Jump to content

Cum pot atasa automat datele de contact pentru fiecare mail expediat?

date contact mail atasate mail Inserare mail semnatura mail Mail trimis Mail expediat

11 replies to this topic

#1 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 866 posts
  • LocationBacau

Posted 26 January 2012 - 02:56 PM

Cum pot sa pun antet la mail? Vreau ca sa se pastreze sa nu trebuiasca sa il scriu de fiecare data cand trimit cate un e.mail.
Multumesc!

#2 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 26 January 2012 - 02:58 PM

Te referi la "semnatura"?

#3 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 866 posts
  • LocationBacau

Posted 26 January 2012 - 03:07 PM

Nu Marius, imi trebuie la mail.ul de la serviciu, sa am antetul cu datele societatii, ca atunci cand trimit mail catre altii sa aibe si datele respectivei.

#4 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 26 January 2012 - 03:16 PM

Semnaturile din cadrul e-mail-lului sunt mesaje scurte care apar in mod automat la sfarsitul oricarui mesaj pe care il trimiti. Desi poti introduce cam orice, majoritatea semnaturilor includ anumite informatii standard cum sunt datele de contact, link catre site-ul firmei, etc.

#5 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 866 posts
  • LocationBacau

Posted 26 January 2012 - 03:22 PM

Pai asta vreau si eu, am gasit ceva la setari dar imi apar toate pe un singur rand, nu unul sub atul cum as vrea.

#6 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 26 January 2012 - 03:25 PM

Ce client de mail folosesti?

#7 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 866 posts
  • LocationBacau

Posted 26 January 2012 - 03:29 PM

Yahoo si gmail

#8 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 26 January 2012 - 07:10 PM

Pentru Gmail:
1. Te loghezi pe contul de Gmail.
2. Te duci la "Settings".
3. Te duci la "General" (este prima categorie si este deja selectata).
4. Cauti optiunea "Signature". Daca nu ai avut semnatura pana acum este selectat "No signature". Tu vei selecta campul de jos unde iti vei pune si semnatura. Momentan semnaturile in Gmail nu pot accesta imagini.
5. Nu uita sa dai "Save Changes".

Pentru Yahoo Mail:
1. Te loghez pe contul de mail Yahoo.
2. Te duci la "Options" si apoi "Mail Options".
3. Te duci apoi la "Signature".
4. Selectezi "Show a signature on all outgoing messages" si scrii semnatura pe care o doresti in campul respectiv.
5. Nu uita sa dai "Save Changes".

#9 DarkSide

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 341 posts

Posted 26 January 2012 - 07:19 PM

View PostMarius, on 26 January 2012 - 07:10 PM, said:

Pentru Yahoo Mail:
(...)
Nu am verificat dar cred ca asa nu face decat sa isi puna o semnatura, un footer. Ea vrea un antet, un header!
Cred ca mai degraba vrea ceva gen caseta de text, din Word. Doar ca, din cate stiu, in Yahoo nu merge. In gmail chiar n-am habar, n-am folosit niciodata.

#10 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,676 posts
  • LocationMangalia

Posted 26 January 2012 - 08:13 PM

View PostMarius, on 26 January 2012 - 03:16 PM, said:

Semnaturile din cadrul e-mail-lului sunt mesaje scurte care apar in mod automat la sfarsitul oricarui mesaj pe care il trimiti. Desi poti introduce cam orice, majoritatea semnaturilor includ anumite informatii standard cum sunt datele de contact, link catre site-ul firmei, etc.

Marius a punctat corect. În semnătură poţi pune orice. Cerasela foloseşte varianta signature, merge 100%. Mai jos ai şi un tutorial. Succes !

Edited by Dan, 26 January 2012 - 08:15 PM.

#11 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 26 January 2012 - 09:35 PM

View PostDarkSide, on 26 January 2012 - 07:19 PM, said:

Nu am verificat dar cred ca asa nu face decat sa isi puna o semnatura, un footer. Ea vrea un antet, un header!
Cred ca mai degraba vrea ceva gen caseta de text, din Word. Doar ca, din cate stiu, in Yahoo nu merge. In gmail chiar n-am habar, n-am folosit niciodata.
Corect, e vorba de semnatura in mail.
Mail-urile cu "header" si "footer" sunt de fapt template-uri in format html ce trebuie inserat de fiecare data cand trimiti un mail, se folosesc in general la newsletter.
Daca doriti template-uri pt mail, sunt milioane pe internet, diferenta si marele inconvenient e ca trebuie inserat in fiecare mesaj.
In schimb, in semnatura se pot introduce si coduri html cu imagini etc. (dupa dorinta fiecaruia) iar acesta semnatura este atasata automat la absolut toate mail-urile trimise.
Dupa parerea mea, e mult mai usor de utilizat semnatura. In functie de timpul disponibil, promit sa fac un tutorial si cateva modele de semnaturi cu cod html.

#12 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 866 posts
  • LocationBacau

Posted 27 January 2012 - 08:49 AM

Am reusit cu signature, multumesc pentru tutorial Dan, mersi Marius pentru detalii.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users