - 02:50 PM.
Posted 22 July 2010 - 04:46 PM
Ma bucur ca ai avut avantaje! Personal gasesc si alte metode de a scapa de blocarea reotilor sau sa intru in parcari. Mai ales ca folosind insemnul aratai TUTUROR ca un politist a parcat neregulamentar, aducand astfel, indirect o pata tuturor politistilor!
Dar intreb si eu: daca in perioada respectiva nu ne faceai inca onoarea de a fi colegul nostru cum ramane cu "ACEASTA EMBLEMA POATE FI FOLOSITA DOAR CU LEGITIMATIE IPA"??? Sa inteleg ca nici dumneavoastra nu prea erati in situatia.... cum ziceati?....." nici masinile si nici persoanele care le conduc nu apartin personalului Ministerului de Interne"?
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users