Jump to content

Mii de oameni in strada pentru a-l sustine pe Raed Arafat

oameni romani in strada demonstratii sustinere Raed Arafat mii de oameni

165 replies to this topic

#41 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 14 January 2012 - 09:19 PM

Serios? Păi tu ai acum la tine sau acasă vreo petardă din aia?

#42 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 14 January 2012 - 09:19 PM

@povi
adica tu nu crezi ca in multime s-au amestecat si derbedei care sa provoace panica?

#43 povi

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 14 January 2012 - 09:22 PM

ba da sunt.si derbedei.. grecii sunt niste microbisti inraiti...nu? :ner:

#44 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts

Posted 14 January 2012 - 09:28 PM

du-ti trabantul la revizie, ca nu se mai vede

#45 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 14 January 2012 - 09:29 PM

Grecii aruncau cu altceva, sunt nişte sticluţe în care se află benzină cu un dop din cârpă, le mai zice şi "molotov". Şi nu se aseamănă deloc cu petardele aruncate în această seară la Bucureşti. Îţi vine să crezi?

#46 povi

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 14 January 2012 - 09:31 PM

si tu mai cumparai niste rami robotului...cred ca ai nevoie... :angry:

#47 Leonidas67

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 367 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 14 January 2012 - 09:50 PM

Lunetistul a dat ordin jandarmilor de ai reduce la tacere pe manifestanti sub orice forma si el a taiato la Predeal , ce fac cetatenii Capitalei acum, de ce nu ies in strada ?

#48 hydro314

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 102 posts

Posted 14 January 2012 - 10:19 PM

Pentru a ne asigura ca politrucii care ne conduc tara noastra: psd, pdl, pnl trateaza cu seriozitatea treaba-
TREBUIE SA IESIM IN STRADA, SA NE AFIRMA DORINTELE.
Ajunge cu jaful, coruptia, tupeul, nepasare.

Edited by hydro314, 14 January 2012 - 10:20 PM.

#49 Madalin

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 266 posts
  • LocationRomania

Posted 14 January 2012 - 10:56 PM

Vad la tv cum jandarmii retin si baga in dube femei si barbati in varsta ce nu opun nici un fel de rezistenta , probabil ca li s-au impus norma la amenzi. :angry:

#50 hydro314

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 102 posts

Posted 14 January 2012 - 11:01 PM

A venit ziua dreptatii- ziua DUBEI. Jandarmeria risca suspendarea ca ANAF.
Huliganii ataca democratia reala, ataca ordinea.

Edited by hydro314, 14 January 2012 - 11:01 PM.

#51 hydro314

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 102 posts

Posted 14 January 2012 - 11:39 PM

Thousands protest against austerity in Romania.

http://www.reuters.c...E8CE0HN20120114

Unde sunt banii- in investitii? Afara. Jandarmii nu apara coruptii, nu sprijina coruptii?

Edited by hydro314, 14 January 2012 - 11:40 PM.

#52 other

Incepator

• Juniors
  • 13 posts
  • Locationprahova

Posted 15 January 2012 - 12:35 AM

oameni fugariti ,batuti si retinuti in piata universitatii de catre jandarmi . groaznic !

#53 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 15 January 2012 - 12:37 AM

Nu înţeleg de ce jandarii îi duc pe cei ce îi reţin la secţiile de poliţie?
Păi nu sunt ei ăia competenţi? Să-i ducă frate la ei în unităţi, nu să-i ducă pe capul poliţiştilor la secţiile de poliţie.

#54 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts

Posted 15 January 2012 - 12:41 AM

Vazand imaginile, imi amintesc de scandarile de pe un stadion: Cea mai proasta meserie-este la Jandarmerie.

#55 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 15 January 2012 - 01:10 AM

Dan asta e treaba lor. Îmbrâncelile acestea sunt sau cel puţin ar trebui să fie adevărata lor competenţa. Nu să prindă fluturi dându-şi cu părerea despre domenii de care habar nu au. Dar în singurul domeniu în care au şi ei competenţă şi-au dat cu stângu-n dreptul. Deşi erau mai mulţi decât ăia, i-am văzut în nişte imagini când îi fugăreau protestatarii, iar la spital au ajuns cinci jandarmi şi un ziarist.
Dar în schimb se umflă în pene şi îi îmbrâncesc sau lovesc după ce ajung cu ei la secţiile de poliţie.

#56 Marinescu

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 594 posts
  • LocationBucuresti

Posted 15 January 2012 - 01:12 AM

Dupa ce mai ramasesera vreo 100 de protestatari s-au hotarat si ei sa evacueze piata.....:-j...de ce nu au facut-o cand erau cateva mii nu acum la sfarsit....sau aia aveau autorizatie si astia acum nu

#57 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 15 January 2012 - 06:31 AM

Cred ca azi se va intampla la fel!

#58 hydro314

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 102 posts

Posted 15 January 2012 - 08:39 AM

la ora 14.oo pe caldura.
demo-cratos. prosti, dar multi.

#59 anila

Forumist

• Banned
  • 97 posts

Posted 15 January 2012 - 09:11 AM

Asa se va intampla si azi. Va doresc tuturor celor care ajungeti pe acolo, in dispozitive sau de partea cealalta sa nu va luati bolovani in cap. Pentru orice eventualitate, luati-va caciuli groase.

#60 Kayne

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 692 posts
  • LocationBUH

Posted 15 January 2012 - 10:36 AM

un pic de glumita on topic...

Cum a trăit Băsescu manifestaţia de aseară de la Cotroceni:

Sute de protestatari se îndreaptă spre Cotroceni. Traian Băsescu a pregătit zeci de sticle goale de whisky ca să arunce cu ele după manifestanţi.

Traian Băsescu a încercat să fugă cu elicopterul de pe clădirea Palatului Cotroceni. Din păcate pentru el, nici un elicopter SMURD nu a vrut să-l preia.

Protestatarii au ajuns la Palatul Cotroceni. Traian Băsescu se consultă la telefon cu omologul său nord-coreean, Kim Jong-un.

Băsescu a anunţat că nu intenţionează să părăsească cârciuma unde se află, aşa că nu se va deplasa la Palatul Cotroceni ca să discute cu manifestanţii.

Traian Băsescu a ameninţat manifestanţii că le pune muzica lui Fuego la boxe dacă nu pleacă spre case.

Traian Băsescu a trimis-o pe Elena Udrea între manifestanţi, ca să-i bată cu poşeta Louis Vuitton.

Cel mai probabil, Traian Băsescu îl va oferi pe Emil Boc mulţimii furioase.

Manifestanţii cântă "Deşteaptă-te române!". "Ho, că încă nu m-am îmbătat", le-a replicat Băsescu.

Băsescu i-a chemat de urgenţă la Palatul Cotroceni pe Berceanu şi Videanu, ca să dea nişte tunuri.

Băsescu a întrebat cum e traficul spre Târgovişte.

Nu credem că mai durează mult până Băsescu va ieşi plângând în faţa protestatarilor, ca să-i bata obrazul lui Dinu Patriciu.

Probabil Traian Băsescu priveşte pe geamul de la Palatul Cotroceni cu ochiul cu care nu vede bine, altfel nu se explică cum de nu a ieşit încă afară.

Aflat şi el la Cotroceni, Emil Boc i-a spus lui Băsescu că îi vine să se facă mic de frică, dar pur şi simplu nu mai are cum.

Unii dintre manifestanţi nici nu au pancarte, ci simple foi A4 cu sloganuri anti-Băsescu. Elena Udrea a remarcat coincidenţa: şi ea are A4, e în fundul garajului, mai iese cu el după pâine prin cartier.

Băsescu le-a spus miniştrilor să nu-şi facă griji dacă sunt asediaţi de manifestanţi în palatul Cotroceni fiindcă a avut grijă din timp să facă rezerve de mâncare pentru câteva zile şi de băutură pentru doar vreo 3 ani.

Băsescu a declarat presei că ar ieşi să se bată cu pumnii goi, bărbăteşte, cu cei care îl înjură dar nu a văzut încă niciun copil în rândurile manifestanţilor.

Speriat de amploarea manifestaţiei de la Cotroceni, se pare că Băsescu se pregăteşte să fugă de pe acoperişul palatului cu vaporul la Târgovişte.

Aflând că manifestaţia a început în Piaţa Universităţii, Boc i-a sugerat lui Băsescu să cheme marinarii să facă ordine.

Băsescu le-a spus miniştrilor că el nu va repeta greşeala lui Ceauşescu şi nu va fugi cu un DAB, că are tabla subţire, nu-i ţine de sete până la Târgovişte şi nici n-are concentraţie mare de alcool.

Manifestaţia s-a încheiat, protestatarii s-au risipit pe la casele lor. "Ce, e deja ora închiderii?", l-a întrebat supărat Băsescu pe Boc.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users