Jump to content

Procurorul care le-a arestat pe vrăjitoare, reţinut pentru o mită de 300.000 €

65 replies to this topic

#61 SandoKhan

Senior

• Banned
  • 1,063 posts

Posted 04 February 2012 - 01:11 AM

Dark nu o mai da cotita. Se vede de la o posta ca esti cu fundul in doua luntrii... un fel de cameleon al forumului.

#62 DarkSide

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 341 posts

Posted 04 February 2012 - 08:32 AM

N-o dau nicicum, maestro. Ma rog, de la tine asa s-o fi vazand. Din punctul meu de vedere se numeste impartialitate.
Ca sa iti traduc, imi place sa fiu obiectiv. Da, in momentele mele de maxima generozitate :D, admit ca s-ar putea sa mai si gresesc (admit fata de mine insumi, nu in public :P ). Insa a avea o parere buna (sau a nu avea o parere proasta) despre anumite persoane, categorii profesionale etc indiferent ce fac ele, doar asa, din spirit de grup, doar pentru ca apartin aceleiai haite, doar pentru ca fac parte din acea categorie, din pmdv e o atitudine de gradinita. Sau de galerie de fotbal...
A, da, daca vine cineva din afara grupului si se ia de grupul/categoria din care fac parte, il tavalesc cu simt de raspundere(chiar daca in sinea mea admit ca are dreptate). Insa, in interiorul grupului, nu vad de ce ar trebui sa umblu cu manusi, atunci cand am o parere proasta despre ceva ce face acel grup sau o anumita parte a lui.
Ca sa intelegi mai bine: daca cineva din familia ta, nevasta, copilul, face vreo tampenie si vine vreunul din afara sa le faca scandal pe tema asta, logic ca sari sa ti-i aperi, right? Chiar daca in sinea ta stii ca au gresit. Asta nu inseamna ca, dupa ce outsiderul a plecat, le mai spui si Bravo pentru ce au facut, nu?
Sau o faci, doar ca sa nu fii cameleonu' casei? :D

#63 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 05 February 2012 - 05:25 PM

Intunecatule mai multe adevaruri sunt egale cu niciun adevar.
Daca copilul tau face o tampenie normal ar fi sa-i dai dreptate celui care are si sa-ti certi copilul ca facut o tampenie, nu sa-i iei apararea.

#64 DarkSide

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 341 posts

Posted 05 February 2012 - 05:36 PM

De ce nu citesti fiecare cuvant cu atentie? Am folosit special termenul "scandal". Ok, o sa fiu mai sugestiv: daca vine unul si ti-l ia la palme pentru o tampenie facuta, ce faci? Chiar daca stii ca copilul a gresit si poate chiar merita palmele alea. il lasi pe ala sa i-o traga? Sau il aperi si pe urma, acasa, ii tragi tu palmele de rigoare?

#65 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 05 February 2012 - 05:42 PM

Nu te stiam asa de violent, Intunecatule.
Sa inteleg ca din aceasta cauza ii aperi pe procurorii care fac tampenii....... sa nu-i bata politistii.

#66 DarkSide

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 341 posts

Posted 05 February 2012 - 06:01 PM

Slaba eschiva, dude...

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users