Jump to content

Ajutor urgent! Persoane dubioase stau in fata locuintei mele

Amenintari Persoane dubioase Interlopi Camatari Pericol protectie

47 replies to this topic

#41 cristitm

Junior

• Banned
  • 19 posts

Posted 29 January 2012 - 01:44 PM

View PostCristi, on 29 January 2012 - 01:38 PM, said:

Vezi cum ti-ai dat arama pe fata? Ai dreptate, intr-adevar, acesta este un forum al politistilor tipici din Romania. Al politistilor care miros infractorii de la un kilometru distanta chiar daca au nasul infundat si pe care infractorii nu ii inghit deloc. Iti dau eu 20 de lei, parasesti forumul?

degeaba ii mirosi de la 1 km distanta daca nu faci nimic...intelegi acuma ce spun? si crede-ma nu am nevoie de 20 de lei a tai...iti dau eu 200 de euro numa nu mai fiti asa corupti...sau esti asa ofticat de ce scriu eu aici pentru ca si tu esti la fel ca si jandarmu ala??? eu va inteleg ca sunteti colegi..si vamesii de la moravita erau colegi..si cand i-au arestat pe toti gramada sau dat in gat de nu mai stiu pe unde sa fuga...cred ca asa se intampla si la voi...cand pica unu toti sunt solidari..cand picati toti va dat unii pe altii in primire.inteleg

View Postdanpin, on 29 January 2012 - 01:41 PM, said:

Pai si atunci de ce invoci camatarii sau proxenetii, daca tu esti curat si nu ai de-aface cu ei?

pentru ca asta este adevaru.sau nu e asa???????

#42 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 29 January 2012 - 01:45 PM

Eu cred ca te-ai nascut la sapte ani, iar cat de curand vei primi distinctia "Banned" pe acest forum daca vei continuua.

#43 cristitm

Junior

• Banned
  • 19 posts

Posted 29 January 2012 - 01:46 PM

orice as spune pe acest forum...nu am cum sa castig sa pic om bun...cand sunt 10 sacali in jurul tau nu ai cum sa scapi viu...imi cer scuze pentru deranju creat..nu voi mai scrie nimic deoarece sunt un infractor...mai nou infractorii cer ajutor pe forumuri

View PostMarius, on 29 January 2012 - 01:45 PM, said:

Eu cred ca te-ai nascut la sapte ani, iar cat de curand vei primi distinctia "Banned" pe acest forum daca vei continuua.

ce am facut ca sa primesc bann? va supara adevaru? sau???

este o tara libera domnilor politisti!!! fiecare spune ce il doare..sau...??????

#44 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 29 January 2012 - 01:47 PM

Infractorii care se respecta cer ajutorul avocatilor ca sa scape, pe bani multi. Micii gainari se mai documenteaza si de pe net, ca-i moka. :D

#45 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 29 January 2012 - 01:49 PM

@cristitm
Pai iti poti face un blog si poti scrie ce vrei tu pe el. Nu?
Libertatea asta nu inseamna ca ai dreptul sa intri in casa cuiva si sa-ti faci nevoile pe presul de la usa. Intelegi?!?!

#46 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,676 posts
  • LocationMangalia

Posted 29 January 2012 - 01:52 PM

Vă rog să îl banaţi pe acest individ. Pff nu pot să îţi răspund cum aş vrea cristitm tocmai pentru că sunt poliţist.

Edited by Dan, 29 January 2012 - 01:54 PM.

#47 Mateuta

anterior: jeffo

• +Member
  • PipPipPipPip
  • 518 posts
  • LocationSuceava

Posted 29 January 2012 - 01:53 PM

Ce debil mintal :D

#48 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,676 posts
  • LocationMangalia

Posted 29 January 2012 - 02:01 PM

Case closed. You are missunderstanding. If you can read me ? ca să citez un fost şef din poliţie. Aşa ai fost şi tu cristitm. Un caz închis şi o cauză pierdută.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users