Jump to content

De la ce poate iesi o alcoolemie de 0.03?

• You cannot reply to this topic
10 replies to this topic

#1 nitusilviu

Incepator

• Juniors
  • 1 posts

Posted 24 January 2012 - 05:55 PM

Buna ziua.Ma numesc Nitu Silviu si acum cateva zile am fost testat cu aparatul echilotest si mi-a iesit o alcoolemie de 0.03 la mie.D-l politist mi-a dat voie sa plec. Imi poate spune cineva de la ce poate iesi aceasta alcoolemie? Mentionez ca nu am consumat bauturi alcoolice. In aceea zi am baut cola, energizant, am mancat un sandvich si 2 banane. Va multumesc!

#2 Tiesto

clona frank

• Banned
  • 184 posts

Posted 24 January 2012 - 06:37 PM

Stiu ca s.a facut un studiu in acest sens. Nu esti singurul care a mai patit.o. Depinde de la om la om. Studiul s.a facut la un consum de cateva mere si ceva bautura energizanta. Din aceasta combinatie s.a produs o fermentare si uite ca a iesit putin alcool

#3 CYP79

anterior: JUVENTUS1979

• +Members
  • Pip
  • 29 posts
  • LocationBacau

Posted 25 January 2012 - 12:36 AM

Stai linistit ... sub 0.11 mg/l alcool pur in aerul expirat (etilotest), esti liber sa pleci!

#4 blue1guardian

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 219 posts
  • LocationBihor, România

Posted 25 January 2012 - 01:25 AM

Se numeşte marja de eroare a aparatului care poate merge până la 0.10 mg/l alcool pur in aerul expirat, din cate imi aduc aminte de la orele de legislatie rutiera din scoala.

#5 bolund

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 326 posts
  • LocationRomania

Posted 25 January 2012 - 09:49 AM

la aparatul "echilotest" e normal sa-ti iese 0,03! daca era etilotest poate iti iesea 0,00! limba asta romana e data naibii de tot...

#6 Bogdanel

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 423 posts

Posted 25 January 2012 - 12:38 PM

View Postbolund, on 25 January 2012 - 09:49 AM, said:

la aparatul "echilotest" e normal sa-ti iese 0,03! daca era etilotest poate iti iesea 0,00! limba asta romana e data naibii de tot...

buna asta :ner: :ner: :ner:

#7 Dau

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 113 posts
  • LocationGalaţi/București

Posted 25 January 2012 - 12:57 PM

Intr-adevar. :))))

#8 Rober7

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 25 January 2012 - 01:46 PM

ce repede l-ati lamurit ..railor... :ner:

#9 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 25 January 2012 - 02:03 PM

Cu siguranță a consumat și ceva ce conținea alcool, chiar într-o cantitate foarte mică și a uitat sau a omis să ne spună. Eu nu am văzut un alcooltest până în prezent care să fi dat rateuri. Și o spun din poziția unui individ ce a folosit și ce s-a jucat destul de mult cu un astfel de aparat.
La vremea când au venit aceste aparate și poliția a fost dotată cu ele, nu ni s-a spus că aparatele au o memorie ce poate fi verificată ulterior. Și ca orice oameni curioși de nivelul tehnologic la care omenirea a ajuns, polițiștii au "testat" aceste aparate, încercând să se conviongă singuri dacă legendele se confirmă sau nu sau să vadă dacă aparatul sesizează alcoolul după un pahar, după o bere, după o înghițitură, etc. Nu am auzit pe vreunul să fi reușit să "înșele" aparatul. Ba chiar au fost și ceva probleme când au venit de la București și au verificat memoria aparatelor și apăreau testări cu rezultate pozitive în zile libere, concediu, etc. S-a dat cu subsemnatul și chiar s-a lăsat cu sancțiuni.
Așa că eu vă pot spune cu siguranță, că dacă ai mâncat și o bombonică care are în componență alcool, în aparat o să iasă.

#10 bolund

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 326 posts
  • LocationRomania

Posted 25 January 2012 - 02:17 PM

Ai dreptate Cata, ne-am "jucat" si noi o data cu aparatul "echilotest" , si abia ne-am scos basma curata... :)))

#11 Ecou

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 156 posts
  • LocationBucuresti

Posted 27 January 2012 - 01:35 AM

Yep, iese de la o bomboana ce contine alcool. A fost odata acum cativa ani o speta simpatica, la un accident cu avarii, la 8 dimineata, un ditai domnu`, director de banca, spilcuit, la 4 ace s-a ciocnit cu o d-ra. Sufla increzator in etilotest si iese alcoolemie. Stupoare, baietii de la accidente il iau in raspar: cum domne`, ati tras o dusca de dimineata asa sa va incalziti pentru munca si alte mistouri d-astea. Ala se jura pa ma-sa ca nu a baut si etc. Se reia firul evenimentelor, ce a mancat, ce a baut, etc si isi aduce aminte ca mancase 2 bomboane cu lichior. De curiozitate, s-a mers cu el acasa, s-a luat cutia de bomboane si s-a facut un fel de experiment judiciar. Chiar iesea alcoolemie...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users