Jump to content

Iisus

463 replies to this topic

#41 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,872 posts
  • LocationValcea

Posted 08 September 2010 - 06:07 PM

Marius, nu este rautate...doar ca fanatismul religios nu face bine, mai ales intr-o profesie ca a noastra, unde ai pistol...s-a dovedit prin studii psihologice ca paranoia religioasa este consecutiva unei afectiuni a creierului, in special prin psihoza paranoida....un lucru de speriat cand, repet, avem pistol in dotare...

Cu stima si respectul cuvenit.

#42 bestkyky

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPip
  • 470 posts
  • Locationsomewhere in MH

Posted 08 September 2010 - 08:13 PM

adimercea nu se va supara, e obisnuit cu astfel de sicane si rezista eroic! Mai mult, o sa persiste pana, probabil, o sa renuntati voi.Asta e ''menirea'' lui si nu avem ce sa ii facem!

#43 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 08 September 2010 - 10:09 PM

sa renunt? niciodata! dar chiar o avea probleme la balcon? si eu sunt credincios, dar am unele limite, iubirea asta prea exagerata catre D-zeu si cei de pe linga el, ridica semne de ....intrebare, parerea mea.....

Edited by eti79ety, 08 September 2010 - 10:10 PM.

#44 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 09 September 2010 - 10:37 AM

Acesta e frumusetea credintei este nelimitata si te ajuta sa faci lucruri minunate chiar si sa muti muntii.
Matei 17:20
„Din pricina puţinei voastre credinţe”, le-a zis Isus. „Adevărat vă spun că, dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice muntelui acestuia: „Mută-te de aici acolo”, şi s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinţă.

Nu va uitati pre mult la filme cu politisti,realitatea este alta.

7 Cel ce mustră pe un batjocoritor îşi trage dispreţ şi cel ce caută să îndrepte pe cel rău se alege cu ocară.
8 Nu mustra pe cel batjocoritor, ca să nu te urască; mustră pe cel înţelept, şi el te va iubi!
9 Dă înţeleptului, şi se va face şi mai înţelept; învaţă pe cel neprihănit, şi va învăţa şi mai mult!
10 Începutul înţelepciunii este frica de Domnul; şi ştiinţa sfinţilor este priceperea.
Proverbele lui Solomon 9

Edited by adimercea, 09 September 2010 - 10:39 AM.

#45 Cristi

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,872 posts
  • LocationValcea

Posted 09 September 2010 - 02:34 PM

Aoleu...Adimercea, aici toti suntem mahomedani...credem in Allah....aferim!

#46 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 09 September 2010 - 02:59 PM

Posted Image, cred ca am dreptate....Posted Image

#47 dcrist

Member

• Members
  • PipPip
  • 231 posts
  • LocationBucuresti

Posted 09 September 2010 - 05:19 PM

View PostKmcoio, on 09 September 2010 - 02:34 PM, said:

Aoleu...Adimercea, aici toti suntem mahomedani...credem in Allah....aferim!
Pardon,
שָׁלוֹם B)

#48 mosudan

Member

• +Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • LocationGalati

Posted 09 September 2010 - 05:21 PM

:ner: :ner: !!!!

#49 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 10 September 2010 - 05:24 PM

Matei 11:25
În vremea aceea, Isus a luat cuvântul şi a zis: „Te laud, Tată, Doamne al cerului şi al pământului, pentru că ai ascuns aceste lucruri de cei înţelepţi şi pricepuţi, şi le-ai descoperit pruncilor.
weekend cu Isus!

#50 Cristi

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,872 posts
  • LocationValcea

Posted 10 September 2010 - 10:19 PM

Ba nu...week-end fara evenimente, ca sunt de permanenta...lasa-l pe Iisus la el acolo, sa isi vada de treaba...

#51 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 11 September 2010 - 08:21 AM

Domnul sa te aiba in paza!

#52 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 11 September 2010 - 11:12 AM

View PostKmcoio, on 10 September 2010 - 10:19 PM, said:

Ba nu...week-end fara evenimente, ca sunt de permanenta...lasa-l pe Iisus la el acolo, sa isi vada de treaba...

Psalmi 127:1
Dacă nu zideşte Domnul o casă, degeaba lucrează cei ce o zidesc;dacă nu păzeşte Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzeşte.

Biblia ne spune altfel.

Edited by adimercea, 11 September 2010 - 11:12 AM.

#53 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 11 September 2010 - 12:23 PM

adimercea, basescu o fi citit biblia, a-i putea sa-i scrii si lui, poate isi revine, sau poti scrie intregului guvern, cine stie, poate ai o energenie pozitiva asupra lor.....flacara violet.....Posted Image

#54 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 11 September 2010 - 08:11 PM

View Posteti79ety, on 11 September 2010 - 12:23 PM, said:

adimercea, basescu o fi citit biblia, a-i putea sa-i scrii si lui, poate isi revine, sau poti scrie intregului guvern, cine stie, poate ai o energenie pozitiva asupra lor.....flacara violet.....Posted Image

1 Vă îndemn, dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii,
2 pentru împăraţi(presedintele Basesecu) şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea.
3 Lucrul acesta este bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru,
4 care voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului.
5 Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos,
1 Timotei 2

Biblia ne invata sa ne rugam pentru conducatorii nostri daca vrem sa fie bine in tara,ce rost are sa i blestemam cu cei ajutam pe ei si indirect pe noi,In plus ca si politist ai chiar mai multe indatoriri fata de presedinte.Presedintele Basescu primeste sfaturi de la oameni a lui Dumnezeu,sta in puterea sa, sa le si urmeze.

#55 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 11 September 2010 - 08:27 PM

hai lasa-ma, mai rupt in doua! ma rog sa se duca la dracu impreuna cu toti prostii din lumea asta! e bine?

#56 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 14 September 2010 - 04:00 PM

16 Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
17 Dumnezeu, în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El.
18 Oricine crede în El nu este judecat; dar cine nu crede a şi fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu.
19 Şi judecata aceasta stă în faptul că, odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele.
20 Căci oricine face răul urăşte lumina şi nu vine la lumină, ca să nu i se vădească faptele.
21 Dar cine lucrează după adevăr vine la lumină, pentru ca să i se arate faptele, fiindcă sunt făcute în Dumnezeu.”
Biblia-Evanghelia dupa Ioan 3

Acesta este Dumnezeu,ne iubeste si pentru asta a platit scump,cu viata Fiului Sau Isus,de aceea ne vrea cu gelozie pentru El,nu-i intoarceti spatele,cautati Fata Lui.
Daca va intrebati cum simplu cititi 5 min.Biblia si rugativa dimineata si cititi 5 min.Biblia seara si rugativa,veti vedea ca in scurt timp cele 10 min pe zi petrecute cu Dumnezeu va va schimba viata.
http://biblia.resurs...ro/citeste/ioan
.(Recomandare sa incepeti cu Noul Testament)

Edited by adimercea, 14 September 2010 - 04:00 PM.

#57 dcrist

Member

• Members
  • PipPip
  • 231 posts
  • LocationBucuresti

Posted 14 September 2010 - 08:51 PM

Testari psihologice se mai dau in tara asta din cind in cind? :hmmmt:

Edited by dcrist, 14 September 2010 - 08:52 PM.

#58 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 14 September 2010 - 10:27 PM

cu siguranta e dus....Posted Image

#59 dcrist

Member

• Members
  • PipPip
  • 231 posts
  • LocationBucuresti

Posted 15 September 2010 - 09:54 AM

Sper sa nu aiba parte in viata asta de revenirea lor pe pamint si tot ceea ce va decurge din asta, s-ar putea sa fie foarte dezamagit. :naughty:

#60 mosudan

Member

• +Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • LocationGalati

Posted 15 September 2010 - 12:38 PM

:ner: :ner: ESTI DUS RAU MA ADIMERCEA!!! :ner: :ner:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users