Jump to content

Voluntariat B.P.R.

4 replies to this topic

#1 ItuSabin

Incepator

• Juniors
  • 3 posts

Posted 31 January 2012 - 03:29 AM

Buna ziua (buna seara, dupa ora la care scriu) tuturor!
Sunt copil de fost ofiter de politie. Fiind atras de meseria vazuta in casa, am vrut sa dau la Academie, dar tata nu m-a lasat, asa ca am ales sa fac voluntariat.
Am vorbit cu niste colegi de-ai tatalui mei de la BPR si acestia mi-au facut actele premergatoare voluntariatului (sunt in asteptarea cazierului).
As vrea sa stiu din partea politstilor rutieri (de la Brigada, din Bucuresti) cu ce se ocupa un voluntar al Brigazii de Politie Rutiera din Bucuresti, in ce scop este luat la actiuni/misiuni, daca acestia insotesc echipajele si in turele normale sau doar in conditii speciale, care sunt semnele distinctive, etc. Orice informatie care imi poate face o imagine despre voluntariat imi este binevenita.

Va multumesc
Respect!

#2 Fairytale

anterior: angelfire

• Members
  • PipPip
  • 215 posts

Posted 31 January 2012 - 02:54 PM

http://www.politiaro...voluntariat.htm

#3 ItuSabin

Incepator

• Juniors
  • 3 posts

Posted 31 January 2012 - 03:30 PM

Am pus intrebarile pe acest forum pentru ca site-ul Politiei Romane nu m-a ajutat, in mod evident. Solicit de la politisti din cadrul brigazilor rutiere informatii despre activitatea reala a voluntarilor.

#4 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 31 January 2012 - 05:53 PM

Până îți vor răspunde și colegi de la rutieră, poate mai găsești ceva informații folositoare, care să te lămurească și în acest topic:
Voluntariat la Politie

#5 ItuSabin

Incepator

• Juniors
  • 3 posts

Posted 31 January 2012 - 07:10 PM

Am vazut topicul, multumesc frumos, astept feedback si de la un tutore de voluntar de la rutiera.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users