Poliţişti de elită pe Discovery Channel
Posted 24 January 2012 - 05:56 PM
Inca odata imi exprim respectul fata de politistii prezenti pe forum si celor din tara, care, indiferent de imprejurare si-au pastrat conduita si au facut ceea ce trebuia facut, pentru siguranta noastra, a cetatenilor.
Rog celor care sunt prezenti pe politisti.ro sa ne indrumati pe noi in continuare, cei care dorim sa mergem pe urmele voastre, asa cum ati facut-o si pana acum, direct sau indirect.
Posted 24 January 2012 - 08:46 PM
arcan, on 24 January 2012 - 04:10 PM, said:
Aaa, atunci scuze!
Care ar fi?
@VladM: Tu fie esti ultimul reprezentant al Romantismului Tarziu, fie ai un umor de o finete fantastica. Recunosc ca mi-ar placea sa fie ultima varianta.
Edited by DarkSide, 24 January 2012 - 08:50 PM.
Posted 25 January 2012 - 06:48 PM
Legat de materialul de pe Discovery sincer abia astept sa-l urmaresc, ma bucur ca in sfarsit mai facem si noi un pas inainte!
Edited by mythraptor, 25 January 2012 - 06:49 PM.
Posted 25 January 2012 - 06:57 PM
Posted 25 January 2012 - 07:09 PM
Vă rog să nu vă îndepărtați de subiectul topicului, discutând despre alte structuri sau să vă legați de fiecare cuvânt ori exprimare. Sunt discuții sterile și fără vreun rost. Stabilirea dacă într-un colectiv absolut toți să-și dorească același lucru nu are nicio relevanță. E o absurditate. Și vă mai dau o veste ... probabil surprinzătoare pt unii, nicăieri în lume nu există astfel de structuri în care absolut toți să aibă aceleași dorințe, țeluri, etc. E ceva firesc, tocmai pentru că așa e natura umană.
Dacă există structuri în Poliția Română unde se dorește să se facă performanță? Da există, pentru că această etichetă se poate atribui unei astfel de structuri chiar și dacă nu toți cei ce formează acel colectiv nu-și doresc acest lucru, dar majoritatea dintre ei o fac.
Vreți exemple? Păi chiar cei din subiectul acestui topic sunt un exemplu, sau cei de la Constanța, Timișoara și multe alte structuri speciale ale poliției din țară. Chiar dacă nu toate, majoritatea acestora au reușit să facă din [cenzurat] bici și care să mai și pocnească, în condițiile în care majoritatea acestor structuri nu au primit nici măcar minimul necesar dotării. Majoritatea polițiștilor de aici și-au achiziționat din buzunar echipamentele și tot singuri s-au interesat, au luat legătura cu colegi din țări cu apă caldă, i-au convins să vină aici și să îi învețe, etc, etc. Asta denotă pasiune și dorința de a face performanță. Iar ceea ce spun este confirmat tocmai de aceeastă recunoaștere indirectă a celor de la Discovery, care nu au ales alte structuri.
Posted 25 January 2012 - 07:09 PM
Right. Si eu pot sa iti arat un crocodil care zboara. Pe care sigur ca il vei contesta. Ce-i drept, zboara doar la maxim un metru de sol. C'mon!
Cat despre parerea proasta pe care o avem despre colegi, las-o, nu suci declaratia, ca nu tine.
Sunt politisti care vor performanta, sunt politisti care nu, spun eu.
Sunt structuri in care toti politistii vor performanta, spui tu.
Curajul si ambitia isi au locul in fiecare politist din tara asta, spune VladM.
Hai sa intrebam publicul, care din noi viseaza frumos...
Edited by DarkSide, 25 January 2012 - 07:10 PM.
Posted 25 January 2012 - 10:47 PM
Pana sa apari tu Darkside,oamenii discutau normal, fara sa debiteze fraza bombastice, semidocte si fara rost, si erau mai putini care se straduiau sa dovedeasca celorlalti cat de gicacontra pot fi ei......Prefer sa revenim la tonul de dinainte de aparitia ta, era mult mai constructiv.
p.s.vis a vis de visatori:
daca vreunul dintre voi crede ca in fortele speciale americane -par example-, TOTI vor sa faca performanta, sau ca in ...ce vreti voi de unde vreti voi TOTI vor sa faca performanta,eu va recomand sa schimbati categoria de filme la care va uitati.
Nicaieri in lumea asta, in nici o comunitate mica sau mare nu se poate ca TOTI sa vrea ceva la fel de mult.Este o utopie copilareasca sa crezi asa ceva...
Edited by arcan, 25 January 2012 - 10:53 PM.
Posted 26 January 2012 - 10:22 AM
arcan, on 25 January 2012 - 10:47 PM, said:
Mai ales cand ne depaseste...
Pana sa apari tu Darkside,oamenii discutau normal, fara sa debiteze fraza bombastice, semidocte si fara rost, si erau mai putini care se straduiau sa dovedeasca celorlalti cat de gicacontra pot fi ei......Prefer sa revenim la tonul de dinainte de aparitia ta, era mult mai constructiv.
Dar tu ce faci? ...debitezi..., ...semidocte..., ...fara rost...? Pana la urma cine te pune sa le citesti? Te deranjeaza? Apasa butonul de ignore sau du-te frate pe sectiunea de bancuri, sunt sigur ca vei gasi cel putin cateva suficient de docte pentru tine.
Tu imi spui mie de fraze bombastice, pentru faptul ca am rezerve exact fata de unii care mai au putin si declara ca toti politistii sunt icoane in altar sa-i pui, la inchinat?!
Ai ceva sa imi spui, fa-o-n privat sau cere-mi numarul de telefon si spune-mi-o direct, dar pana atunci fa-ti sul preferintele si baga-le...la pastrat. Nu ma straduiesc sa dovedesc nimic, asta e doar in mintea ta, pur si simplu postez acolo unde am ceva de spus si faptul ca o fac de obicei acolo unde nu sunt de acord cu o parere sau alta e pentru ca nu vad sensul pentru care, daca sunt de acord cu cineva, sa ma bag ca prostul in seama si sa spun ca da, si eu am aceeasi parere ca el, ca are dreptate, ca asa e samd. Daca omul ala a venit cu un raspuns sau o solutie, o idee, corecta, desteapta,inteligenta, frumosa etc , la ce dracu sa mai ma bag si eu?! Doar ca sa aplaud?
p.s.vis a vis de visatori:
daca vreunul dintre voi crede ca in fortele speciale americane -par example-, TOTI vor sa faca performanta, sau ca in ...ce vreti voi de unde vreti voi TOTI vor sa faca performanta,eu va recomand sa schimbati categoria de filme la care va uitati.
Nicaieri in lumea asta, in nici o comunitate mica sau mare nu se poate ca TOTI sa vrea ceva la fel de mult.Este o utopie copilareasca sa crezi asa ceva...
Nu, ma multumesc sa citesc, sa constat ca e exact ce gandesc si eu si tac.
Edited by DarkSide, 26 January 2012 - 10:27 AM.
Posted 26 January 2012 - 11:11 PM
Echipele Discovery, impresionate
Cameramanii Discovery au însoțit echipele de poliție în timpul mai multor tipuri de activități. Cele mai interesante, dar și periculoase misiuni au fost descinderile la locuințele unor membri ai rețelelor de crimă organizată, dar și flagraturile organizate pentru prinderea traficanților de droguri. În aceste cazuri, echipele de filmare au urmărit mascații în timp ce percheziționau imobilele infractorilor. Agenții de poliție ofereau și explicații pentru modul în care acționează în timpul raziilor.
La acest proiect au colaborat atât angajați ai Poliției Capitalei, cât și oameni ai legii de la Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). Reprezentanții Ministerului de Interne au spus că producătorii serialului au fost cu adevărat impresionați de modul în care polițiștii și-au făcut meseria și că au fost impresionați de antrenamentele dure la care participă aceștia.
Documentar complet
Fiecare episod şi fiecare poveste individuală sunt relatate din perspectiva ofiţerilor de poliţie implicaţi, care comentează evenimentele pe măsură ce se derulează şi care apoi, după finalizarea misiunii, explică tot ce s-a întâmplat pe parcurs. De asemenea, fiecare episod prezintă tacticile folosite de echipele de poliţişti şi abordările specifice pentru fiecare zonă în parte.
Pe lângă misiunile reale de luptă împotriva infracţionalităţii, fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor modul în care aceste trupe speciale se pregătesc zi de zi: arte marţiale, luptă corp la corp şi tactici speciale de pregătire (urmăriri cu maşini de mare viteză, respingerea unui atac aerian din partea unui elicopter care aterizează pe acoperişul unei clădiri etc).
„Politişti de elită“ a fost filmat de echipa care a realizat cunoscutul serial „Tehnici esenţiale de supravieţuire“, din care fac parte Charlie Smith, producător, şi Simon Reay, cameramanul lui Bear Grylls.
„Suntem onoraţi de faptul că am fost acceptaţi în interiorul unor asemenea unităţi de elită şi am putut să producem această serie incredibilă, cu imagini şi evenimente prezentate în premieră absolută. Am ajuns acolo unde nicio echipă de filmare nu a mai ajuns vreodată, prezentând în detaliu vieţile reale ale acestor poliţişti cu adevărat extraordinary“, a declarat Allen Scheid, producător executiv pentru Atom Productions International.
sursa | adevarul.ro#32
Posted 26 January 2012 - 11:22 PM
Un eveniment, o premiera, ceva deosebit, un pas pentru cresterea imaginii institutiei, cred eu.
Sa speram ca vor veni in fiecare an
Posted 26 January 2012 - 11:23 PM
Admin, emoticoane cu vomitat de ce nu ai pus?
Edited by DarkSide, 26 January 2012 - 11:23 PM.
Posted 26 January 2012 - 11:38 PM
Posted 10 April 2012 - 08:53 PM
Edited by policeman90, 10 April 2012 - 08:55 PM.
Posted 10 April 2012 - 09:39 PM
Edited by policeman90, 10 April 2012 - 09:40 PM.
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users