Jump to content

Poliţişti de elită pe Discovery Channel

politisti elita trupe speciale mascati dpir sir sias spir ssir emisiune tv

64 replies to this topic

#21 VladM

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 357 posts
  • LocationConstanta

Posted 24 January 2012 - 05:56 PM

Un proiect ambitios, frumos, care promite definitia activitatii politistilor pentru siguranta cetatenilor si statului roman, cel putin al uneia dintre activitati. Desi proiectul vizeaza doar o ramura a Politiei Romane, respectiv cea a Serviciilor de Interventie Speciala si Rapida din cadrul M.A.I, va fi unul care, va arata, in acelasi timp curajul si ambitia care isi au locul in fiecare politist din aceasta tara, intr-un oarecare fel, sau altul. Dupa cum si Cristi spunea mai sus, politisti de elita, ar trebui numiti toti politistii din Romania, prin faptul ca, indiferent de comportament, actiuni, politistul din Romania isi risca viata probabil, in fiecare zi, pentru ca cetateanul roman a fost si este in continuare, "personajul colectiv" care cere "capul lui Motoc" fara a stii in adevaratul sens al cuvantului, "de ce?".
Inca odata imi exprim respectul fata de politistii prezenti pe forum si celor din tara, care, indiferent de imprejurare si-au pastrat conduita si au facut ceea ce trebuia facut, pentru siguranta noastra, a cetatenilor.
Rog celor care sunt prezenti pe politisti.ro sa ne indrumati pe noi in continuare, cei care dorim sa mergem pe urmele voastre, asa cum ati facut-o si pana acum, direct sau indirect.

#22 DarkSide

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 341 posts

Posted 24 January 2012 - 08:46 PM

View Postarcan, on 24 January 2012 - 04:10 PM, said:

Pai nu sunt de acord cu tine.Tocmai spuneam ca iti pot enumera structuri,unde oamenii vor sa faca performanta.

Aaa, atunci scuze!
Care ar fi?

@VladM: Tu fie esti ultimul reprezentant al Romantismului Tarziu, fie ai un umor de o finete fantastica. Recunosc ca mi-ar placea sa fie ultima varianta. :) Dar bravo, indiferent care din variante e cea reala...

Edited by DarkSide, 24 January 2012 - 08:50 PM.

#23 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,106 posts
  • LocationWild West

Posted 25 January 2012 - 06:25 PM

Pot dar nu o fac.Te las sa iti dai seama singur.

#24 mythraptor

Junior

• Banned
  • 41 posts
  • LocationUndeva in Romania

Posted 25 January 2012 - 06:48 PM

Atunci poate ai putea sa ne "iluminezi" pe noi ceilalti, pentru ca mie unul mi se pare o utopie ce spui tu..Sigur, sunt politisti/oameni/ce vrei tu care isi doresc performanta, insa n-am intalnit un colectiv macar in care toti sa-si doreasca acelasi lucru (..deodata, poate doar pe rand ^_^ )
Legat de materialul de pe Discovery sincer abia astept sa-l urmaresc, ma bucur ca in sfarsit mai facem si noi un pas inainte!

Edited by mythraptor, 25 January 2012 - 06:49 PM.

#25 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,106 posts
  • LocationWild West

Posted 25 January 2012 - 06:52 PM

Prietene, din moment ce esti asa sigur, orice as zice eu, ai contesta.Deci nu are utilitate.AM zic ca sunt si pot enumera.Si am mai zis ca desi pot, nu o voi face.
Pacat ca aveti asa parere proasta de colegii vostrii...

#26 mythraptor

Junior

• Banned
  • 41 posts
  • LocationUndeva in Romania

Posted 25 January 2012 - 06:57 PM

M-ai inteles gresit arcan, intotdeauna mi-am sprijinit colegii si in fata altora le-am luat apararea, despre foarte multi am o parere foarte buna si tot atat de multi au foarte multe calitati insa nu pot spune cu mana pe inima, fie vorba intre noi, ca toti isi doresc performanta..

#27 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 25 January 2012 - 07:09 PM

În acest topic se discută despre forțele speciale ale poliției, ai căror componenți sunt polițiști.
Vă rog să nu vă îndepărtați de subiectul topicului, discutând despre alte structuri sau să vă legați de fiecare cuvânt ori exprimare. Sunt discuții sterile și fără vreun rost. Stabilirea dacă într-un colectiv absolut toți să-și dorească același lucru nu are nicio relevanță. E o absurditate. Și vă mai dau o veste ... probabil surprinzătoare pt unii, nicăieri în lume nu există astfel de structuri în care absolut toți să aibă aceleași dorințe, țeluri, etc. E ceva firesc, tocmai pentru că așa e natura umană.
Dacă există structuri în Poliția Română unde se dorește să se facă performanță? Da există, pentru că această etichetă se poate atribui unei astfel de structuri chiar și dacă nu toți cei ce formează acel colectiv nu-și doresc acest lucru, dar majoritatea dintre ei o fac.
Vreți exemple? Păi chiar cei din subiectul acestui topic sunt un exemplu, sau cei de la Constanța, Timișoara și multe alte structuri speciale ale poliției din țară. Chiar dacă nu toate, majoritatea acestora au reușit să facă din [cenzurat] bici și care să mai și pocnească, în condițiile în care majoritatea acestor structuri nu au primit nici măcar minimul necesar dotării. Majoritatea polițiștilor de aici și-au achiziționat din buzunar echipamentele și tot singuri s-au interesat, au luat legătura cu colegi din țări cu apă caldă, i-au convins să vină aici și să îi învețe, etc, etc. Asta denotă pasiune și dorința de a face performanță. Iar ceea ce spun este confirmat tocmai de aceeastă recunoaștere indirectă a celor de la Discovery, care nu au ales alte structuri.

#28 DarkSide

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 341 posts

Posted 25 January 2012 - 07:09 PM

@arcan:
Right. Si eu pot sa iti arat un crocodil care zboara. Pe care sigur ca il vei contesta. Ce-i drept, zboara doar la maxim un metru de sol. C'mon! :doh:

Cat despre parerea proasta pe care o avem despre colegi, las-o, nu suci declaratia, ca nu tine. :D Nu am zis ca am "asa parere proasta despre colegii nostri". (vezi, din nou ne jucam cu articolul hotarat). parerea mea proasta se rasfrange asupra unor colegi. Cu un singur i. La fel cum aia buna se rasfrange asupra altor colegi. Din nou cu un singur i. Deci nu fac ca tine sau ca Vlad. Nu absolutizez. Nici pozitiv nici negativ.

Sunt politisti care vor performanta, sunt politisti care nu, spun eu.
Sunt structuri in care toti politistii vor performanta, spui tu.
Curajul si ambitia isi au locul in fiecare politist din tara asta, spune VladM.

Hai sa intrebam publicul, care din noi viseaza frumos... :clip:

Edited by DarkSide, 25 January 2012 - 07:10 PM.

#29 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,106 posts
  • LocationWild West

Posted 25 January 2012 - 10:47 PM

Cred Ca userul Catalin a spus cam tot.Eu mai adaug ca daca stam sa facem semantica si sa despicam firul in patru ,pierdem timpul de pomana.
Pana sa apari tu Darkside,oamenii discutau normal, fara sa debiteze fraza bombastice, semidocte si fara rost, si erau mai putini care se straduiau sa dovedeasca celorlalti cat de gicacontra pot fi ei......Prefer sa revenim la tonul de dinainte de aparitia ta, era mult mai constructiv.

p.s.vis a vis de visatori:

daca vreunul dintre voi crede ca in fortele speciale americane -par example-, TOTI vor sa faca performanta, sau ca in ...ce vreti voi de unde vreti voi TOTI vor sa faca performanta,eu va recomand sa schimbati categoria de filme la care va uitati.
Nicaieri in lumea asta, in nici o comunitate mica sau mare nu se poate ca TOTI sa vrea ceva la fel de mult.Este o utopie copilareasca sa crezi asa ceva...

Edited by arcan, 25 January 2012 - 10:53 PM.

#30 DarkSide

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 341 posts

Posted 26 January 2012 - 10:22 AM

View Postarcan, on 25 January 2012 - 10:47 PM, said:

Cred Ca userul Catalin a spus cam tot.Eu mai adaug ca daca stam sa facem semantica si sa despicam firul in patru ,pierdem timpul de pomana.

Mai ales cand ne depaseste...

Pana sa apari tu Darkside,oamenii discutau normal, fara sa debiteze fraza bombastice, semidocte si fara rost, si erau mai putini care se straduiau sa dovedeasca celorlalti cat de gicacontra pot fi ei......Prefer sa revenim la tonul de dinainte de aparitia ta, era mult mai constructiv.
daca ma apuc acum sa ma iau de par cu tine, metaforic, desigur, si sa iti demonstrez ca semidoctismul e o chestiune de optica, poate de fapt apreciatorul e cel caruia ii lipsesc capacitatile comprehensive samd, o sa spui ca jignesc, ca atac, ca intep.
Dar tu ce faci? ...debitezi..., ...semidocte..., ...fara rost...? Pana la urma cine te pune sa le citesti? Te deranjeaza? Apasa butonul de ignore sau du-te frate pe sectiunea de bancuri, sunt sigur ca vei gasi cel putin cateva suficient de docte pentru tine.
Tu imi spui mie de fraze bombastice, pentru faptul ca am rezerve exact fata de unii care mai au putin si declara ca toti politistii sunt icoane in altar sa-i pui, la inchinat?!

Ai ceva sa imi spui, fa-o-n privat sau cere-mi numarul de telefon si spune-mi-o direct, dar pana atunci fa-ti sul preferintele si baga-le...la pastrat. Nu ma straduiesc sa dovedesc nimic, asta e doar in mintea ta, pur si simplu postez acolo unde am ceva de spus si faptul ca o fac de obicei acolo unde nu sunt de acord cu o parere sau alta e pentru ca nu vad sensul pentru care, daca sunt de acord cu cineva, sa ma bag ca prostul in seama si sa spun ca da, si eu am aceeasi parere ca el, ca are dreptate, ca asa e samd. Daca omul ala a venit cu un raspuns sau o solutie, o idee, corecta, desteapta,inteligenta, frumosa etc , la ce dracu sa mai ma bag si eu?! Doar ca sa aplaud?

p.s.vis a vis de visatori:

daca vreunul dintre voi crede ca in fortele speciale americane -par example-, TOTI vor sa faca performanta, sau ca in ...ce vreti voi de unde vreti voi TOTI vor sa faca performanta,eu va recomand sa schimbati categoria de filme la care va uitati.
Nicaieri in lumea asta, in nici o comunitate mica sau mare nu se poate ca TOTI sa vrea ceva la fel de mult.Este o utopie copilareasca sa crezi asa ceva...
Uite, cu partea asta sunt de acord. Atat ca idee cat si ca formulare. Acum ce ar trebui sa fac? Sa incep sa zic Da, fratilor, are drepate Arcan, exact asa gandesc si eu, bravo lui, v-a zis-o, uraaaaa! ?
Nu, ma multumesc sa citesc, sa constat ca e exact ce gandesc si eu si tac.

Edited by DarkSide, 26 January 2012 - 10:27 AM.

#31 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 26 January 2012 - 11:11 PM

Echipele Discovery, impresionate

Cameramanii Discovery au însoțit echipele de poliție în timpul mai multor tipuri de activități. Cele mai interesante, dar și periculoase misiuni au fost descinderile la locuințele unor membri ai rețelelor de crimă organizată, dar și flagraturile organizate pentru prinderea traficanților de droguri. În aceste cazuri, echipele de filmare au urmărit mascații în timp ce percheziționau imobilele infractorilor. Agenții de poliție ofereau și explicații pentru modul în care acționează în timpul raziilor.

La acest proiect au colaborat atât angajați ai Poliției Capitalei, cât și oameni ai legii de la Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). Reprezentanții Ministerului de Interne au spus că producătorii serialului au fost cu adevărat impresionați de modul în care polițiștii și-au făcut meseria și că au fost impresionați de antrenamentele dure la care participă aceștia.

Documentar complet

Fiecare episod şi fiecare poveste individuală sunt relatate din perspectiva ofiţerilor de poliţie implicaţi, care comentează evenimentele pe măsură ce se derulează şi care apoi, după finalizarea misiunii, explică tot ce s-a întâmplat pe parcurs. De asemenea, fiecare episod prezintă tacticile folosite de echipele de poliţişti şi abordările specifice pentru fiecare zonă în parte.

Pe lângă misiunile reale de luptă împotriva infracţionalităţii, fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor modul în care aceste trupe speciale se pregătesc zi de zi: arte marţiale, luptă corp la corp şi tactici speciale de pregătire (urmăriri cu maşini de mare viteză, respingerea unui atac aerian din partea unui elicopter care aterizează pe acoperişul unei clădiri etc).

„Politişti de elită“ a fost filmat de echipa care a realizat cunoscutul serial „Tehnici esenţiale de supravieţuire“, din care fac parte Charlie Smith, producător, şi Simon Reay, cameramanul lui Bear Grylls.

Suntem onoraţi de faptul că am fost acceptaţi în interiorul unor asemenea unităţi de elită şi am putut să producem această serie incredibilă, cu imagini şi evenimente prezentate în premieră absolută. Am ajuns acolo unde nicio echipă de filmare nu a mai ajuns vreodată, prezentând în detaliu vieţile reale ale acestor poliţişti cu adevărat extraordinary“, a declarat Allen Scheid, producător executiv pentru Atom Productions International.

sursa | adevarul.ro

#32 Ecou

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 156 posts
  • LocationBucuresti

Posted 26 January 2012 - 11:22 PM

Am discutat cu cativa baieti care au participat la filmari, in special cei din Serviciul Politiei Delta Dunarii. TOtusi, ca intotdeauna, au fost cateva faza dragute in care s-a imbinat realitatea cu oleaca de coreografie ca sa dea bine la filmare acolo. Toti au remarcat insa echipamentul formidabil pe care l-au avut cei de la DIscovery si daruirea acestora ca sa iasa ceva deosebit.
Un eveniment, o premiera, ceva deosebit, un pas pentru cresterea imaginii institutiei, cred eu.

Sa speram ca vor veni in fiecare an :)

#33 DarkSide

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 341 posts

Posted 26 January 2012 - 11:23 PM

Eu ma intreb, oare de ce CACATURILE noastre de televizuni nu s-au bagat niciodata sa produca asa ceva? La noi face mai mult rating un avorton ca Mircea Badea care se da mare cum l-a balacarit el pe ala de circulatie care a indraznit sa-i ceara actele, un sugator de acadele vii ca Lazarus care arata el cum a fost dizolvata Elodia cu lesie de rufe sau o frigida alcoolica ca Andreea Cretulescu care isi raraie ineptiile aratand cum ar prinde ea pana la pranz toti hotii din Romania si pana seara si pe mama lor. Sau a ei...

Admin, emoticoane cu vomitat de ce nu ai pus? :angry:

Edited by DarkSide, 26 January 2012 - 11:23 PM.

#34 Kraft

Junior

• Members
  • Pip
  • 21 posts
  • LocationRm.Valcea

Posted 26 January 2012 - 11:36 PM

forate tare acest film( chiar s iproiect putem sa il numim),felicitari/bafta celor care s-au implicat!

#35 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 26 January 2012 - 11:38 PM

Nici nu putem compara Discovery cu râsurile de televiziuni pe care le avem noi. În timp ce ăia fac emisiuni adevărate pe care le privești de drag, ai noștri fac seriale ca "State de România" (sper că nu i-am pocit denumirea, e vb despre telovela aia penibilă cu țigani). Ai noștri sunt lipsiți de idei, imaginație și orice altceva, dar sunt obsedați de can-can. În fiecare buletin de știri apare ciobanul ăla în știri de tot râsul, iar ziariștii se milogesc de telespectatori să le mai trimită și lor un clip sau o poză ... poate, poate fabrică și ei o știre.

#36 Daniel24

anterior: policeman90

• +Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
  • LocationBC

Posted 10 April 2012 - 08:53 PM

sper sa apara pe youtube episoadele cand ii vor da pe ai nostri,ca in perioada aia voi fi la Campina,sa dau examenele alea senzationale si fantastice :blink: .am vazut reclama,pai de cum incepea reclama se auzea "POLITIA!CULCAT!" si sarea usa din balamale si infractorii erau pe burta,iar la final tot ai nostri,in banci,asteptand urmatoarea misiune(se uita un luptator cu niste ochi de te treceau fiorii pe sira spinarii daca erai infractor si aveai de-a face cu el) :emo-yessir:

Edited by policeman90, 10 April 2012 - 08:55 PM.

#37 Eduard

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,110 posts

Posted 10 April 2012 - 09:25 PM

Multa bafta la examen @policeman90 si sa-ti dea dumnezeu sa reusesti ca sa simti pe propria piele ce inseamna sa zici "POLITIA! CULCAT!" .
Este un sentiment de nedescris . Prin aceasta este frumoasa munca de politie !

#38 Daniel24

• +Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
  • LocationBC

Posted 10 April 2012 - 09:39 PM

multumesc frumos domnule @Eduard,sa dea Domnul sa ne fie bine tuturor,va salut :emo-yessir: pentru sentimente si asta am vrut sa fac de mic,de asta am intrat in politie,nu pentru salariul "baban".Eu,personal,sunt mandru ca voi purta uniforma statului,chiar daca mi se va umple frigiderul de carne in fiecare zi :ner:

Edited by policeman90, 10 April 2012 - 09:40 PM.

#39 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 10 April 2012 - 10:10 PM

policeman90 ai vazut asta: http://www.youtube.com/PolitistiRo

#40 Daniel24

• +Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
  • LocationBC

Posted 11 April 2012 - 09:39 AM

@Marius,am vazut si clipul ala,e adevarat fiecare cuvant de acolo :emo-yessir: dar am vazut si reclama de pe discovery si sper sa puna episoadele cu ai nostri pe youtube,sa ii vad si eu :good:

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users