Jump to content

Romania a semnat tratatul ACTA (Tratat Comercial pt combaterea Contrafacerilor)

Infiintarea Politiei Internet ACTA tratat combatere piraterie online internet utilizator

31 replies to this topic

#21 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 18 February 2012 - 03:29 PM

#22 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 18 February 2012 - 03:53 PM

Asa este ok!

#23 CristiXP

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 97 posts

Posted 18 February 2012 - 10:49 PM

nu sa filtreze dar automat sa te raporteze cum faci ceva "ciudat" ,In germania din cate stiu e demult deja e ceva de genul , cum incepi sa descarci din torenti sau alte chestii dubioase automat te raporteaza , cum incepi sa descarci ceva peste 500-600 mb , iar te raporteaza si faze de genul asta ,deci te trezesti cu netul taiat sau cu politia la usa.

Edited by CristiXP, 18 February 2012 - 10:50 PM.

#24 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 19 February 2012 - 06:39 PM

Stie domnule, stie cum sta treaba!
Asta e "viitorul luminos" al tarii.

#25 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,106 posts
  • LocationWild West

Posted 19 February 2012 - 07:04 PM

Unde ai gasit frate cretinul asta????DUMNEZEULE !!!! Astia ne vor plati pensiile????????????

#26 CristiXP

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 97 posts

Posted 19 February 2012 - 09:07 PM

e hecar ! :) Ce am uitat de mentionat in post , pe langa restul am citit undeva, ca la granita cand intri intr-o tara ce are acord ACTA , daca ai soft piratat in telefon ti se va confisca telefonul ,deci adio IGO si alte povesti fara licenta :)) , adio mp3uri cu manele =)) de ascultat prin tari straine..

Edited by CristiXP, 19 February 2012 - 09:14 PM.

#27 mihai81

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 97 posts

Posted 20 February 2012 - 10:02 AM

Ideea libertatii se pare ca nu prea iti trece prin cap.Vad si ca nu ai auzit de o vorba latina cum ca de gustibus non disputandum.Nu cu politia(de frontiera) creste nivelul cultural.Ci prin educatie si caderea in derizoriu a unor obiceiuri stupide si nocive,din care tiganiile astea fac parte.

Nu trec manelele dar nu trece nici asta .Un mic artist de care nu ai auzit care canta intr-o limba pe care nu o intelegi.Si care,uite asa,cred ca merita un pic de reclama prin intermediul internetului si a libertatii pe care o ofera.Sunt convins ca vor fi unii care vor intelege ideea si vor prefera sa vada jumatatea plina a paharului.Ma indoiesc ca vei face parte dintre ei,dar speranta este intotdeauna.

#28 CristiXP

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 97 posts

Posted 20 February 2012 - 12:19 PM

daca artistul iti pune la dispozitie melodiile pe internet pe gratis cu acceptul lui prin contul lui oficial de youtube etc, nu vad care ar fi problema sa le asculti in continuare,chiar sa le descarci de pe siteul lui . De ex formatia "Fara Zahar", nu stiu daca mai e la fel si acum,dar la inceput cand am auzit de ei ,pe siteul lor oficial aveau toate melodiile lor puse disponibile in format mp3 pentru download.Cine e cu adevarat fan , va cumpara cdul de fan, cine nu ,va continua sa descarce mp3uri de pe internet.Nu va luati dupa prostul ala de zice ca se inchide youtubeul :)) ,din cate stiu si acum drepturile de autor sunt protejate in youtube, ia pune o filmare in care folosesti o coloana sonora fara acceptul artistului, sa vezi cum iti da imediat disable la partea audio din film.A nu se intelege prin chestia asta ca sustin ACTA sau alte baliverne,ci ca in mare parte lumea e dezinformata.Daca vor sa te caute in calculator o pot face si probabil o fac si acum,nu le trebuie nicio ACTA,problema e ca cine nu isi poate adapta afacerea la internet incearca sa controleze internetul,adica privatii.
Alta problema, cum faci dovada la trecerea frontierei ca ai windows original? winamp original? ringtonuri prin telefon pentru care ai platit sau nu ?Igo cu licenta ?Eu de exemplu, pot descarca windows cu licenta din cauza unui parteneriat intre Politehnica si microsoft, care ofera licente gratuite de orice windows pentru studenti,asadar n-am primit nicio cutie,nicio factura,niciun cd frumos stralucitor cu windows, niciun abtibild cu serialul sa mi-l lipesc pe laptop ,cum fac dovada ca nu e pirat la trecerea frontierei ?O sa aibe timp politistul de frontiera sa trimita mail la microsoft ca sa ii confirme ca keyul meu de windows e valid ?Nu de alta ,dar pe toate copiile piratate scrie Windos is Geniune si activated :)

Edited by CristiXP, 20 February 2012 - 12:24 PM.

#29 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 23 February 2012 - 10:51 PM

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunțat că România va amâna procesul de ratificare a acordului ACTA până când Curtea Europeană de Justiţie se va pronunţa pe acest subiect.
"Astăzi a fost o decizie la nivelul Cabinetului: în urma unor discuţii cu miniştrii responsabili pe problema ACTA. S-a ţinut cont de evoluţiile internaţionale, unde sunt state care deja au suspendat acest acord, iar Comisia Europeană s-a adresat Curţii de Justiţie pentru o evaluare a acordului. Ţinând cont de toate aceste elemente, s-a stabilit ca ratificarea să fie amânată până când vom avea un răspuns al Curţii de Justiţie şi abia apoi se va lua o decizie în acest sens în privinţa acordului ACTA în ceea ce priveşte România"

#30 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 28 March 2012 - 07:35 PM

Controversatul acord ACTA, iniţiat şi promovat de câteva corporaţii puternice (MPAA, Sony, Time Warner, Walt Disney Company, Pfizer) din întreaga lume, are şanse să fie respins. O primă victorie în acest sens a fost obţinută marţi în Parlamentul European, când eurodeputaţii care se opun acordului au votat împotriva modificării calendarului de dezbatere şi vot, propus de către Comisia Europeană.

#31 costyb

Junior

• +Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Locationconstanta

Posted 29 March 2012 - 04:47 PM

Sa speram ca va fi respins! Cel putin in Europa!

#32 Micha

Incepator

• Juniors
  • 10 posts

Posted 29 March 2012 - 04:48 PM

Sa fie respins. De ce oare politicienii nu tin cont si de parerea maselor?

Edited by Micha, 29 March 2012 - 04:48 PM.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users