Kraft, on 22 January 2012 - 05:03 PM, said:
Ba tu te auzi ce zici?
Ce firme autorizate visezi acolo? este ilegal sa "imprumuti" Setmasterele sa le bagi in "afacerea ta"si sa bagi servere false in lista de internet pentru a produce o cantitate de playeri care mai apoi sa o vinzi + este ilegal sa detii un server de cs fara licenta asta este o acuzare si mai primesti incauna ca apare serverul pe lista masterelorsetti pe care au voie doar serverele licentiate de Valve.
Inceteaza sa mai scrii aberatii,si cred ca tu ai 12 ani ca vad ca vrei sa te dai mare in chiloti mici si esti pe langa.
Documenteaza-te daca nu stii si nu mai asculta ce zice unu si altul.
Si daca nu ai sa imi dai un raspuns, la ce am intrebat eu nu mai posta ca nu ma intereseaza ce ai de zis.
Catalin, on 22 January 2012 - 05:06 PM, said:
Litigiul dintre tine şi "amicul" respectiv este de natură civilă. Asta înseamnă că trebuie să-l chemi în judecată.
E foarte simplu eu am un serviciu inchiriat legal (contract etc) si pentru ca sa imbunatatesc acest serviciul am cumparat de la el (nestiind daca e legal sau nu) un produs, am platit pentru el (am dovezi dupa cum am zis) iar el nu mi-a dat produsul (nefiind contract intre mine si individ)