Nu a mai putut plati ratele, a pierdut si banii pe care ii platise pana la acea data, are un copil iar dupa 20 de ani de serviciu s-a mutat cu chirie.
Parca ministerul odata in viata trebuie sa ajute fiecare politist sa-si cumpere ,,o casa". S-a intamplat?
Nu mai suntem militari, ca sa iti repet ce ti-a spus Catalin, priveste ,,uniforma" ca pe un echipament de protectie, si iti pot da asigurari ca electricianul de la CEZ este mult mai bine echipat decat majoritatea politistilor de la P.O., ca tot imi place mie domeniul.
Te-ai gandit macar o singura data ca s-ar putea ca niciun politist sa nu fi aruncat cu cascheta?
Eu am o singura cascheta, care are pretul de ,,catalog" la magazia IPJ 100 de leuti.
Crezi ca sunt chiar asa de tampit incat sa arunc cascheta la Cotroceni , iar atunci cand ajung acasa in buget sa am mai putin cu 100 de lei?
Sunt frumoase mitingurile organizate din fata televizorului, mai ales daca esti un lup moralist cu burta plina.
Nu sunt in masura sa il judec pe tanarul locotenent, o vor face cu siguranta altii si sunt convins ca va raspunde pentru ce a facut.
Pentru ca a gresit.
Insa apreciez curajul lui.
Sper sa-l ajute Dumnezeu si sa-si angajeze avocati foarte buni.
Va avea nevoie.
Edited by Elvis, 26 January 2012 - 11:21 AM.