Fratilor am masina in parcare si e aproape complet acoperita cu zapada. Trebuie sa ies si sa o eliberez din zapada, dar cu peria pe care o am prin masina nu cred ca voi face mare lucru. Ma gandeam sa-mi iau o lopata pt dezapezire speciala pt auto. Ma intereseaza sa se poata demonta pentru a ocupa un loc cat mai mic in portbagaj.
Care ati folosit asa ceva?
Sunt bune de ceva? La ce sa fiu atent cand o aleg, din ce materiale ar fi de preferat sa fie?
Meci.
Lopata pentru zapada pliabila pt masina
Started by Octavian, Jan 26 2012 08:18 PM
lopata zapada dezapezire demontabila auto
8 replies to this topic
Posted 26 January 2012 - 08:18 PM
Posted 26 January 2012 - 08:28 PM
Vrei sa spui o lopata pliabila pt zapada 
Am vazut in kaufland, vreo 35 lei parca, genul asta
Sper ca nu intentionezi sa dai jos zapada de pe masina folosind lopata, indiferent din ce ar fi aceasta
Am vazut in kaufland, vreo 35 lei parca, genul asta
Sper ca nu intentionezi sa dai jos zapada de pe masina folosind lopata, indiferent din ce ar fi aceasta
Attached Files
Posted 26 January 2012 - 08:29 PM
Păi zăpada nu este şi ea pliabilă, Dane?
Posted 26 January 2012 - 08:39 PM
Interesant modelul, este ceva asemanator celor militare de pe vremuri.
Am aruncat un ochi pe net si ma gandeam la asa ceva:

Dar nu stiu cat de rezistente sunt, daca merita sau nu sa dau banii pe asa ceva.

Dar nu stiu cat de rezistente sunt, daca merita sau nu sa dau banii pe asa ceva.
Edited by Octavian, 26 January 2012 - 08:41 PM.
Posted 26 January 2012 - 08:43 PM
Și mie îmi trebuie așa ceva, neapărat.
Posted 26 January 2012 - 09:33 PM
Octavian după ce îţi achziţionezi lopata să o împrumuţi şi bravilor noştri colegi de la Bucureşti care se pare că au avut o noapte albă.
Attached Files
Posted 26 January 2012 - 10:50 PM
Nu e de la Bucuresti asta. In primul rand ca nu am auzit de un asemenea eveniment si in al doilea rand la noi nu mai exista veste de genul celei din fundal...
Posted 27 January 2012 - 12:14 AM
M-ar fi interesat daca ati cumparat si folosit vreunul o lopata pentru zapada ca cea din postul meu de mai sus.
Posted 27 January 2012 - 01:49 AM
Octavian, on 26 January 2012 - 08:39 PM, said:
Interesant modelul, este ceva asemanator celor militare de pe vremuri.

Eu am asa ceva. Mi se pare ok pt. o utilitate medie, pe zapada moale, afanata si mai putin pe cea inghetata. Sincer, am constatat ca nu e grozav de rezistenta, mai ales in zona imbinarii, la jumatate acolo. Pentru economisire de spatiu mi se pare ok. Eu o am de 2 ani.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users