Adimercea... prietene, vai de capu' tau.
Esti penibil. Habar n-ai in ce lume iti duci veacu'.
Oamenii astia, spre diferenta de tine sunt realisti pentru ca sunt Politisti pe un forum al Politistilor.
Ehh... acum, fa un efort, macar odata si gandeste-te cum ar fi ca tu sa fii politist, dupa o zi stresanta de munca... sa intrii pe acest forum al Politistilor pur si simplu pentru a te relaxa si dai de un individ care ii trage ba' la vale ba' la deal cu nu stiu ce invataturi.
Tu crezi ca citatele alea ale tale pline de evlavie din Efeseni sau Galateni... sau orice alte tampenii o sa ii "ajute" a doua zi la binecuvantatul apel venit, 112?!
Adu-ti aminte prin ce ape te scalzi. Fii tu baiat serios si lasa tampeniile astea.
Iisus
Started by WILDROSE61, Jul 17 2010 09:56 AM
463 replies to this topic
Posted 27 May 2011 - 07:34 PM
Posted 28 May 2011 - 06:24 AM
Religiile nasc monstrii, diferendele religioase nasc jihad.
Inchideti acest topic si nu mai permiteti deschiderea altuia care sa fe deturnat "in folosul propriu".
Inchideti acest topic si nu mai permiteti deschiderea altuia care sa fe deturnat "in folosul propriu".
Posted 28 May 2011 - 10:09 AM
Dumnezeu ajuta pe toti oamenii,inclusiv politistii.
Controlul lui Dumnezeu asupra tuturor eu il vad in felul urmator,o bataie de inima, o pauza si in acea pauza Dumnezeu spune inimii mai bate.
Mila lui Dumnezeu eu o vad asa,daca Hitler ii parea rau de raul facut isi cerea iertare de la Dumnezeu,Dumnezeu il ierta.
Dragostea lui Dumnezeu este aratata in fiecare clipa dar apogeul dragostei Sale a fost venirea Fiul Sau Isus pe Pamant pentru a platii pentru mantuire,vindecare,pace,binecuvantare.
Compatimesc politistii care nu au un alt mod de relaxare decat forumul.
Topicul se chema IIsus,iar eu vorbesc despre El.
In rest dati clic pe ce va intereseaza dar credinta in Dumnezeu are efect si acum si in vesnicie.
Controlul lui Dumnezeu asupra tuturor eu il vad in felul urmator,o bataie de inima, o pauza si in acea pauza Dumnezeu spune inimii mai bate.
Mila lui Dumnezeu eu o vad asa,daca Hitler ii parea rau de raul facut isi cerea iertare de la Dumnezeu,Dumnezeu il ierta.
Dragostea lui Dumnezeu este aratata in fiecare clipa dar apogeul dragostei Sale a fost venirea Fiul Sau Isus pe Pamant pentru a platii pentru mantuire,vindecare,pace,binecuvantare.
Compatimesc politistii care nu au un alt mod de relaxare decat forumul.
Topicul se chema IIsus,iar eu vorbesc despre El.
In rest dati clic pe ce va intereseaza dar credinta in Dumnezeu are efect si acum si in vesnicie.
Posted 28 May 2011 - 01:58 PM
Draga colegule, eu zic ca am avut destula rabdare si toleranta pentru preocuparile pe care le ai dumneata, chiar impotriva parerii generale a colegilor mei, care spuneau ca acest topic nu aduce niciun plus acestui forum, ba din contra, este in contradictie si aduce prejudicii de imagine politicii acestui site. Trebuie sa recunosc ca au avut dreptate.
Intrucat dvs. postati exclusiv numai in acest topic, care nu are nicio legatura cu tema forumului, iar mai nou, ati repostat clipul acela (nu este prima data) inseamna ca ati epuizat ceea ce aveati de spus. In cele 24 de pagini ale acestui topic ai avut posibilitatea sa vorbesti si sa spui tot ce se putea spune referitor la acest subiect.
Acest forum se adreseaza tuturor celor ce iubesc aceasta meserie, sunt pasionati de ea si au inteles adevaratul ei rol. Nu avem nevoie de compasiunea dumitale si nici nu ne intereseaza faptul ca intreaga ta viata se invarte in jurul unor detalii religioase.
Acest topic se inchide si va ramane asa. Esti liber sa dai click-uri pe site-urile cu profil religios, intrucat aici nu esti absolut deloc apreciat, ci doar ai fost in permanenta o sursa de "flame".
Deocamdata nu am sa-ti banez contul de membru, pentru situatia in care doresti sa participi si la discutiile referitoare la tema forumului, dar te asigur ca daca vei continua sa faci spam nu vei mai fi binevenit pe acest site si voi lua toate masurile necesare.
Multumesc pentru intelegere.
Intrucat dvs. postati exclusiv numai in acest topic, care nu are nicio legatura cu tema forumului, iar mai nou, ati repostat clipul acela (nu este prima data) inseamna ca ati epuizat ceea ce aveati de spus. In cele 24 de pagini ale acestui topic ai avut posibilitatea sa vorbesti si sa spui tot ce se putea spune referitor la acest subiect.
Acest forum se adreseaza tuturor celor ce iubesc aceasta meserie, sunt pasionati de ea si au inteles adevaratul ei rol. Nu avem nevoie de compasiunea dumitale si nici nu ne intereseaza faptul ca intreaga ta viata se invarte in jurul unor detalii religioase.
Acest topic se inchide si va ramane asa. Esti liber sa dai click-uri pe site-urile cu profil religios, intrucat aici nu esti absolut deloc apreciat, ci doar ai fost in permanenta o sursa de "flame".
Deocamdata nu am sa-ti banez contul de membru, pentru situatia in care doresti sa participi si la discutiile referitoare la tema forumului, dar te asigur ca daca vei continua sa faci spam nu vei mai fi binevenit pe acest site si voi lua toate masurile necesare.
Multumesc pentru intelegere.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked