Jump to content

Iisus

463 replies to this topic

#61 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 15 September 2010 - 03:05 PM

irecuperabil.....Posted ImagePosted Image...aaaaaaamiiiin!

#62 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 15 September 2010 - 04:06 PM

Ce voi nu mergeti la biserica?

#63 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,630 posts

Posted 15 September 2010 - 05:37 PM

Sunt rautaciosi.

#64 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 15 September 2010 - 06:33 PM

recunosc! cred in D-zeu dar urasc preotii! pe cei care-i cunosc, nu generalizez. si Dumnezeu ar putea sa se4 mai uite si la pacatosi ca mine si restul bugetarilor, nu sa ne dea bani, sa le dea minte celor de sus; cum pot eu sa ma rog pt conducatorul nostru adimercea? cand el ne duce la foamete...

#65 Eduard

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,002 posts

Posted 15 September 2010 - 07:22 PM

View Postadimercea, on 15 September 2010 - 04:06 PM, said:

Ce voi nu mergeti la biserica?

Ba da. Noi mergem la biserica, dar nu avem acum bani de benzina!! I-a luat Boc pe toti . :ner:
Crezi ca biserica ne va rezolva problemele ?
La biserica eu stiu ca se merge ca sa te rogi pt. sanatate, familie si ca dumnezeu sa te ajute in viata . :naughty:
Problemele financiare cu care ne confruntam, tine de unu mic ( cca 1,50 m ), care se crede DUMNEZEU .
Doamne ajuta sa scapam de EL ( boc - a nu se intelege gresit ) . AMIN

Edited by Eduard, 15 September 2010 - 07:27 PM.

#66 mihai770

Member

• +Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • LocationBucurești, 127.0.0.1

Posted 15 September 2010 - 09:41 PM

Din aceeași tagmă:

Tot respectul pentru că ați reușit să adunați oamenii pentru socializare și să formați o comunitate și cu iz cultural dar....trebuia neapărat să fie POLIȚIȘTI...în nume; cel puțin?
De ce nu ați pus Asociația Protestanților(Catolicilor) Români sau Asociația celor care cred în Dumnezeu.
Penibil, să-mi trag una!

Apropo, ce religie aveți acolo în Cluj?

#67 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 16 September 2010 - 05:55 PM

Nici eu nu intelegeam prea multe si nici nu eram interesat de religie, pana sotia mea a ramas insarcinata si atunci am simtit nevoia ca cineva mai presus de mine, sa aiba grija de bebe.Am inceput sa merg la biserica si sa ma rog sincer.La un moment dat m-am uitat in oglinda si am spus ca nu mai vrau sa fiu omul acela si treptat,treptat am inceput sa ma schimb.Adevarata schimbare a intervenit dupa ce am inceput sa citesc in mod constant si intresat, Biblia.Am gasit un verset care m-a framantat mult Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit.Biblia- Evanghelia dupa Marcu 16,16.Si povestea mea continua.
http://cornelurs.com/Marturii.html si continuarea http://www.youtube.c...st+crestin&aq=f

Dragostea lui Dumnezeu e mare te cuprinde si pe tine daca alegi sa-i raspunzi.

Apropo, ce religie aveți acolo în Cluj? Probabil penticostali.
Religia nu conteaza,atat timp cat modelul si tinta ta este Isus.

View Posteti79ety, on 15 September 2010 - 06:33 PM, said:

recunosc! cred in D-zeu dar urasc preotii! pe cei care-i cunosc, nu generalizez. si Dumnezeu ar putea sa se4 mai uite si la pacatosi ca mine si restul bugetarilor, nu sa ne dea bani, sa le dea minte celor de sus; cum pot eu sa ma rog pt conducatorul nostru adimercea? cand el ne duce la foamete...

1 Ioan 4:20
Dacă zice cineva: „Eu iubesc pe Dumnezeu”, şi urăşte pe fratele său, este un mincinos; căci, cine nu iubeşte pe fratele său, pe care-l vede, cum poate să iubească pe Dumnezeu, pe care nu-L vede?
Iacov 1:27
Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume.

Edited by adimercea, 16 September 2010 - 05:50 PM.

#68 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 16 September 2010 - 06:12 PM

pi bune? cine a scris Biblia? Dumnezeu? adi, tu exagerezi, tu faci ce scrie in Biblie? sau doar scrii aici pasaje din ea?

#69 mihai770

Member

• +Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • LocationBucurești, 127.0.0.1

Posted 16 September 2010 - 10:49 PM

Nu cred că vrem să discutăm esența creștinismului sau a diferitelor religii, ci fanaticismul creștin care nu trebuie atins. OK, cred în Dumnezeu, dar nu devin habotnic.
Și nu o dau în penibil prin crearea de asociații și nume pompoase și atrăgătoare. Ce, dacă nu vă creați asociație, nu vă mai puteați ruga? Dimpotrivă! Era smerenia mai mare!

#70 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,872 posts
  • LocationValcea

Posted 17 September 2010 - 07:29 AM

Sunt penibili!!! Hai frate, inteleg, esti crestin, esti fanatic, iti place religia, dar pana a te duce in uniforma sa canti ca un papagal e mare distanta! Ce inseamna asta? Unde este demnitatea din Codul Deontologic al politistului? Repet : P E N I B I L ! ! !

#71 mosudan

Member

• +Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • LocationGalati

Posted 17 September 2010 - 09:24 AM

Intradevar sunt penibili !!!! :blink: :emo-yessir:

#72 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 18 September 2010 - 05:49 PM

View Postmosudan, on 17 September 2010 - 09:24 AM, said:

Intradevar sunt penibili !!!! :blink: :emo-yessir:

Intr o zi vom sta fata in fata cu Creatorul iar daca nu facem ce ne cere Dumnezeu in Scripturi, atunci va fi P E N I B I L acel moment al intalnirii.Dar si prea tarziu sa facem ceva pentru a schimba ceva, asa ca va incurajez ca si buni politisti ce sunteti sa cercetati Scripturile pentru ca de acesta depinde atat viata vostra aici cat si cea vesnica.

#73 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,872 posts
  • LocationValcea

Posted 18 September 2010 - 06:41 PM

Nenea Adi, facem pariu ca viata mea depinde de cat de bine am curatat pistolul? Cine a scris scripturile Adimercea? Dumnezeu? Sau oamenii? De fapt, stii mai Adimercea cat la suta e copiata Biblia dupa textele sumeriene si babiloniene? Stii ma? Lasa-te de propovaduit ca mai stim si noi ignorantii religie...si istoria religiilor...cu ce e mai bun crestinismul decat budhismul? Cu ce se remarca Biserica crestina? Sa iti aduc aminte de perioada Inchizitiei? Sa iti aduc aminte de cruciadele purtate in numele crestinismului in care au fost macelariti milioane de oameni, cu nerespectarea poruncii a sasea? Te rog frumos, scuteste-ne de aberatiile astea. Suntem oameni credinciosi, dar in Dumnezeu, nu in ceea ce vor oamenii sa ne faca sa credem.

#74 SandoKhan

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted 18 September 2010 - 06:59 PM

Dorinta nemasurata de putere i-a facut şi pe ingeri să se prabuseasca. Oamenii nu au cum să scape.

#75 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 20 September 2010 - 11:48 AM

View PostKmcoio, on 18 September 2010 - 06:41 PM, said:

Nenea Adi, facem pariu ca viata mea depinde de cat de bine am curatat pistolul? Cine a scris scripturile Adimercea? Dumnezeu? Sau oamenii? De fapt, stii mai Adimercea cat la suta e copiata Biblia dupa textele sumeriene si babiloniene? Stii ma? Lasa-te de propovaduit ca mai stim si noi ignorantii religie...si istoria religiilor...cu ce e mai bun crestinismul decat budhismul? Cu ce se remarca Biserica crestina? Sa iti aduc aminte de perioada Inchizitiei? Sa iti aduc aminte de cruciadele purtate in numele crestinismului in care au fost macelariti milioane de oameni, cu nerespectarea poruncii a sasea? Te rog frumos, scuteste-ne de aberatiile astea. Suntem oameni credinciosi, dar in Dumnezeu, nu in ceea ce vor oamenii sa ne faca sa credem.

Nenea Adi, facem pariu ca viata mea depinde de cat de bine am curatat pistolul?
Eu nu fac pariu dar sunt sigur ca viata ta depinde de Dumnezeu si de alegerile pe care le faci in viata.
Ce spui tu pe acolo se refera la Satana,el este un ucigator si a amagit oamenii sa fie crestinizati cu forta,cu sabia.Dumenzeu spune altfel el iti prezinta cele doua cai si te sfatuieste sa o alegi pe cea buna,insa decizia iti apartine in totalitate.Succes!
Deuteronomul 30:19
Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,

#76 Eduard

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,002 posts

Posted 20 September 2010 - 11:55 AM

View Postadimercea, on 20 September 2010 - 11:48 AM, said:

Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,

N-ai cei face @Kmcoio, are omul martori !!! :ner:
Ai grija sa nu o patesti !

P. S. - @Kmcoio : cred ca tipul este cel din videoclipul 2 ( mai sus aratat - min. 0' 54 ), cel din centru care sta cu mainile pe sus ( vorbeste cu martorul sau - cerul ) :ner:

Edited by Eduard, 20 September 2010 - 12:05 PM.

#77 adimercea

Member

• Banned
  • 168 posts
  • LocationARAD

Posted 22 September 2010 - 11:54 AM

View PostEduard, on 20 September 2010 - 11:55 AM, said:

N-ai cei face @Kmcoio, are omul martori !!! :ner:
Ai grija sa nu o patesti !

P. S. - @Kmcoio : cred ca tipul este cel din videoclipul 2 ( mai sus aratat - min. 0' 54 ), cel din centru care sta cu mainile pe sus ( vorbeste cu martorul sau - cerul ) :ner:

Vad ca numai pistoale aveti in cap dar nu cred ca la-ti folosit vreodata,poate numai la tinta de carton.Autoritatea politie romane nu sta in arme.
17 Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;
18 vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşi.”
Biblia-Evanghelia dupa Marcu,capitolul 16
Isus ne da o autoritate mai mare.
Sunt sigur ca aveti asigurate casele,masinile poate chiar viata si sanatatea dar unul singur poate sa le asigure pe toate si mai ales SUFLETUL,acela este Dumnezeu.
Sa fi prieten cu primarul ai putin spate,sa fi prieten cu presedintele Basescu ai spatele asigurat dar sa fi prieten cu Isus e tot ce ti-ai putea asigura.(ai asigurare FULLLLLLLLLLL)
Alegeti cu intelepciune prietenii,alege- L pe Isus.

#78 Eduard

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,002 posts

Posted 22 September 2010 - 01:18 PM

arata-mi un politist prieten cu basescu si il mananc ! inafara de blaga care e " coleg cu noi "

Asigurare la bani face Dumnezeu ? Doamne ajuta !!!

Edited by Eduard, 22 September 2010 - 01:19 PM.

#79 dcrist

Member

• Members
  • PipPip
  • 231 posts
  • LocationBucuresti

Posted 22 September 2010 - 01:21 PM

Daca ma rog lui Isus ne scapa de idiotii care ne conduc? :naughty:

#80 eti

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,142 posts
  • Locationolt

Posted 22 September 2010 - 03:40 PM

eu ma rog zilnic sa scapam de prosti, dar uitati-va ca sunt si pe forumul politistilor, adimercea, tu........?

Edited by eti79ety, 22 September 2010 - 03:40 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users