Jump to content

Teapa pe internet

33 replies to this topic

#21 ursuletul

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 22 January 2012 - 05:18 PM

View PostKraft, on 22 January 2012 - 05:03 PM, said:

ai zis ca ai 12acum ai 20 =))hai laso balta si daca la 20de ani iei teapa ca la 12ani e clara ca habar nu ai de viata ...si macar alea sunt firme autorizate care iti baga playeri cu firme fantome care fraieresc oameni de "20"inch

Ba tu te auzi ce zici?
Ce firme autorizate visezi acolo? este ilegal sa "imprumuti" Setmasterele sa le bagi in "afacerea ta"si sa bagi servere false in lista de internet pentru a produce o cantitate de playeri care mai apoi sa o vinzi + este ilegal sa detii un server de cs fara licenta asta este o acuzare si mai primesti incauna ca apare serverul pe lista masterelorsetti pe care au voie doar serverele licentiate de Valve.
Inceteaza sa mai scrii aberatii,si cred ca tu ai 12 ani ca vad ca vrei sa te dai mare in chiloti mici si esti pe langa.
Documenteaza-te daca nu stii si nu mai asculta ce zice unu si altul.
Si daca nu ai sa imi dai un raspuns, la ce am intrebat eu nu mai posta ca nu ma intereseaza ce ai de zis.

View PostCatalin, on 22 January 2012 - 05:06 PM, said:

Nu mă pricep la CS şi ce mai spui tu acolo. Dar referitor la întrebarea ta, după cum ţi-au spus şi colegii mei, dar şi maxu (ce este avocat, deci nu poate fi bănuit de vreo lipsă a obiectivităţii) chiar dacă vei depune o plângere la oricare secţie de poliţie, nu te vor putea ajuta cu nimic. Doar vei pierde vremea.
Litigiul dintre tine şi "amicul" respectiv este de natură civilă. Asta înseamnă că trebuie să-l chemi în judecată.
Ok ms de raspuns, si as avea vreo sansa?
E foarte simplu eu am un serviciu inchiriat legal (contract etc) si pentru ca sa imbunatatesc acest serviciul am cumparat de la el (nestiind daca e legal sau nu) un produs, am platit pentru el (am dovezi dupa cum am zis) iar el nu mi-a dat produsul (nefiind contract intre mine si individ)

#22 Kraft

Junior

• Members
  • Pip
  • 21 posts
  • LocationRm.Valcea

Posted 22 January 2012 - 06:52 PM

ma ca sa nu o mai lungesc,eu iti zic sa te lasi de cs ca nu e de tine mai ales ca zci ca setti nu e legala)habar nu ai daca zici ca ala tine redirecte) dute si lasa-ma te rog nu mai incepe iarasi o discutie,daca zici ca nu m eu habar asa sa fie,
DACA NU ESTE CONTRACT INTRE TINE SI INDIVID -POLITIA NU TE POATE AJUTA.

#23 VladM

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 357 posts
  • LocationConstanta

Posted 22 January 2012 - 07:50 PM

Ursulet... "tati".
Ce trebuie sa iti intre in cap, e faptul ca ala a scapat "basma curata" iar tu ai ramas cu dintii ranjiti si nu prea ai ce sa faci, practic. Daca te hotarasti in privinta varstei, te-as sfatui sa tii cont de ce ti-a spus maxu, si ce a concreztizat Catalin. Norme legale sunt, insa mustaria e mare.
"Afacerile" astea pe internet nu sunt niciodata de bun augur prin simplul fapt ca in astfel de cazuri nu exista o dovada clara, scrisa, iar escorci care fac mult pentru putin se gasesc la tot pasul. Ai avut ghinionul sa intalnesti unul, si mai rau de atat sa ai incredere in serviciile acestuia.
Prima greseala, din spusele tale e ca nu te-ai informat de la bun inceput privind natura serviciului acordat; parafrazand "(nestiind daca e legal sau nu)..." aflu oarecum graba ta de a gasi acel bun si probabil ieftin.
Sfatul meu e sa iti asumi responsabilitatea faptei tale si sa renunti in cautarea tapilor ispasitori.

#24 dark

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 179 posts

Posted 23 January 2012 - 09:09 PM

iar daca am luat un produs dar cand a ajuns la mine nu functiona ce pot face? el zice ca mergea cand l-a trimis prin curier si zice ca poate e de vina firma de curierat.... mai pot face ceva? iar acum persoana respectiva nu mai raspunde la telefon......

Edited by dark, 23 January 2012 - 09:10 PM.

#25 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,856 posts

Posted 23 January 2012 - 10:44 PM

daca ai factura, mergi la opc. daca nu, tzeapa.

#26 dark

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 179 posts

Posted 24 January 2012 - 10:12 AM

am decat chitanta de la curier pe care scrie numele lui si un nr de telefon. pe la politie nu pot face nimic?

#27 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 24 January 2012 - 11:42 AM

De unde ai cumparat obiectul in cauza? De pe un site gen okazii?

#28 dark

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 179 posts

Posted 24 January 2012 - 11:55 AM

da

#29 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 24 January 2012 - 12:11 PM

Ar trebui sa ai mai multe date decat atat, pentru ca la o astfel de tranzactie, dupa ce licitezi, ti se ofera adresa, numarul de telefon, id-ul celui cu care faci afacerea si asa mai departe. E foarte greu sa probezi ca el ti-a vandut un produs functional, chiar daca soliciti administratorilor site-ului sa iti dea descrierea produsului. Nu ai cum proba ca respectivul nu ti-a adus la cunostinta ca produsul nu mai era functional. Data viitoare cumpara cu garantie Excrow.

#30 dark

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 179 posts

Posted 24 January 2012 - 01:09 PM

asta e imi e invatatura de minte..... eu am luat nr lui de telefon l-am sunat si el mi-a cerut adresa unde sa trimita, iar pe chitanta de la curier apare decat numele nr de telfon si orasul ... atat nimic mai mult nu am de la el

#31 Corina1

Incepator

• Juniors
  • 1 posts

Posted 25 April 2012 - 03:12 PM

Buna ziua, mi-am facut cont aici deoarece sper ca ma veti ajuta. Am intrat intr-o zi pe tocmai.ro, am vazut un telefon la vanzare cu 100 RON si m-am gandit sa il cumpar. Am sunat pers. respectiva, am vorbit la telefon, i-am dat datele pesonale si mi l-a trimis prin posta romana. Astazi l-am ridicat, iar cand l-am deschis avea inauntru huse vechi din plastic pentru telefoane mobile. Nu ma ingrijoreaza banii pe care i-am pierdut, vreau doar sa il fac sa plateasca el mult mai mult de 100 RON pe care i-a furat practic de la mine. Am numele lui, numarul de telefon si adresa. Este din Ramnicu Valcea. Va rog daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cum sa procedez, sa depun o plangere, unde o depun, il dau in judecata. Mentionez ca este minor (l-am cautat pe Facebook dupa nume). A fost prima oara cand am facut o comanda pe net...

#32 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 25 April 2012 - 03:50 PM

Mic "hecar" in devenire, copilasul. Ai vreo proba ca ai discutat efectiv cu el sa iti vanda un telefon mobil?

#33 Insanity66

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 80 posts

Posted 25 April 2012 - 04:02 PM

Cum l-ai platit? Carte de credit, trimis banii prin posta...?

#34 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 25 April 2012 - 04:39 PM

Corina1, ai nevoie de orice document care sa ateste efectuarea tranzactiei, unde ai trimis banii, recipisa de la posta etc. Iar dupa poti face o sesizare foarte usor aici:
http://www.efrauda.ro
Daca nu e de competenta lor, sesizarea o sa fie directionata catre unitatea de politie competenta spre solutionare.

Bafta!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users