Jump to content

Am fost oprit degeaba de politie!

oprit politie oprit degeaba legitimat politisti

123 replies to this topic

#121 Marinescu

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 594 posts
  • LocationBucuresti

Posted 15 February 2012 - 04:24 PM

eu nu inteleg dc esti asa ofuscat....pentru ca ai primit amenda?? Si nu ai fost "iertat"? Politistul poate stabili pt aceeasi fapta comisa de persoane diferite amenda sau avertisment, ramane la latitudinea sa ce va decide in functie de circumstantele comiterii faptei...iar una din obligatiile conducatorului auto inainte de a pleca cu masina este aceea de a verifica sistemul de iluminare....eu tind sa cred ca stiai faptul ca farul dreapta nu functioneaza atunci cand ai plecat de acasa

#122 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 15 February 2012 - 04:27 PM

@Teoplopeni
E normal ca din punctul tau de vedere defectiunile la sistemul de iluminare sa nu le consideri grave si asta pentru ca esti subiectiv si analizezi situatia raportand totul la sanctiunea pe care ai primit-o.
In privinta carutelor, trebuie sa stii ca politistul rutier nu poate interzice accesul pe drumurile nationale si europene acestor vechicule daca nu exista amenajate drumuri laterale destinate circulatiei vehiculelor cu tractiune animala, fapt precizat in lege

#123 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 15 February 2012 - 04:37 PM

Teoplopeni, scuză-mă că ți-o spun așa direct, dar exact asta faci, îți dai cu presupusul. Dacă ai fi știut exact, cu sume, cupiuri, etc că s-ar fi întâmplat așa ceva, atunci corectitudinea, conștiința, caracterul și mentalitatea ta în favoarea respectării legii ar fi trebuit să te determine să formulezi o plângere sau un denunț la DGA. În caz contrar cunoscuții tăi, împreună cu tine, nu ați făcut altceva decât să puneți umărul la perpetuarea acestui fenomen al ciubucărelii, atât de iubit de către români. Și de care doresc să scape numai la nivel declarativ. Apropo, să știi că și darea de mită este incriminată de lege, așa că acei cunoscuți ăia ai tăi, nu se diferențiază cu nimic de șpăgarul ăla, dacă ar fi să luăm de bun tot ceea ce povestești tu. Nu sunt cu nimic mai curați sau mai breji decât șpăgarul, ci sunt la fel de murdari și pătați ca el. La fel și tu, dacă până la această oră nu există un denunț la DGA. Așa că las-o mai ușor cu stereotipurile ăstea ce prind bine doar la o ședință de spart semințe.
Singur că da, dacă era firg, vânt sau zăpadă nu trebuie să mai aibă vreo relevanță decât în cazul tău, întrucât ne-ai spus că ai refuzat să încerci a remedia defecțiunea tocmai datorită condițiilor meteo, numai că atunci când vine vorba despre polițist acestea nu trebuie să mai aibă nicio relevanță.

#124 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 15 February 2012 - 07:03 PM

Teoplopeni, daca politistul te-ar fi sanctionat pentru "defectiuni grave la sistemul de iluminare", automat ti-ar fi retinut si Certificatul de Inmatriculare, deci ai dovedit din start ca minti si iti tragi spuza pe turta ta. Ai fost sanctionat cel mai probabil pentru defectiuni minore la sistemul de iluminare/semnalizare, motiv pentru care ai si ramas cu certificatul in mana. Legat de cote si ce mai vorbeai tu, dai dovada de nesimtirea clasica a romanului, care in gura mare, in orice circumstanta, blameaza luarea de mita si coruptia, dar exceptandu-se pe el insusi, in momentul in care ajunge in situatia de a da/lua mita, considerand ca prevederile legale nu i se aplica.
De asemenea, mai dai dovada de obsesia clasica, tot a romanului, pentru capra vecinului, exact cum ti-au spus si colegii mei. Nu-i asa ca daca ai fi putut rezolva problema cu o spaga mica nu ai mai fi postat aici? Cred ca te roade mai mult ca aia din spatele tau nu au fost sanctionati si ai presupus tu ca au dat mita pentru asta iar tie, nesimtitul de politist nu a vrut sa iti solicite o mica atentie ca sa scapi si tu mai ieftin, nu-i asa? Ia zii, banii tai nu sunt buni? Doamne, cum si-a permis acel politist sa nu ia spaga de la tine?! Nu imi vine sa cred.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users