Jump to content

Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trof

15 replies to this topic

#1 dark89

Junior

• Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Locationvalcea

Posted 30 January 2012 - 04:25 PM

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare, luni, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în procesul "Trofeul calităţii", în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.
Sursa: Mediafax.ro

#2 Marinescu

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 594 posts
  • LocationBucuresti

Posted 30 January 2012 - 04:33 PM

Decizia poate fi atacată cu recurs.

#3 SandoKhan

Senior

• Banned
  • 1,063 posts

Posted 30 January 2012 - 04:35 PM

Trag o fuga la magazin sa iau niste lamai. Mi-e asa o greataaaaaa.....

#4 Nashipa

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 30 January 2012 - 04:40 PM

E an electoral, iar ne fortam sa intram in Schengen, trebuie sa aratam ca in Romania justia isi face treaba.

Pardon, justiția.

#5 DarkSide

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 341 posts

Posted 30 January 2012 - 05:12 PM

Deci trebuia sa nu il condamne, ca sa aratam ca la noi justitia nu isi face treaba doar in anii electorali? :hmmmt:

#6 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 30 January 2012 - 05:14 PM

Și vă pare rău sau care e problema? Sincer nu văd ce ar fi de comentat, poate doar să-i transmitem drum bun și cale bătută.
Dacă e vinovat, atunci să meargă unde trebuie. Aaa ... a primit cu suspendare și nu va merge la pușcărie.

#7 Nashipa

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 30 January 2012 - 05:21 PM

Nu ma intelegeti gresit, nu sunt fan Bombonel si am o sila fata de toti politicienii, fara nicio exceptie.

#8 BGeorge

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • LocationOradea

Posted 30 January 2012 - 05:25 PM

Pe Mediafax scrie ca a primit 2 ani cu executare.

Edited by BGeorge, 30 January 2012 - 05:26 PM.

#9 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 30 January 2012 - 05:35 PM

Atunci sa-i execute! :naughty:

#10 cipri83

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 608 posts
  • Locationromania

Posted 30 January 2012 - 08:08 PM

Mda,oricum si Nastase a tepuit tara asta si a tras-o in jos,dar sper ca se schimba conducerea tarii si apoi si ceilalti sa-l ingroape pa baselu ...si uite asa mancandu-se intre ei vom scapa incet ,incet!Dar sincer imi doresc o schimbare pentru ca sa ne mearga noua cetatenilor mai bine!

#11 DarkSide

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 341 posts

Posted 30 January 2012 - 08:15 PM

View Postcipri83, on 30 January 2012 - 08:08 PM, said:

Dar sincer imi doresc o schimbare pentru ca sa ne mearga noua cetatenilor mai bine!

Ultima sansa:

Attached Files

#12 Marinescu

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 594 posts
  • LocationBucuresti

Posted 30 January 2012 - 08:18 PM

View PostCatalin, on 30 January 2012 - 05:14 PM, said:

Și vă pare rău sau care e problema? Sincer nu văd ce ar fi de comentat, poate doar să-i transmitem drum bun și cale bătută.
Dacă e vinovat, atunci să meargă unde trebuie. Aaa ... a primit cu suspendare și nu va merge la pușcărie.
nu-mi pare rau deloc...nu ma intereseaza cat va face puscarie sau cat nu va face......voiam doar sa spun inca nu e definitiva si irevocabila decizia....si sa nu mai inghitim orice gogoasa arunca astia in presa pentru a distrage atentia pt ca in final sa primeasca achitare

#13 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,856 posts

Posted 30 January 2012 - 10:16 PM

nu ma deranjeaza condamnarea ci modul in care a fost instrumentat si judecat dosarul. aviz viitorilor "candidati".
900 martori ai acuzarii si instanta admite doar 5 ptr aparare invocind celeritatea? hm

#14 barancris

Junior

• +Members
  • Pip
  • 30 posts

Posted 31 January 2012 - 06:46 PM

Nu stiu cat de vinovat sau de nevinovat este, nu am vazut dosarul, dar cert este ca multi au frisoane pe sira spinarii si vor fi mult mai atenti de acum inainte cu manariile .

#15 Daniel

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 224 posts

Posted 31 January 2012 - 08:05 PM

Pai la cite aiureli au facut nici nu este cazul sa mai faca ca , sunt full de bani iar ceilalti sunt morti de foame . Iar cu instrumentatul dosarelor nimic nu este de mirare . Ia sa fi fost un neica nimeni care a mincat gaina vecinului sa vedeti atunci ani grei de puscarie . Fiindca nu a mincat si cocosul . :)))))))))

#16 BGeorge

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • LocationOradea

Posted 30 March 2012 - 03:07 PM

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, în dosarul "Zambaccian", fiind achitat pentru infracţiunea de luare de mită.

Şi soţia fostului premier, Dana Năstase, a fost condamnată în dosarul cunoscut sub numele de "Zambaccian". Instanţa supremă a dispus condamnarea ei la trei ani de închisoare, tot cu suspendarea executării pedepsei, pentru "participaţie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamală", fiind achitată pentru complicitate la luare de mită şi şantaj.

Sursa http://www.antena3.r...ian-161596.html

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users