Jump to content

Iisus

463 replies to this topic

#21 dcrist

Member

• Members
  • PipPip
  • 231 posts
  • LocationBucuresti

Posted 02 September 2010 - 04:09 PM

Pe guru, care sigur nu e boc, propun sa-l trimitem lui Zamolxis cu un mesaj de prietenie la fel cum faceau strabunii nostri :naughty:

#22 vladmarius

Member

• +Members
  • PipPip
  • 232 posts

Posted 02 September 2010 - 06:02 PM

pai pe asta daca il trimiti la Zalmoxis nu sugerezi prietenie, ci razboi

#23 mihai770

Member

• +Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • LocationBucurești, 127.0.0.1

Posted 03 September 2010 - 02:11 AM

View PostWILDROSE61, on 19 July 2010 - 09:08 AM, said:

RELIGIE? am credinta in D-zeu, el este unic

Nu s ortodoxa, viata spirituala??? o traiesc alaturi de el, viata pe care el mi-a daruit o si mi-a transformat o

G E N I A L :ner:

-> cred ca o sa rad 3 zile...scuze

#24 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 03 September 2010 - 05:25 PM

View Postdcrist, on 02 September 2010 - 09:17 AM, said:

Toata lumea cu cearsaful in cap si usor, usor catre cimitir sa nu iscam panica, hai ca se transforma topicul asta in chemari care diferite culte :naughty:

Asa este dar eu va chem la Hristos,Mantuitorul tuturor ce cred in El.

Edited by adimercea, 03 September 2010 - 05:26 PM.

#25 dcrist

Member

• Members
  • PipPip
  • 231 posts
  • LocationBucuresti

Posted 03 September 2010 - 08:16 PM

Intre a crede ca exista si a vrea sa ajung urgent la el, este o mica diferenta :ner:

Edited by dcrist, 03 September 2010 - 08:16 PM.

#26 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 04 September 2010 - 12:05 PM

View Postdcrist, on 03 September 2010 - 08:16 PM, said:

Intre a crede ca exista si a vrea sa ajung urgent la el, este o mica diferenta :ner:

17 Dumnezeu, în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El.
18 Oricine crede în El nu este judecat; dar cine nu crede a şi fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu.
19 Şi judecata aceasta stă în faptul că, odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele.
20 Căci oricine face răul urăşte lumina şi nu vine la lumină, ca să nu i se vădească faptele.
21 Dar cine lucrează după adevăr vine la lumină, pentru ca să i se arate faptele, fiindcă sunt făcute în Dumnezeu.”
Biblia Evanghelia dupa Ioan 3

#27 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,493 posts

Posted 04 September 2010 - 12:57 PM

adimercea ești polițist?
Sau doar ai găsit un loc, unde crezi că vei mai recruta câțiva?

#28 Rusy

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 727 posts

Posted 04 September 2010 - 02:36 PM

@adimercea, aici toti suntem saraci, nimeni nu va dona nimic.

#29 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 04 September 2010 - 05:13 PM

View PostRusy, on 04 September 2010 - 02:36 PM, said:

@adimercea, aici toti suntem saraci, nimeni nu va dona nimic.

Cum politistii nu au nevoie de Dumnezeu?
„Ferice de cei săraci în duh, căci a lor este Împărăţia cerurilor!
Matei 5
Da,sunt politist. De verificat pe forumul intranet,topicul Isus este deschis de merceadrian.
http://www.cparo.ro/...x.php?go=despre

Edited by adimercea, 04 September 2010 - 05:20 PM.

#30 dcrist

Member

• Members
  • PipPip
  • 231 posts
  • LocationBucuresti

Posted 04 September 2010 - 06:12 PM

Asta imi aduce aminte de raspopitul din filmele cu haiduci, parca il si vad pe adimercea cu bibila intr-o mina si cu crucifixul in alta si bate la infractori de le merg fulgii :ner:

#31 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 05 September 2010 - 02:47 PM

Parca nu se mai bat infractorii,cel putin nu de politisti.

Matei 7:12
Tot ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel; căci în aceasta este cuprinsă Legea şi Prorocii.

#32 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,630 posts

Posted 05 September 2010 - 03:00 PM

View Postadimercea, on 05 September 2010 - 02:47 PM, said:

Parca nu se mai bat infractorii,cel putin nu de politisti.

Da, ai dreptate, acum e invers: Infractorii bat politisti

#33 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,872 posts
  • LocationValcea

Posted 05 September 2010 - 05:50 PM

Oaileu...fratioare...nu am nicio treaba, dar in politie ar trebui sa fie oameni stabili din punct de vedere psihic...nu am nicio treaba cu religia colegilor nostri, dar fratioare, cand o dai in fanatism, deja ai nevoie de ceva controale la dibla...acum, daca ati stii voi ca biblia a fost copiata aproape litera cu litera dupa lucrari scrise cu muuuuult inainte sa apara aceasta, ce ati zice? Ne lasati? Dumnezeu a lasat liberul arbitru...nu il intereseaza de noi. Lasati tampeniile...doamne.

#34 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 05 September 2010 - 07:42 PM

amin! Posted Image

#35 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 07 September 2010 - 09:57 PM

Dragii mei colegi, voi sunteti politisti desavarsiti cercetati si arestati infractori, faceti multe lucruri pe care oamenii obisnuiti nu le fac ci le vad doar in filme .Din pacate ignorati sa cercetati un lucru de care depinde mantuirea vostra,binecuvantarea voastra si a celor dragi voua, ceva care este etern, nu trecator,nu temporar.Va incurajez sa cercetati Biblia .Daca in lupta cu infractorii suntem angajati cand suntem pe strada,in lupta cu Satana suntem in mod permanent si in orice loc.(cum va luptati cu un infractor(Satana) invizibil,va spun ca sigur luati bataie.)Exista o lupta spirituala pe care o are orice om iar daca vrei sa fi biruitor trebuie sa te increzi si sa crezi in Dumnezeu.Aceasta lupta o duc si eu si astfel In viata mea au murit 3 membri de familie,nu e o gluma proasta e realitatea pe care am trait-o.Imi asum responsabilitatea la tot ce voi scrie pe acest forum in mod deschis si fara nici o menajare.Marturia vietii mele spirituala o postez aici
http://www.youtube.c...st+crestin&aq=f

#36 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,872 posts
  • LocationValcea

Posted 08 September 2010 - 09:27 AM

Auzi tu, Dumnezeul tau ar trebui sa ne fie recunoscator pentru riscurile pe care ni se asumam pe strada pentru "oile" sale...daca tu ai dat in damblageala, lasa-ma pe mine si pe colegii mei, care avem de a face cu dracii adevarati din strada, aia care iti iau fiica si ti-o duc la produs, aia care iti baga droguri in nasul lui fiu-tu si asa mai departe...da?

#37 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 08 September 2010 - 11:02 AM

View PostKmcoio, on 08 September 2010 - 09:27 AM, said:

Auzi tu, Dumnezeul tau ar trebui sa ne fie recunoscator pentru riscurile pe care ni se asumam pe strada pentru "oile" sale...daca tu ai dat in damblageala, lasa-ma pe mine si pe colegii mei, care avem de a face cu dracii adevarati din strada, aia care iti iau fiica si ti-o duc la produs, aia care iti baga droguri in nasul lui fiu-tu si asa mai departe...da?

Cel mai mare risc este sa fi departe de Dumnezeu,daca ai stii ca in fiecare clipa Dumnezeu are grija de tine ai fi si tu mai relaxat,dar sunt convins ca una scrii si alta gandesti tipic.

#38 dcrist

Member

• Members
  • PipPip
  • 231 posts
  • LocationBucuresti

Posted 08 September 2010 - 12:09 PM

Daca te lasi in grija lui ai pus-o, prefer sa am grija singur de mine, nimeni nu are grija de tine daca tu singur nu ai si te lasi in grija ,,cuiva" oricine ar fi el, daca era vre-o entitate extrem de ,,buna si milostiva" ar fi avut grija sa nu se ajunga la tipul de ,,civilizatie" actual si ar fi intervenit in vre-un fel, dar se pare ca altele ii sunt prioritatile si printre ele nu se numara si ,,bunatatea, blindetea etc" sa nu uitam ca ne-a facut dupa ,,chipul si asemanarea lui" ceea ce spune totul despre noi si despre el sau ei.

Edited by dcrist, 08 September 2010 - 12:10 PM.

#39 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 08 September 2010 - 04:58 PM

View PostKmcoio, on 08 September 2010 - 09:27 AM, said:

Posted ImagePosted ImagePosted Image unde e mah satana asta ? poate vrei sa spui basescu sau dracul ala mic de boc, astia sunt satana nu vedeniile tale adimercea, suferi de boli psihice, nu vreau sa te jignesc, doar sunt curios....

#40 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,630 posts

Posted 08 September 2010 - 05:50 PM

Nu va inteleg ... de unde atata rautate?!?! :(
Cred ca e mult mai corect daca respectati convingerile religioase ale celorlalti.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users