Teapa pe internet
Posted 22 January 2012 - 01:26 AM
Eu am un serviciu inchiriat pe internet cu contract la o firma din bucuresti, la care platesc lunar o anumita suma legal.
Cineva tot din romania ofera niste servicii contracost pentru imbunatatirea serviciului pe care il am eu. Eu am platit acestei persoane in decursul a 10 luni de zile aproximativ 300 euro, desii el nu mi-a oferit in totalitate serviciile doar 50%, acum mai exact astazi am platit iar acestui individ 100 ron dupa care am primit ignore pe messenger si la telefon nu raspunde.
Luni am de gand sa ma duc la o sectie de politie si sa fac o plangere ceva.
Prima intrebare este daca se poate face ceva, eu am ca dovezi niste chitante paypal, conversatii pe messenger si in arhiva si poze, i-am trimis si email-uri 2 la care nu am primit nici un raspuns, mai am o chitanta cand am cumparat un cod de reincarcare care ii l-am spus lui pe messenger si conversatia si cam atat.
Acest individ are un site nu stiu sigur daca are firma dar nu cred, chestia este ca a dat o gramada de tepe la o gramada de lume care nu a depus nici un fel de plangere, dar din cauza ca am fost tepuit o gramada de timp de el vreau sa fac ceva sa imi recuperez macar jumate din bani.
Multumesc.
Posted 22 January 2012 - 01:30 AM
Posted 22 January 2012 - 02:35 AM
În penal o să reușești cel mult o infracțiune de înșelăciune dar și aia trasă de păr... Părerea mea.
Posted 22 January 2012 - 07:47 AM
Cat timp ai ales sa mergi la "mica intelegere" cred ca ti-ai si asumat riscurile ce decurgeau de aici.
Daca nu ai un contract incheiat, din care sa rezulte obligatiile celuilalt, asumate de acesta, cred ca ai facut doar niste acte de caritate.
In afara de adresa de mail mai cunosti altceva despre el? Ca de ex. de unde este, cum se numeste, ce firma are, daca este abilitat si autorizat sa iti furnizeze serviciile respective?
Si cam ce ai vrea tu sa faca Politia pentru tine daca depui o plangere?
Daca respectivul ar fi condamnat la pedeapsa cu inchisoarea ai fi multumit?
.
ursuletul, on 22 January 2012 - 01:26 AM, said:
Teapa se da o singura data. Daca tu te complaci in situatia de tepuit o perioada de timp si continui sa ii platesti, se numeste masochism.
Posted 22 January 2012 - 11:57 AM
Posted 22 January 2012 - 12:49 PM
Marius, on 22 January 2012 - 01:30 AM, said:
Am un server de jocuri, toata lumea stie de jocul Counter Strike, in fine, acest individ iti baga playeri pe server contra unei sume de bani, are preturi tot etc la el pe site.
Nu exista nici un contract ...
BauX78, on 22 January 2012 - 02:35 AM, said:
În penal o să reușești cel mult o infracțiune de înșelăciune dar și aia trasă de păr... Părerea mea.
danpin, on 22 January 2012 - 07:47 AM, said:
Cat timp ai ales sa mergi la "mica intelegere" cred ca ti-ai si asumat riscurile ce decurgeau de aici.
Daca nu ai un contract incheiat, din care sa rezulte obligatiile celuilalt, asumate de acesta, cred ca ai facut doar niste acte de caritate.
In afara de adresa de mail mai cunosti altceva despre el? Ca de ex. de unde este, cum se numeste, ce firma are, daca este abilitat si autorizat sa iti furnizeze serviciile respective?
Si cam ce ai vrea tu sa faca Politia pentru tine daca depui o plangere?
Daca respectivul ar fi condamnat la pedeapsa cu inchisoarea ai fi multumit?
.
Teapa se da o singura data. Daca tu te complaci in situatia de tepuit o perioada de timp si continui sa ii platesti, se numeste masochism.
As vrea sa imi recuperez banii atat, deoarece nu sunt singurul pagubit, mai sunt o gramada dar ei nu pot face ceva deoarece au sub 18 ani, iar probabil parintii lor habar nu au de ce fac.
Daca ar fi condamnat la inchisoare as fi multumit daca nu as recupera banii, pentru ca el face pe luna aproximativ 2000 euro cu chestia asta din care mai da tepe de 200-300 deci ii merge bine.
Posted 22 January 2012 - 12:53 PM
ursuletul, on 22 January 2012 - 12:49 PM, said:
Cunosc nume adresa oras cod postal tot, nu este autorizat iar ceea ce face este ilegal daca o anumita firma si anume Valve il prinde va sta cativa ani dupa gratii pe putin, dar nu ma intereseaza pe mine.
Cand ai "batut palma" cu el nu stiai ca ceea ce face este ilegal?
ursuletul, on 22 January 2012 - 12:49 PM, said:
Daca ar fi condamnat la inchisoare as fi multumit daca nu as recupera banii...
Posted 22 January 2012 - 12:56 PM
Ok, il astept pe basescu sa vina sa il caute.
Eu am avut o intrebare la care credeam ca gasesc un raspuns nu sa ma iei la misto.
Posted 22 January 2012 - 01:05 PM
ursuletul, on 22 January 2012 - 12:56 PM, said:
De ce crezi tu ca politia ar trebui sa iti recupereze tie niste bani pe care singurel, cu manuta ta, i-ai dat aluia?
La intrebarea ta a raspuns deja maxu08.
Posted 22 January 2012 - 01:44 PM
Edited by Kraft, 22 January 2012 - 01:45 PM.
Posted 22 January 2012 - 02:41 PM
Posted 22 January 2012 - 02:46 PM
Posted 22 January 2012 - 03:01 PM
Posted 22 January 2012 - 03:11 PM
Posted 22 January 2012 - 04:18 PM
Kraft, on 22 January 2012 - 02:46 PM, said:
Am 12 ani, asta nu conteaza.
Serverul meu e hostat la krond, in ultimii 2 ani de la ei am.
Si nu am dat atatia bani pe un server de cs, am dat pe dropuri.
Posted 22 January 2012 - 04:38 PM
Posted 22 January 2012 - 04:53 PM
Eu am pus o intrebare, am platit ceva si nu am primit, am dovada ca am platit si am dovada ca nu am primit, nu am intrebat eu altceva.
Si pentru cunostinta ta generala am peste 20 de ani si joc cs de peste 8 ani, si am avut o gramada de servere, u ai zis ca ai serverul ala pgl.pss-live.ro, ia frumos si intreabal pe ca1ne cu cine a deschis comunitatea pss-live acum 2-3 ani.
Si inca ceva sa iti demonstrez ca esti pe langa """cele mai bune dropuri sunt cele de la setti..de la jucausii""""
Stii ce e ala Setmaster (Mastere Setti)? eu iti garantez ca nu. Si ca sa iti faci o idee cum face el dropurile iti explic, are dedicat cu banda de 1 gb am impresia ca e a lui personal, daca nu o fi inchiriat, a bagat redirecte la greu pe el si toate redirectionarile i le face pe un ip si anume ip-ul lui 89..... pe care are platforma care redirectioneaza jucatorii si se fac repartizarile de ?% ... cam asta e .....
In fine nu ma intereseaza ce si cum, doar sa primesc raspuns la intrebarea care am pus-o atat, oricum o sa merg maine la politie sa intreb si acolo dupa care o sa consult un avocat.
Posted 22 January 2012 - 05:03 PM
Edited by Kraft, 22 January 2012 - 05:03 PM.
Posted 22 January 2012 - 05:06 PM
ursuletul, on 22 January 2012 - 04:53 PM, said:
Litigiul dintre tine şi "amicul" respectiv este de natură civilă. Asta înseamnă că trebuie să-l chemi în judecată.
Posted 22 January 2012 - 05:09 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users