Jump to content

Politisti de care suntem mandri

162 replies to this topic

#161 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 21 April 2012 - 06:26 AM

Dar accidentarile de la antrenamente nu le difuzeaza la sfarsit, ca in filemle cu Jackie Chan? :)

#162 LORD

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 852 posts
  • LocationSUCEAVA

Posted 04 May 2012 - 06:46 PM

Un angajat de la Serviciul Permise Botoşani a "bătut" un ofiţer sub acoperire

preluare adevarul.ro din 03 mai 2012

Un angajat al Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Botoşani a depistat zilele trecute un botoşănean cu act de identitate fals, în timp ce verifica documentele prezentate de acesta pentru examenul de permis auto.

Cartea de identitate a fost verificată cu ultraviolete şi s-a depistat cu uşurinţă că o parte din elementele de siguranţă lipseau. Codul judeţului era trecut eronat, codul numeric personal avea o cifră în plus.

Pentru că angajatul de la Permise se pregătea să anunţe organele abilitate, persoana s-a deconspirat. Nu era decât un test de fidelitate pe care angajatul de la ghişeu l-a trecut fără probleme.

„Verificând on-line şi-au dat seama că documentul era fals. Colegul nostru a solicitat persoanei respective documente în plus, aducându-i la cunoştinţă că ceea ce este consemnat acolo constituie infracţiune. În acel moment a devoalat acea testare pe care trebuie să o facă conform legii. Lucrurile astea se întâmplă destul de frecvent", a spus prefectul Cristian Roman.

Comentariu propriu : Eu sa fi fost in locul colegului de la pasapoarte, as fi sarit pe ofiterul sub acoperire, l-as fi pus la pamant regulamentar (a se citi imobilizare ) ca doar depistam un infractor ...nu stiam cine este, poate se opunea si il ajutam putin reglandu-i coastele, asta doar asa de flori de mar, ca sa-i treaca pofta domnului de a ma testa si sa stie si el ca are riscurile sale dar sa povesteasca nepotilor la pensie cum si-a furat-o din cauza scarbei de om ce este.

Am postat aici articolul pentru a felicita vigilenta colegului de la pasapoarte.

Edited by LORD, 04 May 2012 - 06:50 PM.

#163 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 04 May 2012 - 07:17 PM

Felicitări și colegilor ce au participat la această intervenție, iar felicitările mele se adresează tuturor colegilor ce au fost acolo, indiferent de formațiunea din care fac parte. Unii fără alții nu putem face nimic și trebuie întotdeauna să ne completăm unii pe alții.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users